- 26 Eylül 2016
- 693
- 1.396
- 113
Opu kolay gecti ilk gun hafif agrilarim vardi ee olsun o kadar zaten uyutuyor seni benim ilk tedavim oldugu icin dondurulur belki demislerdi onda takili oldugum icin onu sayiklamisim hepptampon hic duymadim zaten hic bisey anlamiyosun 15 dakkalik islem uyuyup uyandiginda 15 dakka gecmis oluyor sen stres yapma bol bol dua et öle gir bol bol yumurtalarin toplansin insallah
opu çok kolay merak etme narkoz ile alınıyor yumurtalar
odana gelirken yada yatağına alınırken uyanıyorsun bende ne kanama ne ağrı olmadı
5-6 gün kasıklarda hassasiyet oluyor özellikle ani hareketlerde
Insallahh canim kolay gecer merak etme bende cok korkuyordum yapamam edemem diyordum simdi o kdr zevkle yapiyorum ki inan o bana guc veriyorAmin inşallah Canım. Hiç yapamam dediğim şeyleri yapıyorum. Allah güç veriyor , çok şükür. Umarım benimki de kolay olur
çok iyi tutmuş benim şimdiden vitaminler 600 tuttu. biosteron 2. kutuya başladım + prowomen ve bir kaç ilaç daha. siz nerede tedavi oluyorsunuzBen 28 mayısta başladım tedaviye. Benim ilaçlarım 1150 tl tuttu ( raporsuz) 250 tl de vitaminlere verdik toplam 1400 tl. Transferden sonra verilecek ilaçlar ne kadar tutar, bilmiyorum . İnşallah o aşamaya gelebilirsek öğreniriz :)
E2 normonu her sağlıklı yumurta için 200 değeri gösterirmiş o yüzden 10 ve üzeri yumurtanız opuda alınacak bence hayırlı olsun taze transfermi olacak
çok iyi tutmuş benim şimdiden vitaminler 600 tuttu. biosteron 2. kutuya başladım + prowomen ve bir kaç ilaç daha. siz nerede tedavi oluyorsunuz
Allahım ya maşallah kaç embriyo transferi olmuştuKızlaaaar dün ultrasonda çift kese gördüler vundan 3 gün önce gittiğimde tek keseydi çift olmuşlar
Maşallah canım inşallah güzel güzel döllenirlerYaaaa gözünuz aydinnn cokk sevindimm Allahm hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin ikisinidebugun benim de opu vardi 20 tane yumurram toplanmis insallah yakinda bende haberimi veririm
anladım canım. neyse sonuc güzel olsun yeter ki.Bursa Acıbadem’de tedavi oluyorum. Bu sürecin öncesinde bana ve eşime aldığımız vitaminleri falan hiç saymıyorum. Bunlar şu 10 - 15 günlük tüp bebek doktorumun yazdığı ilaçlar .
Senin ilaçların iyi tutmuş canım benimkiler 3 buçuğu bulduBen 28 mayısta başladım tedaviye. Benim ilaçlarım 1150 tl tuttu ( raporsuz) 250 tl de vitaminlere verdik toplam 1400 tl. Transferden sonra verilecek ilaçlar ne kadar tutar, bilmiyorum . İnşallah o aşamaya gelebilirsek öğreniriz :)
Canım hayırlı olsun inşallah çok kaliteli döllenir ve gelişirlerIlaclarin cok iyi tutmus bende 26 mayisda basladim bugun yumurtalarm toplandi Rabbim cabalarimizi bosa cikartmasin insallah
Canım hiç korkmayın hafif sancı oluyor sadece zaten insan o işlemin heycanıyla mutluluğuyla azcık ağrı umrunda olmuyorYumurta toplamamız aynı gün olacak :) Ben de seninle aynı şeyleri hissediyorum, biraz korkuyorum.
Senin ilaçların iyi tutmuş canım benimkiler 3 buçuğu buldu
Gonal-f ve menapur kullandım canım 4 tane cetrotite opu öncesi 4 tanede opu sonrası kullandım bide çatlatma iğnesi onun adını hatırlamıyorum 21 gün sonrada lucrin kullandım o da +300Çok tutmuş. İlaçların nelerdi ki ?
Benim fostimon 8 tane, cetrotide 4 tane, ovitrelle 1 tane , eşime promen k , bana da miyositol pozitive .
Canım 5 haftalıkKaç hafta gözüküyordu ultrasonda? 7. Haftada kalp atışı duyulur muhtemelen
Benim kayda değer bir ağrım olmadı...uyutuyorlar zaten..çok rahat geçirdim..transfer de uyutmadılar ama hiç canım yanmadı...Ben de bu gece çatlatma iğnesini vurdum perşembe yumurta toplama işlemi var.Bugün kan alındı e2 ve progesterona bakıldı gayet iyi dedi hemşire .Yumurta toplama işlemi korkutuyor biraz.Toplama sırasında ve sonrasinda çok acı,ağrı oluyor mu?
Hayırlı olsun canım.. Bende haftaya kese görmeye gideceğim...4+5 günlük şuanda...beta HCG bugün yani transferin 15.günü 1030 çıktı...ikiz mi tekmi merak halindeyiz...Canım 5 haftalık
Hayırlı olsun inşallah güzel sonuçlar alırsın...Kizlar beklenen telefon geldi 20 yumurtamdan 11 i kalmis 7si döllenmis cuma gunu kalite icin telefon etcekler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?