2018 Mayıs ayı tüp bebek tedavisine başlayanlar

Hayırlı olsun canım.. Bende haftaya kese görmeye gideceğim...4+5 günlük şuanda...beta HCG bugün yani transferin 15.günü 1030 çıktı...ikiz mi tekmi merak halindeyiz...
Teşekkür ederim canım hayırlı olsun senin bebeğin de Rabbim bizlere de nasip eder inş. Yarın yumurta toplama olacak benim de .

Teşekkür ederim canım hayırlı olsun senin bebeğin de Rabbim bizlere de nasip eder inş. Yarın yumurta toplama olacak benim de .
Amin cnm..inşallah içi dolu güzel yumoşların çıkar ve döllenirler hemen..Rabbim yardımcın olsun...işlem çok kolay hiç tedirgin olma..benim ne ağrım ne kanamam olmadı..sadece bir iki damla işlem sonrası oldu ve bitti...darısı sana olsun inşallah...hayırlı olsun..

Aminnn .Güzel dileklerin için sağ ol canım. ☺

Ben kullanıyorum. İlk kutuya tedaviye başlamadan önce başladım. Tedaviye başlayınca da devam ettim. Ancak tedavim opudan önce iptal oldu. Şu an 2. Kutuyu kullanıyorum. Dr en az 2 ay kullanmam gerektiğini söyledi

Allah sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah.

Kızlar bugün yumurtalarım toplandı toplam 5 yumurta toplanmış doktor gayet iyi dedi ctesi veya ptesi transfer olabilirmiş. . Her gün beni arayıp bilgi vereceklermiş. Progestan, monodoks ve parol yazdı .Sizce 5 yumurta iyi mi?

hayırlı olsun.

Önemli olan yumurta sayısı değil, kalitesi. İnşallah hepsi döllenip kaliteli embriyolar olurlar.

Tatlım tabikide
İyi sayının hiç bir önemi yok yeterki hücre bölünmeleri güzel olsun sağlıklı olsun sonuçta bizi 1 tanesi anne yapmaya yetiyor sen süreki dua et herşey güzel olucak

Hayirli olsun insallah oncelikle yurmtalarin dollenmesi onemli insallah saglikli bir sekilde embriyolarin olusur ve kavusursun bebegine

hayırlı olsun.

Önemli olan yumurta sayısı değil, kalitesi. İnşallah hepsi döllenip kaliteli embriyolar olurlar.
Güzel dileklerin için sağ ol canım. İnşallah kaliteli embriyolar oluşur .Rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin inş.

Tatlım tabikide
İyi sayının hiç bir önemi yok yeterki hücre bölünmeleri güzel olsun sağlıklı olsun sonuçta bizi 1 tanesi anne yapmaya yetiyor sen süreki dua et herşey güzel olucak
Çok sağ ol güzel dileklerin için. Amin inş. Rabbim hepimizin dualarını kabul edermiş. Yavrularimıza kavuşuruz.

Rabbim hayirlisiyla sağlıklı evlatlar nasip etsin inş. Her şey yolunda gider.Bebekleriniz size sıkıca tutunur .

Amin insallah canim benim yarin sabah ararlar seni guzel sonuclar aliriz insallah bende biran once sabah olmasini istiyorum kalite hakkinda bilgi verecekler cumrtesi insallah transfer islemim olacak
İnşallah güzel haberler aliriz yarın .Kaç yumurtan toplanmıştı canım ? Benim de ctesi veya ptesi olabilir dediler.Arayacaklar hangi gün olacağını söylemek için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…