2018 Mayıs ayı tüp bebek tedavisine başlayanlar

Başlamak önemli gerisi gerçekten geliyor
İlk tüp bebek başlamaya karar verdikten sonra ne çok şey değişmiş ne çok zaman geçmiş şimdi 2. Tüp bebeğin 5. Günündeyim pazar günü sonuç belli olucak ve babalar günü bayramın son günü hiç hissim yok ama tek göğüslerimde fark hissediyorum çok hassas birazda büyüdüler gibi uçları duyarlı geçen tedavidede bakadarmıydı hatırlayamıyorum kıyaslayamadım bu gün 5. Gün artık ayaklandım makinaya çamaşır koydum baya ortalığa ell attım şimdi kasıkta hafif ağrıyo gibi olunca uzandım

Insallah cok guzel sonuc alirsin canim benim ilk denemem o yuzden hic bisey anlayamiyorum bugun 1 gun gecti hafif batmalarim var insallah yerlesdigi icin batmalar vardr tedrgin olmuyo deilim yani bazen rahat olmaya calisiyorum ama insaah guzel sonuclar aliriz

Belimde ağrı var biraz ama transferle alakali mi bilmiyorum.Belirti aramaya korkuyorum açıkçası daha çok erken o yüzden. Sen ne zaman olmuştu transferinin mu canjm.?
Dün oldum normalmis.agrilar canim.ogrendim ne iyi ne kotu hic bisey hissetmiyorum normalmi ya ala ala ne bi heycan var nede bisi

Bu belirtiler aslında kişiden kişiye değişiyor.Benim adetim zaten çok ağrılı ve 6 gün sürüyordu. Yumurtlamamı da hissediyordum ve o da ağrılı oluyordu. Adeti 2,5 gün süren sıfır ağrı çeken bir arkadaşım, hiçbir hamilelik belirtisi yaşamamış.

Ben ilk günden beri ayakta 15dk durdurmayan bel ağrısı, karnımda kasılmalar, bol akıntı, arada rahmimde batmalar, ve arada bir çok sinir bozucu her an regl olacakmışım gibi şiddetli ağrı çekiyorum, sonra geçiyor. Öğlen 30 derece sıcaklıkta ayaklarımı battaniyenin altında ısıtamadım. Umarım sadece ilaç yan etkileri değildir...

Peki bugün yeni bişi başladı... Ara ara soğuk soğuk bi sıvı akıyo gibi oluyo içimde. Bunu hiç forumda okumamıştım, yaşayan var mı?

Amin insallah canim heycan yok stres yok cok rahat bisekilde ilerlicez insallah onlarla konusmaya calisiyorum hemsireler onlar seni hissediyor suan onlarla devamli konus pozitif ol onlar sana tutunurlar dedi onu yapiyorum devamli
Böyle rahat ve pozitif olman çok güzel umarım bende olabilirim

Negüzel valla evin neşesi hiç bitmez bende ikiz olmasını çok istiyorum inşallah

Bu gün biraz kasıkda ağrı hissettim regli gibi ama daha hafif benim regli Ağrım genelde şiddetli olur hayırlısı olsun 5. Güne kadar normal geldim ama bu gün kasık ağrısı korkuttu regliyi hatırlattı lütfen dua istiyorum

Allahin izniyle sana tutunuyorlar korkma pozitif düsünnn iyi dusun iyi olsun Allahm gonlune gore versin guzel.sonuclar almak dilegiyle

Allahin izniyle sana tutunuyorlar korkma pozitif düsünnn iyi dusun iyi olsun Allahm gonlune gore versin guzel.sonuclar almak dilegiyle

Aminnn inşallah
bu sayfada olan olmayan bizim gibi artık hastane kapılarında doktorları vesile görüp Allahtan mucizesini bebeğini isteyen bu yola girmiş bütün kadınları sevindir allahım hayır evlat müjdelerimizi ver yarabbim Amin

Herkese merhaba, Rabbim kimsenin emeğini boşa cikarmasin, hepimizin umutları gerçek olsun inşallah ..

Bende kısmet olursa temmuz ayında başlıyorum tedaviye. Özetle 26 yaşındayım. Şimdiye kadar polip, kist, tüp tıkanıklığı gibi sorunlarla mücadele ettim ve çocuk olmamasını buna bağladım. Ama detaylı muayene sonucu bunların gebe kalmaya engel olmadığını asıl sorunun eşimin spermiyogram testi sonuçları olduğunu öğrendim. Ve doktorlarin yönlendirmesi ile tüp bebeğe karar verdik.

Oldukça heyecanlı ve tedirginim umarım güzel sonuclar alırız hep birlikte. Şimdilik doktorum folik asit ve antibiyotik yazdı bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…