2018 Mayıs ayı tüp bebek tedavisine başlayanlar

Transfer sonrası 3.günüm zaman geçmiyor adeta ne kadar dinlenmek istesem de mecbur hareket halindeyim kızımı mama sandalyesine oturtup kaldırıyorum olacağı varsa olur diyorum artık şu günler hayırlısıyla bir geçseydi bayram hediyesi gibi olur inşallah netice

Merhaba arkadaşlar ben de 27 mayısta başladım tedaviye yarın 2.kontrolüm var.Büyük ihtimal persembe yumurta toplanacak.Bugün iğnelerde 9.günüm menogon, gonal f ve cetrotide kullanıyorum .
Tedavin hayırlı olsun cnm

Merhaba arkadaşlar ben de 27 mayısta başladım tedaviye yarın 2.kontrolüm var.Büyük ihtimal persembe yumurta toplanacak.Bugün iğnelerde 9.günüm menogon, gonal f ve cetrotide kullanıyorum .
Hayirli olsun tedavin canim bende 26 mayisda basladim yarin yumurta toplama islemim var

Sayınız maşallah güzel canım
İnşallah bundan sonrası için geriye kalcak 3e gerek kalmaz tek seferde kavuşursun evladına
Bizim döllenmede problem var
Bende pko var eşiminde hareket sorunu morfolojide 2-4 arasında değişiyo

Kizlar benim 7 tane toplandi yumurtam 4u dollendi 3u 5.gun blastosist seviyeye geldi ve yarin NGS genetik incelemeye gidiyor . Transfer temmuza kaldi bu arada rakim filmi cekelim denildi icinizde bunu yaptirmis olan varmi HSG
ben rahim filmi çektirmiştim canım tüp bebek öncesi
inşallah NGSden de hayırlısı ile döner embriyoların inşallah

Kızlar test günün 8 haziran, yarın 9. Günüm idrar testi yapsam çıkar mı acaba, bi yandan korkuyorum tabi. Bu arada hafif hafif karın ve bel ağrılarım var

amin inşallah. şu an bana doktor yumurtlama varsa her zaman şans vardr dedi. ben olacağına inanıyorum. yaşınız da daha genç sanırım benden. stres yapmayın yeter. yaş en büyük şans

Smyranayı seçme nedeniniz ne oldu merak ettim
Bende 2 defa İzmir medikalparkta yaptırdım
2 tane donmuşum var adet olmayı bekliyorum
canım ben 2012 yılında araştirıp gitmiştim smyrna da Funda Hanımı. ilk tedavimde problemsiz bir şekilde hamile kaldım. bir kızım var 5 yaşında şükür. şimdi tekrar isteyince hiç bir yere bakmadan direk oraya gittim. başka bir nedeni yok yani.

amin inşallah. şu an bana doktor yumurtlama varsa her zaman şans vardr dedi. ben olacağına inanıyorum. yaşınız da daha genç sanırım benden. stres yapmayın yeter. yaş en büyük şans
28 yaşındayım çok şükür en azından yumurtalar sağlam ama tekrar denemek zorunda kalmayız inşallah çünkü ilaçlar mahvediyo insanı tabi psikolojiside hhayal kırıklıklarıda cabası

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…