- 27 Mayıs 2018
- 562
- 600
- 53
Teskkur ederim canim insallah sonuda guzel olur sasrtici.oldu benim hemsirelerde doktorda cok sasrdiMaşallah, yumurta sayınıza. İnşallah kaliteli embriyo sayınız da çok olur.
Ilaclarin cok iyi tutmus bende 26 mayisda basladim bugun yumurtalarm toplandi Rabbim cabalarimizi bosa cikartmasin insallahBen 28 mayısta başladım tedaviye. Benim ilaçlarım 1150 tl tuttu ( raporsuz) 250 tl de vitaminlere verdik toplam 1400 tl. Transferden sonra verilecek ilaçlar ne kadar tutar, bilmiyorum . İnşallah o aşamaya gelebilirsek öğreniriz :)
Bende cok sasrdm bende yumurta tembelligi var bide baya korkmustum ama hemsireler cok.guzel.gecti dedi.doktor gelince sayiyi soyledi sok oldum bu bizim icin harika dedi Insallah bekliyorum bakalim yarn ararlar
Hayırlı olsun tedaviniz. E2 ve progesteron değerleriniz gayet iyi çıkmış. İnşallah yumurtalarınızın hepsi döllenir ve kaliteli embriyolarınız olur
Ilaclarin cok iyi tutmus bende 26 mayisda basladim bugun yumurtalarm toplandi Rabbim cabalarimizi bosa cikartmasin insallah
Korkmana gerk yok hafif ağrı oluyor adet sancısı gibi bebekler için değer bnce sonu guzl olsn insallahBen de bu gece çatlatma iğnesini vurdum perşembe yumurta toplama işlemi var.Bugün kan alındı e2 ve progesterona bakıldı gayet iyi dedi hemşire .Yumurta toplama işlemi korkutuyor biraz.Toplama sırasında ve sonrasinda çok acı,ağrı oluyor mu?
Ben de bu gece çatlatma iğnesini vurdum perşembe yumurta toplama işlemi var.Bugün kan alındı e2 ve progesterona bakıldı gayet iyi dedi hemşire .Yumurta toplama işlemi korkutuyor biraz.Toplama sırasında ve sonrasinda çok acı,ağrı oluyor mu?
ben de cok korkuyorum o işlemdenBen de bu gece çatlatma iğnesini vurdum perşembe yumurta toplama işlemi var.Bugün kan alındı e2 ve progesterona bakıldı gayet iyi dedi hemşire .Yumurta toplama işlemi korkutuyor biraz.Toplama sırasında ve sonrasinda çok acı,ağrı oluyor mu?
inşallah seni,n de hersey yolunda giderYumurta toplamamız aynı gün olacak :) Ben de seninle aynı şeyleri hissediyorum, biraz korkuyorum.
Opu kolay gecti ilk gun hafif agrilarim vardi ee olsun o kadar zaten uyutuyor seni benim ilk tedavim oldugu icin dondurulur belki demislerdi onda takili oldugum icin onu sayiklamisim heppOPU nasıldı , kolay geçti mi ? Kimilerine tampon falan yapılıyormuş. Çok da araştırmadım korkmayayım diye
Allah razi olsun canim insallah kavusursun bebeklerine tez vakitteBana en düşük dozlarda verdi ilaçları doktorum o yüzden sanırım az tuttu, eczane de indirim yaptı epey.
opu çok kolay merak etme narkoz ile alınıyor yumurtalarOPU nasıldı , kolay geçti mi ? Kimilerine tampon falan yapılıyormuş. Çok da araştırmadım korkmayayım diye
canım sen tedaviye başladın mı iğnelereben de cok korkuyorum o işlemden
anestezili oluyor diyorlar ama ben bayılmaktan da korkuyorum
korkunun ecele faydası yook gibi
inşallah güzel geçer canım hersey yolunda gider
sonuç da ıyı olur
canım ben tıp dilinde nerde olduğunu bilmiyorum sadece drların hepsi bana gebeliği etkileyecek yerde alınmazsa gebe kalamazsın dedilerMArt ayındaki ultrason sonucuma baktım da
Aynen soyle yazıyor
Uterus korpus posteriprda 14x12 mm boyutlarında myom ile uyumlu hipoekoil kitle görünümü dikkati cekmıstır
Senin alınan miyom nerde idi haberin var mi
Hayır canımcanım sen tedaviye başladın mı iğnelere
E2 normonu her sağlıklı yumurta için 200 değeri gösterirmiş o yüzden 10 ve üzeri yumurtanız opuda alınacak bence hayırlı olsun taze transfermi olacakMerhaba ,
Biz de 28 Mayıs itibari ile tedaviye başladık bugün tedavimin 9. günü. Bu gece çatlatma iğnesini yaptıracağım. Perşembe günü OPU olacak kısmetse. İlk kısmı az kaldı, bugünküler son iğnelerim.
Bugün e2 değerimi ölçtürdüm 1130 çıkmış progesteronda 0.2 den küçükmüş. Hemşire her şey yolunda gidiyor dedi. Umarım bu tedavimiz bebeğimizin gelmesi için vesile olur.
Teşekkür ederim anestezili olacak galiba sormadım ama doldurmamız için verilen kâğıtlarda öyle yaziyordu.Anestezili olunca pek bir sey anlamayiz herhalde.Rahim filmi gibiyse.Sonrasında kanama vs.olmazsa inş. Sorunsuz geçer sizinki deben de cok korkuyorum o işlemden
anestezili oluyor diyorlar ama ben bayılmaktan da korkuyorum
korkunun ecele faydası yook gibi
inşallah güzel geçer canım hersey yolunda gider
sonuç da ıyı olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?