2018 Mayıs ayı tüp bebek tedavisine başlayanlar

Amin inşallah Canım. Hiç yapamam dediğim şeyleri yapıyorum. Allah güç veriyor , çok şükür. Umarım benimki de kolay olur

çok iyi tutmuş benim şimdiden vitaminler 600 tuttu. biosteron 2. kutuya başladım + prowomen ve bir kaç ilaç daha. siz nerede tedavi oluyorsunuz

çok iyi tutmuş benim şimdiden vitaminler 600 tuttu. biosteron 2. kutuya başladım + prowomen ve bir kaç ilaç daha. siz nerede tedavi oluyorsunuz

Bursa Acıbadem’de tedavi oluyorum. Bu sürecin öncesinde bana ve eşime aldığımız vitaminleri falan hiç saymıyorum. Bunlar şu 10 - 15 günlük tüp bebek doktorumun yazdığı ilaçlar .

Tüp bebek sürecine girince adım başı para resmen
bari sonuçları güzel olsa da bu kadar sıkıntılarımız emeklerimize değse

ben de adetin 2. gününü bekliyorum bakalım

Senin ilaçların iyi tutmuş canım benimkiler 3 buçuğu buldu

Kızlar bir şey soracağım. aranızda biosteron kaullanan olduysa ne kadar kullandınız ya da tüp bebek tedavisi başladığında yumurta gelirştirici iğnelere başlandığında da biosteronu kullanmaya devam ettiniz mi ? yoksa tedavi başlayınca kestiniz mi ?

Çok tutmuş. İlaçların nelerdi ki ?

Benim fostimon 8 tane, cetrotide 4 tane, ovitrelle 1 tane , eşime promen k , bana da miyositol pozitive .
Gonal-f ve menapur kullandım canım 4 tane cetrotite opu öncesi 4 tanede opu sonrası kullandım bide çatlatma iğnesi onun adını hatırlamıyorum 21 gün sonrada lucrin kullandım o da +300

Benim kayda değer bir ağrım olmadı...uyutuyorlar zaten..çok rahat geçirdim..transfer de uyutmadılar ama hiç canım yanmadı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…