Herkese merhaba, Rabbim kimsenin emeğini boşa cikarmasin, hepimizin umutları gerçek olsun inşallah ..
Bende kısmet olursa temmuz ayında başlıyorum tedaviye. Özetle 26 yaşındayım. Şimdiye kadar polip, kist, tüp tıkanıklığı gibi sorunlarla mücadele ettim ve çocuk olmamasını buna bağladım. Ama detaylı muayene sonucu bunların gebe kalmaya engel olmadığını asıl sorunun eşimin spermiyogram testi sonuçları olduğunu öğrendim. Ve doktorlarin yönlendirmesi ile tüp bebeğe karar verdik.
Oldukça heyecanlı ve tedirginim umarım güzel sonuclar alırız hep birlikte. Şimdilik doktorum folik asit ve antibiyotik yazdı bana.
Hoşbuldum, Rabbim bu mübarek Ramazan ayında hepimizin kalbine göre versin inşallah.Aramıza hoş geldin kuzum geçmiş olsun
Bu süreci yaşarken sen eşin hiç dr görünmedimi bu teşşisi koyulsaydı sende bu kadar yıpranmazdın neyse geç olsun güç olmasın hangi hastanede başladın neden antipiyotik kullandırıyor dr enfeksiyon mu var. Ben yumurtam toplanıldıktan sonra folikasite başlatıldım heralde kanda değerlerime bakıldığında gerek görülmediki Öncesinden yazmadı diye düşündüm
İnşallah allah kalbine göre verir mucizen en kısa zamanda kucağında olur
Teşekkür ederim, inşallah bebişlerim bu sefer tutunacak gibi hissediyorum. Ben rüyamda 3 bebek görmüştüm taaa tüp bebeğe ilk başlayacağım zaman. Benim yaşımda yaklaşık %15 her embriyonun tutma şansıymış. Histeroskopi ile %30 diyorlar. 3 ünün de %30 şansı var. Bi bakarsın olmuş :) gerekirse 9 ay yatmaya, sonra da senelerce uykusuz yaşamaya razıyım :)
En başından beri olan bel ağrısı, bugün 15 dk ayakta durdurmuyor beni. 7 gündür ilk defa dışarı çıktım, 200 mt bakkala yürüdük geldik eşimle, belim kopacaktı yahu. Doktoru aradım, kanaman var mı dedi. Yok dedim. Bel ağrısı bizim için çok önemli değil ama, ek olarak progestan iğne yapalım önlem olsun dedi. Şimdi gidicez de yaptıracam.
İnşallah bebeşişerin seninledir 7. Gündesin cuma test günün o zaman bişiy kalmamış ama sen yinede dikkatli ol iğne yapsınlar önlem alsınlar tabi o kadar zahmet çektin inşallah hayırlısı olur benimde bu 2. Tüp bebek tedavim 6. Günüm tek transfer 5. Gün embiryosu 34 yaşındayım 5 senelikde evliyim inşallah bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine hepimiz çifte bayram yaşarız ama benim hiç bel ağrım yok kendimi dinlemekten yoruldum ilk günler çok rahattım tedavi sürecinde olduğunu bile unutuyordum ama zaman darldıkça sitrest başlıyor gibi dün kasık ağrım vardı korkuutu benim birkezde sağ kasığımda batma oldu bu gün normalim işede gitmiyorum arada dolanöaya çalışıyorum ama genelde uzanıyorum ilk tedavimde çok dikkat etmemiştim bu sefer daha temkinliyim
Hayirli olsun inşallah mubarek günde rabbim tüm isteyen kullarına hayırlı sağlıklı evladlar nasip etsin inşallahA anneveoglusu canım ben de basladım bgün tedaviye
Canım miyomun cok küçük ve önemsiz yerde dediHayirli olsun inşallah mubarek günde rabbim tüm isteyen kullarına hayırlı sağlıklı evladlar nasip etsin inşallah
Hangi iğneleri kaç doz kullanıyorsun Miyon için ne dedi dr
Miyonun sorun olmamasına çok sevindim güzel olacak inşallah herşeyCanım miyomun cok küçük ve önemsiz yerde dedi
Yarınnadetin 3. Günü tedaviye baslayacagız
Gonal f verdi 225 doz kullanıp pzt kontrole gideceğim
Menapur ve cetrotide verdi sanirim onları daha snr kullanacağım
Bennde cok sevindimMiyonun sorun olmamasına çok sevindim güzel olacak inşallah herşey
Bence en azından 1 gün daha bekle canımŞükür 7. Günde bitti ama kasık ve belde regli olacak gibi hafifde olsa Ağrı var
Zaten regli zamanımda geldi sayılır inşallah bebeğim benimledir
Yarın 8. Günü acaba idrar yapsam çıkarmı ? Hafifte olsa belli olur diye düşünüyorum
Kanama oldu cumartesi günü iftardaBennde cok sevindim
Sen nasılsın
Kaçıncı gün embriyosu canimŞükür 7. Günde bitti ama kasık ve belde regli olacak gibi hafifde olsa Ağrı var
Zaten regli zamanımda geldi sayılır inşallah bebeğim benimledir
Yarın 8. Günü acaba idrar yapsam çıkarmı ? Hafifte olsa belli olur diye düşünüyorum
Canım cok gecmıs olsunKanama oldu cumartesi günü iftarda
Acile gittik Dr yatış verdi 3 gün hastanede kaldım çıktım evde raporluyum bebek iyi şükürler olsun 10 haftalık olduk inşallah bir daha yasanmaz
Canim test gunumu baslamisti agrin benim de 8.gunum bugun ne agri var ne baska belirtiKorkama cnm korkma ağrılar normalben test yaptırdığım gün o kadar çok ağrım vardıki oturup ağlamıştım adet oluyorum ben boşa kan verdim diye ama sonuç 56 çıkmıştı :)
Kaçıncı gün embriyosu canim
9. Gün bende silik çıkmıştı
Kanama oldu cumartesi günü iftarda
Acile gittik Dr yatış verdi 3 gün hastanede kaldım çıktım evde raporluyum bebek iyi şükürler olsun 10 haftalık olduk inşallah bir daha yasanmaz
Yok cnm benim 5.gün embriyosuydu 10.gün ağrım oldu çok belimde. İkinci denemede hiç ağrım yoktu ama o da pozitfiti. Tabi malesef benim ikisi de kimyasal gebelik oldu. Sizlerin sağlıklı olur inşallahCanim test gunumu baslamisti agrin benim de 8.gunum bugun ne agri var ne baska belirti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?