- 27 Mayıs 2018
- 562
- 600
- 53
Evet ilk denemem eskisehir acibadem hastanesiilk denemen miydi
hangi hastanedesin
Daha 1Herkese selam nasılsınız
Heycanla bekleyen anne adayları size sesleniyorum
Transferden sonra ben 5. Gündeyim yarıladım şükür
Şimdi kimler transferden sonra kaçıncı gününde yazalım biraz sohbet olsun
Hayirli olsun canim insallah guzel haberler yakinda :))) benim 1 gün gecti bileBenim de transferim oldu . Artık bekleme sürecindeyiz :)
Canim belinde ve kasiklarinda ara ara hafif agrilar giriyomuBen bugun 2.gün deyim
Binlerce kez sukurler olsun aminn insallahhBugünleri de görebildik ya şükürler olsun, inşallah güzel haberleri de alacağız
Daha 1
Insallah cok guzel sonuc alirsin canim benim ilk denemem o yuzden hic bisey anlayamiyorum bugun 1 gun gecti hafif batmalarim var insallah yerlesdigi icin batmalar vardr tedrgin olmuyo deilim yani bazen rahat olmaya calisiyorum ama insaah guzel sonuclar alirizBaşlamak önemli gerisi gerçekten geliyor
İlk tüp bebek başlamaya karar verdikten sonra ne çok şey değişmiş ne çok zaman geçmiş şimdi 2. Tüp bebeğin 5. Günündeyim pazar günü sonuç belli olucak ve babalar günü bayramın son günühiç hissim yok ama tek göğüslerimde fark hissediyorum çok hassas birazda büyüdüler gibi uçları duyarlı geçen tedavidede bakadarmıydı hatırlayamıyorum kıyaslayamadım bu gün 5. Gün artık ayaklandım makinaya çamaşır koydum baya ortalığa ell attım şimdi kasıkta hafif ağrıyo gibi olunca uzandım
Belimde ağrı var biraz ama transferle alakali mi bilmiyorum.Belirti aramaya korkuyorum açıkçası daha çok erken o yüzden. Sen ne zaman olmuştu transferinin mu canjm.?Canim belinde ve kasiklarinda ara ara hafif agrilar giriyomu
Dün oldum normalmis.agrilar canim.ogrendim ne iyi ne kotu hic bisey hissetmiyorum normalmi ya ala ala ne bi heycan var nede bisiBelimde ağrı var biraz ama transferle alakali mi bilmiyorum.Belirti aramaya korkuyorum açıkçası daha çok erken o yüzden. Sen ne zaman olmuştu transferinin mu canjm.?
Böyle rahat ve pozitif olman çok güzel umarım bende olabilirimAmin insallah canim heycan yok stres yok cok rahat bisekilde ilerlicez insallah onlarla konusmaya calisiyorum hemsireler onlar seni hissediyor suan onlarla devamli konus pozitif ol onlar sana tutunurlar dedi onu yapiyorum devamli
Negüzel valla evin neşesi hiç bitmez bende ikiz olmasını çok istiyorum inşallahTeşekkür ederim, inşallah bebişlerim bu sefer tutunacak gibi hissediyorum. Ben rüyamda 3 bebek görmüştüm taaa tüp bebeğe ilk başlayacağım zaman. Benim yaşımda yaklaşık %15 her embriyonun tutma şansıymış. Histeroskopi ile %30 diyorlar. 3 ünün de %30 şansı var. Bi bakarsın olmuş :) gerekirse 9 ay yatmaya, sonra da senelerce uykusuz yaşamaya razıyım :)
Insallah canim.sonuc guzel olsun yeterkiBöyle rahat ve pozitif olman çok güzel umarım bende olabilirim
Allahin izniyle sana tutunuyorlar korkma pozitif düsünnn iyi dusun iyi olsun Allahm gonlune gore versin guzel.sonuclar almak dilegiyleBu gün biraz kasıkda ağrı hissettim regli gibi ama daha hafif benim regli Ağrım genelde şiddetli olur hayırlısı olsun 5. Güne kadar normal geldim ama bu gün kasık ağrısı korkuttu regliyi hatırlattı lütfen dua istiyorum
Allahin izniyle sana tutunuyorlar korkma pozitif düsünnn iyi dusun iyi olsun Allahm gonlune gore versin guzel.sonuclar almak dilegiyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?