2018 Mayıs ayı tüp bebek tedavisine başlayanlar

Merhaba oncelik tedavin hayirli olsun insallah tutunur bebegin Rabbim aratmasin insallah..

Benim çok olmuştu ağrım kanamamda vardı hatta kanama ağrı bitmeden adet başladı

inşallah güzel sonuçların olsun

gecmıs olsun canım
nerede tedavi görüyorsun?

Arkadaşlar Merhaba ;

ben de haziran ayında tedaviye başlayacağım inşaallah. merak ettiğim yeni tüp bebek tedavisi olmuş arkadaşların ilaçlarının ne kadar tuttuğu ? yardımcı olrsanız sevinirim
Ücretli tedavi ise benim 7, günüm 2500 şuan toplam 4 bini gecer

canım benim ücretli tedavi. izmir deyim. smyrna da başlayacak. sorduğumda ilaçlar için 2000 civarı tutar dediler. 2012 yılında da tedavi görmüştüm aynı merkezde 3000 tl yi geçmişti ben de ondan şaşırdım. bir sorayım dedim. baya aşıyor resmen 2 katı

Bende orada tedavi gördüm 2015 te hiç memnun kalmadım

Arkadaşlar Merhaba ;

ben de haziran ayında tedaviye başlayacağım inşaallah. merak ettiğim yeni tüp bebek tedavisi olmuş arkadaşların ilaçlarının ne kadar tuttuğu ? yardımcı olrsanız sevinirim
1800 lira tuttu suan 6. Gunum ama ben indirim yaptirdim eczanede normalde 2100 du

Merhaba, benimde bu 2. Denemem bu sefer 5. Gün dondurulmuş embriyo transferi yapıldı, beklemedeyim testgünüm 8 haziran aşırı heyecanlıyım ve çok meraklıyım ((

Bende orada tedavi gördüm 2015 te hiç memnun kalmadım
Canım ben 2012 de tedavi oldum simdi bir kizim var çok sukúr herhangi bir aksaklik bi problem yasamadım o yuzden bu seferde hic düsünmeden gittim tekrar açıkcasi umarim bu seferde memnun kalırım

Canım ben 2012 de tedavi oldum simdi bir kizim var çok sukúr herhangi bir aksaklik bi problem yasamadım o yuzden bu seferde hic düsünmeden gittim tekrar açıkcasi umarim bu seferde memnun kalırım
İnşallah istediğiniz gibi olur herşey

Allah hepimizin yardımcısı olsun, arkadaşlar kimler hangi hastanelerde tedavi oluyor yazıp fikirlerinizi paylaşırsanız benim gibi karar vermeyenlere de yol gösterirsiniz sabırsızlıkla bekliyorum yazılarınızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…