2018 Mayıs ayı tüp bebek tedavisine başlayanlar

Canım nerde yaptın tedavi, hayırlı olsun işallah sağlıkla kucağına alırsın

Gözün aydın canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Arkadaşlar Merhaba ;

ben de haziran ayında tedaviye başlayacağım inşaallah. merak ettiğim yeni tüp bebek tedavisi olmuş arkadaşların ilaçlarının ne kadar tuttuğu ? yardımcı olrsanız sevinirim

Canim ben mayis ayinda yaptirdim 2500 lira ilaclar 7500 lira tup bebek birde bir kac test icin kan vermistim onlarda 700 lira tuttu.

Smyranayı seçme nedeniniz ne oldu merak ettim
Bende 2 defa İzmir medikalparkta yaptırdım
2 tane donmuşum var adet olmayı bekliyorum

Bende smyrnada yaptırıyorum ama doktorum dışarıdan benim ilaçlar 3 buçuğu buldu
Soruyu soran arkadaş başka canım
Ben medikalparkta tedavi oluyorum

Sizin smyrnayı seçme nedeniniz ne oldu sorununuz ney

Hadi hayrli olsun Allah tamamini erdirsin canim cok sevindim Allah elini ayagina kavustursun salı günü benimde yumurta toplama islemim var cok guzel hersey dedi dokturum bakalim ins guzel sonuclar alirim
Allahım herkese nasip etsin çok zor bişey tedavi ve beklemek.. düşün ben yine korkuyorum keseyi gördük ama ya bişey olursa o kese dolmazsa neler neler allah kimseyi evlatla sınamasın

Soruyu soran arkadaş başka canım
Ben medikalparkta tedavi oluyorum

Sizin smyrnayı seçme nedeniniz ne oldu sorununuz ney
Hatlar karıştı
Benim tüplerim kapalı canım eşimdede morfoloji sorunu var. Özel bi sebebi yok doktorum bika yer söyledi başarı oranı iyiydi ondan orayı seçtik

Hatlar karıştı
Benim tüplerim kapalı canım eşimdede morfoloji sorunu var. Özel bi sebebi yok doktorum bika yer söyledi başarı oranı iyiydi ondan orayı seçtik
Aynen hatlar karıştı
ilk denemeniz mi canım
Kaç embriyonuz oluştu
Bizimde morfoloji 2-4 arasında değişiyo :-(

Kizlar benim 7 tane toplandi yumurtam 4u dollendi 3u 5.gun blastosist seviyeye geldi ve yarin NGS genetik incelemeye gidiyor . Transfer temmuza kaldi bu arada rakim filmi cekelim denildi icinizde bunu yaptirmis olan varmi HSG

Kizlar benim 7 tane toplandi yumurtam 4u dollendi 3u 5.gun blastosist seviyeye geldi ve yarin NGS genetik incelemeye gidiyor . Transfer temmuza kaldi bu arada rakim filmi cekelim denildi icinizde bunu yaptirmis olan varmi HSG
Öncelikle hayırlı olsun tedaviniz nerede yapılıyor işlemler ben çektirdim rahim filmi uyuttular bir şey anlamadım

Allahım herkese nasip etsin çok zor bişey tedavi ve beklemek.. düşün ben yine korkuyorum keseyi gördük ama ya bişey olursa o kese dolmazsa neler neler allah kimseyi evlatla sınamasın
Amin canim cok zor surec sonu güzel olsun yeterki sali gunu yumurta toplama islemim var cok rahattim stres huzursuzluk yoktu ama taki catlatma ignesini vurasiya kadar acaip stres olustu ama kendimi sakinlestrmeye calisiyorum ve hep guzel.seyler dusunuyorum Allahm cabalarimizi bosa cikartmasin insallah

İnşallah sonucların güzel olur
ALlah işini rast getirsin

Aynen hatlar karıştı
ilk denemeniz mi canım
Kaç embriyonuz oluştu
Bizimde morfoloji 2-4 arasında değişiyo :-(
Aynen canım ilk denememiz bizimde %3 morfoloji.
12 yumurta alındı 10 u döllendi 2 sini garanti olsun diye 3. Gün dondurdular kalan 8 indende 3 tane kaldı beşinci güne. Yani toplam 5 tane oldu arife günü blastlardan iki tane transfer edilcek

Ben en başta testleri yaptırırken yapılmıştı hafif narkozla tüplerim kapalı çıktı

Merhaba arkadaşlar ben de 27 mayısta başladım tedaviye yarın 2.kontrolüm var.Büyük ihtimal persembe yumurta toplanacak.Bugün iğnelerde 9.günüm menogon, gonal f ve cetrotide kullanıyorum .
Tedavin hayırlı olsun inşallah bir sürü kaliteli embriyon oluşur ve sağlıkla sana tutunur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…