- 27 Mayıs 2018
- 562
- 600
- 53
Merhaba oncelik tedavin hayirli olsun insallah tutunur bebegin Rabbim aratmasin insallah..Selam arkadaşlar benim de cuma günü transferim olacak hayırlısıyla iki gündür progestan iğneye başladım mahvediyor beni yürürken yatarken hayırlı sonuçlansa da boşa çekmemiş olsak bütün bunları
Çok teşekkür ederim Allah isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasınMerhaba oncelik tedavin hayirli olsun insallah tutunur bebegin Rabbim aratmasin insallah..
Amin insallahÇok teşekkür ederim Allah isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın
Benim çok olmuştu ağrım kanamamda vardı hatta kanama ağrı bitmeden adet başladıkızlar selam, benim bugün OPU oldu pazartesi, daha önce iki denememde 11-12 yumurta toplanmıştı bu kez 7 tane toplanabilmiş tedaviyi başarısız buldum çok demekki dozlar iyi ayarlanamadı. Dahası bugun toplama sırasında ciddi kanama olmus bir tampon yerlestirmişler çıktıgımda acıdan ağlıyordum avaz avaz, eve geldim agrıdan mı artık neden bilmiyırum bayılıp uyumusum resmen. Opudan sonra ağrısı çok olan oldu mu?
inşallah güzel sonuçların olsunSelam arkadaşlar benim de cuma günü transferim olacak hayırlısıyla iki gündür progestan iğneye başladım mahvediyor beni yürürken yatarken hayırlı sonuçlansa da boşa çekmemiş olsak bütün bunları
gecmıs olsun canımkızlar selam, benim bugün OPU oldu pazartesi, daha önce iki denememde 11-12 yumurta toplanmıştı bu kez 7 tane toplanabilmiş tedaviyi başarısız buldum çok demekki dozlar iyi ayarlanamadı. Dahası bugun toplama sırasında ciddi kanama olmus bir tampon yerlestirmişler çıktıgımda acıdan ağlıyordum avaz avaz, eve geldim agrıdan mı artık neden bilmiyırum bayılıp uyumusum resmen. Opudan sonra ağrısı çok olan oldu mu?
orada rapor gecıyor mu?Canım Acıbadem Maslak Bülent tıraş allah razı olsun ondan
Canım gerçekten bilmiyorumorada rapor gecıyor mu?
Kızlaaar benim şimdi 7. Gün transferden sonra 117.1
9. Gün 266.0
Çıktı
İkiz olma ihtimali olabilir mi yaa
Ücretli tedavi ise benim 7, günüm 2500 şuan toplam 4 bini gecerArkadaşlar Merhaba ;
ben de haziran ayında tedaviye başlayacağım inşaallah. merak ettiğim yeni tüp bebek tedavisi olmuş arkadaşların ilaçlarının ne kadar tuttuğu ? yardımcı olrsanız sevinirim
Bende orada tedavi gördüm 2015 te hiç memnun kalmadımcanım benim ücretli tedavi. izmir deyim. smyrna da başlayacak. sorduğumda ilaçlar için 2000 civarı tutar dediler. 2012 yılında da tedavi görmüştüm aynı merkezde 3000 tl yi geçmişti ben de ondan şaşırdım. bir sorayım dedim. baya aşıyor resmen 2 katı
1800 lira tuttu suan 6. Gunum ama ben indirim yaptirdim eczanede normalde 2100 duArkadaşlar Merhaba ;
ben de haziran ayında tedaviye başlayacağım inşaallah. merak ettiğim yeni tüp bebek tedavisi olmuş arkadaşların ilaçlarının ne kadar tuttuğu ? yardımcı olrsanız sevinirim
Herkesin tedavisine göre değişiyor...benim ilk tedavimde raporsuz 2500 TL ikinci tedavi de yine raporsuz 900 TL civarında tuttu...toplamda bize tüp bebek 12 000 civarında bi fiyata mal oldu...Tebrikler canim allah kucagina almayi nasip etsin
Canım ben 2012 de tedavi oldum simdi bir kizim var çok sukúr herhangi bir aksaklik bi problem yasamadım o yuzden bu seferde hic düsünmeden gittim tekrar açıkcasi umarim bu seferde memnun kalırımBende orada tedavi gördüm 2015 te hiç memnun kalmadım
İnşallah istediğiniz gibi olur herşeyCanım ben 2012 de tedavi oldum simdi bir kizim var çok sukúr herhangi bir aksaklik bi problem yasamadım o yuzden bu seferde hic düsünmeden gittim tekrar açıkcasi umarim bu seferde memnun kalırım
Canım nerde yaptın tedavi,, ve memnunmusunMerhaba, benimde bu 2. Denemem bu sefer 5. Gün dondurulmuş embriyo transferi yapıldı, beklemedeyim testgünüm 8 haziran aşırı heyecanlıyım ve çok meraklıyım((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?