2018 Mayıs ayı tüp bebek tedavisine başlayanlar

Canım nerde yaptın tedavi,, ve memnunmusun
Bahçeci altunizade kliniğinde yaptırdım, yani memnunum diyelim ben ilk denememi devlet hastanesinde yaptırdığım için burdaki herşey benim için şahaneydi :)) ilk denememi tecrübe olsun diye devlette yaptiriyim dedim neden böyle düşündüm bilmiyorum hiç bir şekilde hiç kimseye tavsiye etmiyorum, insanın canını okumaları bir yana, düzgün bi tedavi uyguladıklarını bile düşünmüyorum 7 tane dondurulmuş embriyom vardı hepsini çözdürürlen bozdular aklımda birsürü soru işareti kaldı ve hiç bir şekilde açıklama yapılmadı ve tabiki transferi ettikleride tutmadı. Bu 2. Denemem eşimde sperm azlığı var ve kaliteleride çok iyi değil bende bir problem yok ama ne zamandır uğraşıyoruz olmuyo tüp bebekte olmayınca ilk seferinde çok imkansız geliyo şuan bana sanki hiç olmicakmış gibi, ne uğraşan insanlar var ama işte elimde değil, bu sefer doktor çok iyi konuştu sürekli transfer ederkende aynı şekilde ama bilemiyorum çok sabırsızım

işallah bu sefer pozitif olur bebişini alırsın kucağına hayırlısıyla canım Rabbim umutlarımızı boşa çıkarmasın

ben de izmir smyrna da tedaviye başlıyorum. pazartesi günü kist aspirasyonu ve rahim filmi çekilecek. sonra da haziran reglisi ile başlayacağız inşallah bi problem olmazsa. ben 2012 yılında çikolta kisti - endometriozis ve fsh yüksekliği ile tedavi de buldum bir anda kendimi. çünkü daha önce 21 yaşında iken bir ameliyat geçirdim 10 cm çikolata kisti acil ameliyat ile alını ve sol yumurtalığım bitti maalesef. küçüldü ve ultrasonda görünmüyordu. evlendim 1 yıl sonra diğer yumurtalığımda çıktı yine 6 cm. bu da alınırsa bu yumurtalıkta gider dediler. birden kendimi smyrna tüp bebek merkezi funda hanımın yanında buldum. ilk önce kisti aspire eti. sonra tedavi başladı. tek yumurtalık ile bir de fhs 19. çok sanslı bir hasta değilsin dedi. ama yaşın 29 olduğu için bu bir şans dedi. ve ilk tedavi de 5 yumurta toplandı 4 ü döllendi 2 si iyi kalite 2 si orta kalite. 2 tane transfer oldu ve şu an 5 yaşında bir kızım var çok şükür. şimdi yaş oldu 35. regl şaşmaya başladı. tekrar gitiim aynı merkeze bu sefer dr. Şaban bey vardı. e2 olmuş şimdi 590. fshı baskılamış bir tane daha kist var. ve muayene de 3 tane folikül göründü. ilaçlara başladım hemen biesterol+cosaspin+prowomen ve cyclo progynova. pazartesi günü de rahim filminde bi problem çıkmazsa hairandaki regl ile başlayacağız. ama bu sefer yaşım 35 ne olur bilmiyorum ama tekrar şansımı denemek istiyorum. inşallah allah herkesin gönlüne göre verir.

Merhaba,
hangi hastanede yasadınız bu sıkıntıları

canım inşallah güzel sonuçlar alırsın

sen hangi şehirdesin

ben bursa jimer suat hazer e gidiyorum

sonucunu bize yazarsın
hayırlı olsun transferin inşallah güzel geçer

Tüp bebek kliniğinin embriyoloğu çok önemli...kesinlikle bu işte tedavinin protokolün yanı sıra asıl embriyolog ve laboratuar kalitesi önemli...ben ankara anatoliada yaptırdım..embriyolog ve laboratuar konusunda da çok iyi oldukları kanısındayım...

Cok gecmis olsun canim. Ayni sekilde benim de sag yumurtaligim alindi iki bucuk yildir tedavi gormemize ragmen bi sonuc alamadik. Simdi tup bebek tedavisine basladik yine kist cikti, bi ay daha ertelendi. Umarim herkes gordugu tedavilerin guzel sonucunu alir insallah

Valla okurken ben ne zaman yazdım bunları dedim benimle aynı yıllarda aynı şeyleri yaşamışsınız hemde birebir sadece şuan yaş farkımız var diğer herşey aynı benimde sol yumurtalıktaydı 2012 de 21 yaşında çok kötü bi ameliyat geçirdim tüp kapandı diğeride zamanla sıvı dolmuş yumurtaların hepsi 11 tane sağdan toplandı ilk tedavim inşallah rabbim banada naaip eder

İstanbul Zeynep Kamil hastanesi
O Zeynep Kamilde nasıl denediniz zaten oradaki o ağır kokuyu düşündükçe bile midem bulanıyor hala ne git gel yapmıştık rapor çıkarma sürecinde bir tuvalet lağım kokusu gibi bir koku vardı Bir iki yıl önce şimdi nasıl bilmiyorum tabi bahçeci umutu ben de istemiştim eşim istanbul tüp bebek merkezi olsun deyince oraya gitmiştik. İnşallah en hayırlısı olur hakkınızda

Amin teşekkür ediyorum, bende bilmiyorum aynen koku filan neyse düşünmek istemiyorum daha fazla

Kızlaaar dün gittik karından ultrasonlaaa keseyi gördük inşallah hayırlısıyla bebeğimi kalp atışını da duyarım kese göründü ama çok küçük dün gitmeden önceki 2 önce kan testinde 2038 çıkmıştı kan değerim doktor muhtemelen su an 4000lerde dedi ve karından ultrason yaptı ve keseyi gördük

Hadi hayrli olsun Allah tamamini erdirsin canim cok sevindim Allah elini ayagina kavustursun salı günü benimde yumurta toplama islemim var cok guzel hersey dedi dokturum bakalim ins guzel sonuclar alirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…