2018 Mayıs ayı tüp bebek tedavisine başlayanlar

Kızlaaaar dün ultrasonda çift kese gördüler vundan 3 gün önce gittiğimde tek keseydi çift olmuşlar
Yaaaa gözünuz aydinnn cokk sevindimm Allahm hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin ikisinide bugun benim de opu vardi 20 tane yumurram toplanmis insallah yakinda bende haberimi veririm

Yaaaa gözünuz aydinnn cokk sevindimm Allahm hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin ikisinide bugun benim de opu vardi 20 tane yumurram toplanmis insallah yakinda bende haberimi veririm
maşallah sayınız cok iyi arkadaşım sağlıkla döllenir ve kaliteli embriyolarınız olur inşallah

canım neden sordun miyon yok dimi sende
birkaç ay evvel karnımdan ultrasonla bakan dr ufak bır miyomun var demıstı
ama o zaman ben bebek için bu kadar önemli olduğunu bilmiyordum üzerinde durmadım
araştıra araştıra fark ettim ne kadar önemli olduğunu bu durumun.
adetın 2. gununu bekliyorum dr a gitmek için orada netleşir

bir de onun masrafı çıkarsa bittik demek o bakımdan sordum :)

canım her miyon gebeliği etkilemiyor benim bebeğin tutunacağı yerde imiş drlar bir kacı tüp bebek merkezindeki dr hepsi alınmalı dedi. onun dışında iki tane miyonum var onlar duruyor benim onlar gebeliği etkileyen yerde değil

evet biliyorum
inşallah benım de etkıleyen yerde değildir

Arkadaşlar Merhaba ;

ben de haziran ayında tedaviye başlayacağım inşaallah. merak ettiğim yeni tüp bebek tedavisi olmuş arkadaşların ilaçlarının ne kadar tuttuğu ? yardımcı olrsanız sevinirim

Ben 28 mayısta başladım tedaviye. Benim ilaçlarım 1150 tl tuttu ( raporsuz) 250 tl de vitaminlere verdik toplam 1400 tl. Transferden sonra verilecek ilaçlar ne kadar tutar, bilmiyorum . İnşallah o aşamaya gelebilirsek öğreniriz :)

Merhaba ,
Biz de 28 Mayıs itibari ile tedaviye başladık bugün tedavimin 9. günü. Bu gece çatlatma iğnesini yaptıracağım. Perşembe günü OPU olacak kısmetse. İlk kısmı az kaldı, bugünküler son iğnelerim.

Bugün e2 değerimi ölçtürdüm 1130 çıkmış progesteronda 0.2 den küçükmüş. Hemşire her şey yolunda gidiyor dedi. Umarım bu tedavimiz bebeğimizin gelmesi için vesile olur.

MArt ayındaki ultrason sonucuma baktım da
Aynen soyle yazıyor

Uterus korpus posteriprda 14x12 mm boyutlarında myom ile uyumlu hipoekoil kitle görünümü dikkati cekmıstır

Senin alınan miyom nerde idi haberin var mi

Hayırlı olsun
İnsallah güzel yolunda gider hersey

maşallah sayınız cok iyi arkadaşım sağlıkla döllenir ve kaliteli embriyolarınız olur inşallah
Bende cok sasrdm bende yumurta tembelligi var bide baya korkmustum ama hemsireler cok.guzel.gecti dedi.doktor gelince sayiyi soyledi sok oldum bu bizim icin harika dedi Insallah bekliyorum bakalim yarn ararlar

Hayırlı olsun tedaviniz. E2 ve progesteron değerleriniz gayet iyi çıkmış. İnşallah yumurtalarınızın hepsi döllenir ve kaliteli embriyolarınız olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…