- 27 Mayıs 2018
- 562
- 600
- 53
Saol canimmm Allah razi olsun hosbuldumHayırlı olsun transfer sonrası bekleyenler diyarına hoş geldin kuzum
Bol bol dinlen ama arada kalk dolaş kan dolaşımı için dua et bol bol benim 4. günüm hade bakalım gelsin güzel gebe haberlerimiz inşallah peş peşe
Allahm cabalarini bosa cikarmasin insallah tutunuyorlardr Allahm gonlumuze gore versinMerhaba arkadaşlar, Uzun süredir konuları takip ediyorum. Bugün üye oldum. Herkese sağlıklı ve başarılı sonuçlar dilerim, Allahım hepimizi bebek sahibi yapsın inşallah.
AMH ım maalesef 0,47. FSH ım şükür 10 un altında halen ve yaşım 38. Benim 3. tüp bebek denemem. Her deneme arasında biz 1 ay ara verdik. Çok yorucu bir süreç, fakat Amh ımın bu kadar düşük olması, yaşım ve rapor avantajı, çok ara vermemem gerektiğini hissettiriyor bana. Nisanda 38 im doldu ve bu deneme maalesef raporsuz. Doktorum da karşı çıkmadı ve zaten kan testleri sonuçlarını aldıktan sonra, hazır isem başlıyor.
İlk denememde 5 adet yumurtam alındı, 2 embriyo kaldı ve transfer edildi. Kalitesi pek iyi değildi embriyoların. 2. denememde, opuya kadar çörek otu yedim, opudan sonra ananas. 4 yumurtam toplandı, 1 adet çok kaliteli embriyo kaldı ve transfer edildi. Maalesef negatif.
Bu arada 1 ay biosteron kullandım. Gene bu arada histeroskopi ile T uterus olduğu ortaya çıktı ve düzeltildi. Tutmama sebebinin bu olabileceği söylendi. 25 Mayıs ta adetimin ikinci günü iğnelerime ve çörek otuma başladım. 7 yumurtam toplandı. Opudan sonra bol bol ananas. Çarşamba bebişlerimi aldım, şu an transferimin 4. günündeyim. 3 adet çok kaliteli 3. gün embriyosu transfer oldu. Bu sefer diğerlerine göre çarşambadan beri, çok bel ağrım, batmalar, sıcak ve soğuk basmalar var. 15 dk ayakta dursam belim kopuyor. Ve temiz ama çok akıntım var. Ben de farklı olarak bu sefer daha çok yatıyorum ve dinleniyorum. İnşallah Allahım bebişlerim bu sefer tutunuyordur.Bu sefer de negatifi görürsem sanırım uzun bir ara vericem, çok yoruldum.
Merhabalar, kuzenim 31 yaşında. İlk tüp bebeğini tek embriyo olarak 29 Mayıs'ta yerleştirdiler.
HCG değeri ;
8. Gun 27,
10 gun 75,
12.gun 190 çıktı
Normal mi acaba. İkiz gebelik olma şansı var midir? Deneyimi olanlar yazarsa çok sevinirim.
15 gün sonra ultrasonla bakilacak
Transfer ne zaman oldu kaçıncı gün embriyosu idi canımSelam kızlar
Bugün regl günüm ama hâlâ sökmedi
Kırmızı değil .
Pette yer yer lekeler var
1 günden fazla yerleşme kanaması yaşayan var mı
Alıntı yapıp cevap yazarsanız makbule geçer
Kızlar bişey soracağım size,
Dün transfer öncesi son kontrolümdü perşembe günü taransfer olacağım doktorum pazar günü kullanmaya başlamak üzere;
Tetradox
Progestan
Prednol
Verdi, prednol kortizonmuş kesinlikle tuzlu hiçbirşey yemiyosun dedi ekmekde dahil. Şimdi sorum siz bu ilacı kullandınızmı kullandıysanız vicudunuzda nasıl bir etkisi oldu?
Hayırlı olsun canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah, heycanlı bekleyiş başladı artıkMerhaba arkdaslar transferim oldu cok guzel gecti
Teşekkür ederim, yan etki görmeyen var ama tabi bünyeye göre değişiyo benim doktorumda garantici biri kortizon diyincede korktuğumu gördü korkma şişmiceksin ama sıfır tuz ekmek dahi yemiceksin dediBende kullandım size uyarı yapmışlar ne güzel kilo aldirtiyo ve zor veriyorsun bebeği vücut yabancı madde olarak algılamasın diye veriyorlar
Zor zamanlar geçirmişsiniz allahım inşallah tez vakitte kucağınıza evlat almak nasip etsin. 3 embriyo transferide cesaret ister tebrik ediyorumMerhaba arkadaşlar, Uzun süredir konuları takip ediyorum. Bugün üye oldum. Herkese sağlıklı ve başarılı sonuçlar dilerim, Allahım hepimizi bebek sahibi yapsın inşallah.
AMH ım maalesef 0,47. FSH ım şükür 10 un altında halen ve yaşım 38. Benim 3. tüp bebek denemem. Her deneme arasında biz 1 ay ara verdik. Çok yorucu bir süreç, fakat Amh ımın bu kadar düşük olması, yaşım ve rapor avantajı, çok ara vermemem gerektiğini hissettiriyor bana. Nisanda 38 im doldu ve bu deneme maalesef raporsuz. Doktorum da karşı çıkmadı ve zaten kan testleri sonuçlarını aldıktan sonra, hazır isem başlıyor.
İlk denememde 5 adet yumurtam alındı, 2 embriyo kaldı ve transfer edildi. Kalitesi pek iyi değildi embriyoların. 2. denememde, opuya kadar çörek otu yedim, opudan sonra ananas. 4 yumurtam toplandı, 1 adet çok kaliteli embriyo kaldı ve transfer edildi. Maalesef negatif.
Bu arada 1 ay biosteron kullandım. Gene bu arada histeroskopi ile T uterus olduğu ortaya çıktı ve düzeltildi. Tutmama sebebinin bu olabileceği söylendi. 25 Mayıs ta adetimin ikinci günü iğnelerime ve çörek otuma başladım. 7 yumurtam toplandı. Opudan sonra bol bol ananas. Çarşamba bebişlerimi aldım, şu an transferimin 4. günündeyim. 3 adet çok kaliteli 3. gün embriyosu transfer oldu. Bu sefer diğerlerine göre çarşambadan beri, çok bel ağrım, batmalar, sıcak ve soğuk basmalar var. 15 dk ayakta dursam belim kopuyor. Ve temiz ama çok akıntım var. Ben de farklı olarak bu sefer daha çok yatıyorum ve dinleniyorum. İnşallah Allahım bebişlerim bu sefer tutunuyordur.Bu sefer de negatifi görürsem sanırım uzun bir ara vericem, çok yoruldum.
hayırlı olsun canım umarım güzel haberleri alırsınMerhaba arkdaslar transferim oldu cok guzel gecti
umarım sonucun güzel olur .Benim de Pazartesi olacakmış transferim. Yarın nasıl geçer diye kara kara düşünüyorum.
Embriyolarla ilgili dün döllenenleri söylediler , başka da bilgi vermediler. Ortamını bozmamak için açmıyoruz dedi ama çok da tedirginim.
Teskkur ederim amin insallahhayırlı olsun canım umarım güzel haberleri alırsın
Amin insallah canim heycan yok stres yok cok rahat bisekilde ilerlicez insallah onlarla konusmaya calisiyorum hemsireler onlar seni hissediyor suan onlarla devamli konus pozitif ol onlar sana tutunurlar dedi onu yapiyorum devamliHayırlı olsun canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah, heycanlı bekleyiş başladı artık
ilk denemen miydiTeskkur ederim amin insallah
Zor zamanlar geçirmişsiniz allahım inşallah tez vakitte kucağınıza evlat almak nasip etsin. 3 embriyo transferide cesaret ister tebrik ediyorum
Amin insallah canim heycan yok stres yok cok rahat bisekilde ilerlicez insallah onlarla konusmaya calisiyorum hemsireler onlar seni hissediyor suan onlarla devamli konus pozitif ol onlar sana tutunurlar dedi onu yapiyorum devamli
Amin insallah hic heyecan yok icimde kotu hisde yok normal mi bu ya ama kasiklarimda ve belimde batmalar varHayırlı olsun, inşallah çok güzel sonuçlanır. Aynı zamanlarda transferi olup da heyecanla bekleyen arkadaşlarla kardeş gibi hissetmeye başladım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?