- 31 Ocak 2015
- 511
- 574
- 103
Tedavin hayırlı olsun cnmMerhaba arkadaşlar ben de 27 mayısta başladım tedaviye yarın 2.kontrolüm var.Büyük ihtimal persembe yumurta toplanacak.Bugün iğnelerde 9.günüm menogon, gonal f ve cetrotide kullanıyorum .
amin canim insallah Allahm herkesin isini rast getirsinİnşallah sonucların güzel olur
ALlah işini rast getirsin
Hayirli olsun tedavin canim bende 26 mayisda basladim yarin yumurta toplama islemim varMerhaba arkadaşlar ben de 27 mayısta başladım tedaviye yarın 2.kontrolüm var.Büyük ihtimal persembe yumurta toplanacak.Bugün iğnelerde 9.günüm menogon, gonal f ve cetrotide kullanıyorum .
Sayınız maşallah güzel canımAynen canım ilk denememiz bizimde %3 morfoloji.
12 yumurta alındı 10 u döllendi 2 sini garanti olsun diye 3. Gün dondurdular kalan 8 indende 3 tane kaldı beşinci güne. Yani toplam 5 tane oldu arife günü blastlardan iki tane transfer edilcek
İnşallah canım ya allah kimseye aratmasınSayınız maşallah güzel canım
İnşallah bundan sonrası için geriye kalcak 3e gerek kalmaz tek seferde kavuşursun evladına
Bizim döllenmede problem var
Bende pko var eşiminde hareket sorunu morfolojide 2-4 arasında değişiyo
Amin canım inşallah inşallahİnşallah canım ya allah kimseye aratmasın
Teşekkür ederim canım amin inş. Hepimiz beklediğimiz bebiş lere kavuşuruz sağlık ve hayirla ...Tedavin hayırlı olsun inşallah bir sürü kaliteli embriyon oluşur ve sağlıkla sana tutunur
Teşekkür ediyorum. Sizin de tedaviniz hayırlı olsun .Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inş.Tedavin hayırlı olsun cnm
amin inşallahTeşekkür ediyorum. Sizin de tedaviniz hayırlı olsun .Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inş.
Benim ilk denemem yaş 34 sorunumuz morfoloji .Sizin sıkıntıniz ne ?amin inşallah
bakalım girdik bir yola
Benım de ılkk tüp denemem olacakBenim ilk denemem yaş 34 sorunumuz morfoloji .Sizin sıkıntıniz ne ?
Bizde de ileri harekette sıkıntı var .Hiç korunmadım ama maalesef olmadı .Benım de ılkk tüp denemem olacak
yas 38:)
morfolojı ve ileri hareket canım
Biz de 4 senedir korunmadıkBizde de ileri harekette sıkıntı var .Hiç korunmadım ama maalesef olmadı .
ben rahim filmi çektirmiştim canım tüp bebek öncesiKizlar benim 7 tane toplandi yumurtam 4u dollendi 3u 5.gun blastosist seviyeye geldi ve yarin NGS genetik incelemeye gidiyor . Transfer temmuza kaldi bu arada rakim filmi cekelim denildi icinizde bunu yaptirmis olan varmi HSG
Valla okurken ben ne zaman yazdım bunları dedim benimle aynı yıllarda aynı şeyleri yaşamışsınız hemde birebir sadece şuan yaş farkımız var diğer herşey aynı benimde sol yumurtalıktaydı 2012 de 21 yaşında çok kötü bi ameliyat geçirdim tüp kapandı diğeride zamanla sıvı dolmuş yumurtaların hepsi 11 tane sağdan toplandı ilk tedavim inşallah rabbim banada naaip eder
canım ben 2012 yılında araştirıp gitmiştim smyrna da Funda Hanımı. ilk tedavimde problemsiz bir şekilde hamile kaldım. bir kızım var 5 yaşında şükür. şimdi tekrar isteyince hiç bir yere bakmadan direk oraya gittim. başka bir nedeni yok yani.Smyranayı seçme nedeniniz ne oldu merak ettim
Bende 2 defa İzmir medikalparkta yaptırdım
2 tane donmuşum var adet olmayı bekliyorum
28 yaşındayım çok şükür en azından yumurtalar sağlam ama tekrar denemek zorunda kalmayız inşallah çünkü ilaçlar mahvediyo insanı tabi psikolojiside hhayal kırıklıklarıda cabasıamin inşallah. şu an bana doktor yumurtlama varsa her zaman şans vardr dedi. ben olacağına inanıyorum. yaşınız da daha genç sanırım benden. stres yapmayın yeter. yaş en büyük şans
Kayseri Memorial Tüp Bebek MerkeziBiz de 4 senedir korunmadık
hangi hastane sehırdesın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?