- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
7200 tl canımBirsey sormak istiyorum
sen miyom ameliyatı olmuştun ya
ücret ne kadar almıştı hastane
bebişlerin hayırlı olsun:)Kızlaaaar dün ultrasonda çift kese gördüler vundan 3 gün önce gittiğimde tek keseydi çift olmuşlar
oo baya yuksekmıs fiyatı7200 tl canım
Yaaaa gözünuz aydinnn cokk sevindimm Allahm hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin ikisinideKızlaaaar dün ultrasonda çift kese gördüler vundan 3 gün önce gittiğimde tek keseydi çift olmuşlar
canım neden sordun miyon yok dimi sendeoo baya yuksekmıs fiyatı
maşallah sayınız cok iyi arkadaşım sağlıkla döllenir ve kaliteli embriyolarınız olur inşallahYaaaa gözünuz aydinnn cokk sevindimm Allahm hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin ikisinidebugun benim de opu vardi 20 tane yumurram toplanmis insallah yakinda bende haberimi veririm
birkaç ay evvel karnımdan ultrasonla bakan dr ufak bır miyomun var demıstıcanım neden sordun miyon yok dimi sende
canım her miyon gebeliği etkilemiyor benim bebeğin tutunacağı yerde imiş drlar bir kacı tüp bebek merkezindeki dr hepsi alınmalı dedi. onun dışında iki tane miyonum var onlar duruyor benim onlar gebeliği etkileyen yerde değilbirkaç ay evvel karnımdan ultrasonla bakan dr ufak bır miyomun var demıstı
ama o zaman ben bebek için bu kadar önemli olduğunu bilmiyordum üzerinde durmadım
araştıra araştıra fark ettim ne kadar önemli olduğunu bu durumun.
adetın 2. gununu bekliyorum dr a gitmek için orada netleşir
bir de onun masrafı çıkarsa bittik demek o bakımdan sordum :)
evet biliyorumcanım her miyon gebeliği etkilemiyor benim bebeğin tutunacağı yerde imiş drlar bir kacı tüp bebek merkezindeki dr hepsi alınmalı dedi. onun dışında iki tane miyonum var onlar duruyor benim onlar gebeliği etkileyen yerde değil
Çok teşekkür ederim canımmm darısı isteyen herkesin başına bakalım tek dileğim ikisinde sağlıklı olsunbebişlerin hayırlı olsun:)
Allahım inşallah sana da nasip etsin canım benimmmYaaaa gözünuz aydinnn cokk sevindimm Allahm hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin ikisinidebugun benim de opu vardi 20 tane yumurram toplanmis insallah yakinda bende haberimi veririm
Arkadaşlar Merhaba ;
ben de haziran ayında tedaviye başlayacağım inşaallah. merak ettiğim yeni tüp bebek tedavisi olmuş arkadaşların ilaçlarının ne kadar tuttuğu ? yardımcı olrsanız sevinirim
MArt ayındaki ultrason sonucuma baktım dacanım her miyon gebeliği etkilemiyor benim bebeğin tutunacağı yerde imiş drlar bir kacı tüp bebek merkezindeki dr hepsi alınmalı dedi. onun dışında iki tane miyonum var onlar duruyor benim onlar gebeliği etkileyen yerde değil
Hayırlı olsunMerhaba ,
Biz de 28 Mayıs itibari ile tedaviye başladık bugün tedavimin 9. günü. Bu gece çatlatma iğnesini yaptıracağım. Perşembe günü OPU olacak kısmetse. İlk kısmı az kaldı, bugünküler son iğnelerim.
Bugün e2 değerimi ölçtürdüm 1130 çıkmış progesteronda 0.2 den küçükmüş. Hemşire her şey yolunda gidiyor dedi. Umarım bu tedavimiz bebeğimizin gelmesi için vesile olur.
Hayırlı olsun
İnsallah güzel yolunda gider hersey
Insallah canim cok guzel gecti dediler Allahm herkesin cabalarini bosa cikartmasinAllahım inşallah sana da nasip etsin canım benimmm
Bende cok sasrdm bende yumurta tembelligi var bide baya korkmustum ama hemsireler cok.guzel.gecti dedi.doktor gelince sayiyi soyledi sok oldum bu bizim icin harika dedi Insallah bekliyorum bakalim yarn ararlarmaşallah sayınız cok iyi arkadaşım sağlıkla döllenir ve kaliteli embriyolarınız olur inşallah
Yaaaa gözünuz aydinnn cokk sevindimm Allahm hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin ikisinidebugun benim de opu vardi 20 tane yumurram toplanmis insallah yakinda bende haberimi veririm
Merhaba ,
Biz de 28 Mayıs itibari ile tedaviye başladık bugün tedavimin 9. günü. Bu gece çatlatma iğnesini yaptıracağım. Perşembe günü OPU olacak kısmetse. İlk kısmı az kaldı, bugünküler son iğnelerim.
Bugün e2 değerimi ölçtürdüm 1130 çıkmış progesteronda 0.2 den küçükmüş. Hemşire her şey yolunda gidiyor dedi. Umarım bu tedavimiz bebeğimizin gelmesi için vesile olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?