2018 Mayıs ayı tüp bebek tedavisine başlayanlar

Aramıza hoş geldin kuzum geçmiş olsun
Bu süreci yaşarken sen eşin hiç dr görünmedimi bu teşşisi koyulsaydı sende bu kadar yıpranmazdın neyse geç olsun güç olmasın hangi hastanede başladın neden antipiyotik kullandırıyor dr enfeksiyon mu var. Ben yumurtam toplanıldıktan sonra folikasite başlatıldım heralde kanda değerlerime bakıldığında gerek görülmediki Öncesinden yazmadı diye düşündüm
İnşallah allah kalbine göre verir mucizen en kısa zamanda kucağında olur

Hoşbuldum, Rabbim bu mübarek Ramazan ayında hepimizin kalbine göre versin inşallah.

Daha önce doktora gittim ama kendime o kadar odaklandim ki açıkçası esimde böyle bir sorun çıkacağı aklımın ucundan geçmemişti. Medikal park a yönlendirdi doktorum. Orada ki doktorumuzla ön görüşme yaptık oldukça olumlu konuştu yaşımın genç olması yumurta kalitemin yüksek olması için oldukça onemliymiş. Bana antibiyotik yazdı çünkü bu süreçte fazlaca vajinal muayene gecireceksin mikrop kapmaman için önlem alalim dedi. Yalnız eşime de farklı bir antibiyotik yazdı ona neden gerek gördü o an sormadım ama sonradan aklıma takıldı.

İnşallah tutunur bebeklerin. İnşallah sağlıklı ve yatmadan geçen hamileliğin olsun, sonrasında da bebeklerin öyle uslu olsun ki senelerce uykusuz kalmadan büyüt onları.

En başından beri olan bel ağrısı, bugün 15 dk ayakta durdurmuyor beni. 7 gündür ilk defa dışarı çıktım, 200 mt bakkala yürüdük geldik eşimle, belim kopacaktı yahu. Doktoru aradım, kanaman var mı dedi. Yok dedim. Bel ağrısı bizim için çok önemli değil ama, ek olarak progestan iğne yapalım önlem olsun dedi. Şimdi gidicez de yaptıracam.

İnşallah bebeşişerin seninledir 7. Gündesin cuma test günün o zaman bişiy kalmamış ama sen yinede dikkatli ol iğne yapsınlar önlem alsınlar tabi o kadar zahmet çektin inşallah hayırlısı olur benimde bu 2. Tüp bebek tedavim 6. Günüm tek transfer 5. Gün embiryosu 34 yaşındayım 5 senelikde evliyim inşallah bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine hepimiz çifte bayram yaşarız ama benim hiç bel ağrım yok kendimi dinlemekten yoruldum ilk günler çok rahattım tedavi sürecinde olduğunu bile unutuyordum ama zaman darldıkça sitrest başlıyor gibi dün kasık ağrım vardı korkuutu benim birkezde sağ kasığımda batma oldu bu gün normalim işede gitmiyorum arada dolanöaya çalışıyorum ama genelde uzanıyorum ilk tedavimde çok dikkat etmemiştim bu sefer daha temkinliyim

İnşallah bebişlerimiz bizimledir canım :) Benim de 3. denemem. 3. gün embriyosu benim, 18 inde test yaptırıcam. Stres kaçıncı deneme olursa olsun oluyor olmaz mı. Bazılarında her türlü belirti oluyor bazılarında olmuyor aslında bu iyi veya kötü bir kıstas değil. Ara ara şiddetli batmalar da oluyor. Eşim hastaneye giderken neden bu kadar ağrıyor belin dedi. Dedim iyi senaryoda bebişler tutunuyor (annemin de çok beli ağrımış), kötü senaryoda tutundular ama vaz geçiyorlar bunu önlemek için iğne yaptırmaya gidiyoruz, en kötü senaryoda hiç birşey yok ilaçların yan etkisi. Umarım hepimizin duaları tez zamanda gerçek olsun.

A anneveoglusu canım ben de basladım bgün tedaviye
Hayirli olsun inşallah mubarek günde rabbim tüm isteyen kullarına hayırlı sağlıklı evladlar nasip etsin inşallah

Hangi iğneleri kaç doz kullanıyorsun Miyon için ne dedi dr

Hayirli olsun inşallah mubarek günde rabbim tüm isteyen kullarına hayırlı sağlıklı evladlar nasip etsin inşallah

Hangi iğneleri kaç doz kullanıyorsun Miyon için ne dedi dr
Canım miyomun cok küçük ve önemsiz yerde dedi
Yarınnadetin 3. Günü tedaviye baslayacagız
Gonal f verdi 225 doz kullanıp pzt kontrole gideceğim

Menapur ve cetrotide verdi sanirim onları daha snr kullanacağım

Canım miyomun cok küçük ve önemsiz yerde dedi
Yarınnadetin 3. Günü tedaviye baslayacagız
Gonal f verdi 225 doz kullanıp pzt kontrole gideceğim

Menapur ve cetrotide verdi sanirim onları daha snr kullanacağım
Miyonun sorun olmamasına çok sevindim güzel olacak inşallah herşey

Şükür 7. Günde bitti ama kasık ve belde regli olacak gibi hafifde olsa Ağrı var
Zaten regli zamanımda geldi sayılır inşallah bebeğim benimledir
Yarın 8. Günü acaba idrar yapsam çıkarmı ? Hafifte olsa belli olur diye düşünüyorum

Bence en azından 1 gün daha bekle canım

Kaçıncı gün embriyosu canim
9. Gün bende silik çıkmıştı

Kanama oldu cumartesi günü iftarda
Acile gittik Dr yatış verdi 3 gün hastanede kaldım çıktım evde raporluyum bebek iyi şükürler olsun 10 haftalık olduk inşallah bir daha yasanmaz
Canım cok gecmıs olsun
Dikkat et kendine sakin yorma kendini
İnsallah yavrucun sağlıkla kolaylıkla gelsin
Biz dr tekirdağ yolcusuyuz:)

Korkama cnm korkma ağrılar normal ben test yaptırdığım gün o kadar çok ağrım vardıki oturup ağlamıştım adet oluyorum ben boşa kan verdim diye ama sonuç 56 çıkmıştı :)
Canim test gunumu baslamisti agrin benim de 8.gunum bugun ne agri var ne baska belirti

Kaçıncı gün embriyosu canim
9. Gün bende silik çıkmıştı

Günaydın canım
5. Gün embriyosu
Bu gün 8. Günüm ama bel ağrılarım ve kasıklarımda regli ağrısı başladı test yapmaktan vazgeçtim regli olmamak için dua ediyorum. Bir sorum transfer günü 1. Gün sayılıyormu yoksa sonraki günden mi sayılıyo

Kanama oldu cumartesi günü iftarda
Acile gittik Dr yatış verdi 3 gün hastanede kaldım çıktım evde raporluyum bebek iyi şükürler olsun 10 haftalık olduk inşallah bir daha yasanmaz

Çok geçmiş olsun hamile oluncada bitmiyor sanırım doğuma kadar hep dikkat etmek gerekiyor
Sende hiç bir işle uğraşma 10 haftalıksın
Sadece bebeğini düşün ve dinlen

Canim test gunumu baslamisti agrin benim de 8.gunum bugun ne agri var ne baska belirti
Yok cnm benim 5.gün embriyosuydu 10.gün ağrım oldu çok belimde. İkinci denemede hiç ağrım yoktu ama o da pozitfiti. Tabi malesef benim ikisi de kimyasal gebelik oldu. Sizlerin sağlıklı olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…