- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
Transfer günü sayılmıyor ertesi gün başlıyorsun saymaya canımGünaydın canım
5. Gün embriyosu
Bu gün 8. Günüm ama bel ağrılarım ve kasıklarımda regli ağrısı başladı test yapmaktan vazgeçtim regli olmamak için dua ediyorum. Bir sorum transfer günü 1. Gün sayılıyormu yoksa sonraki günden mi sayılıyo
Canım sana ne sorucamKanama oldu cumartesi günü iftarda
Acile gittik Dr yatış verdi 3 gün hastanede kaldım çıktım evde raporluyum bebek iyi şükürler olsun 10 haftalık olduk inşallah bir daha yasanmaz
Mübarek günde rabbim güzel haberler nasıp etsin inşallahTransfer günün sayılmazsa bu gün 7. Gün idrar testi gidip gemen kan verdim. Sonucu bekliyorum
Mübarek günde rabbim güzel haberler nasıp etsin inşallah
Aynı doz kullandım 6. Gün 175 e düştüCanım sana ne sorucam
Gonal i göbeğin bi sağ bi sol tarafına mi kullandın
Sana doz ne vermislerdi
Kesinlikle var ben testi görmemişim şimdi mesajını görünce dönüp baktim allah sağlıkla tamamlamayı nasip etsin inşallah sonucu bekliyorum canımAminnn kuzum bütün kadınlara. Bizim gibi uğraşıp emek veren herkese çifte bayram yaşattsın allahım inşallah yukarıda idrar gördün dimi ikinci çizgi siliktr olsa var ama dimi
Tamam canım cok sağolAynı doz kullandım 6. Gün 175 e düştü
Göbek deliğinden 3 parmak uzaklıkta sağa sola vuruldum iğneyi
Evet bir gün sağ diğer gün sol tarafta vur canımTamam canım cok sağol
Ben unutmusum da sağ sol dedi mi:)
Değişerek vurayım o halde ben de :)
78 sonuççKesinlikle var ben testi görmemişim şimdi mesajını görünce dönüp baktim allah sağlıkla tamamlamayı nasip etsin inşallah sonucu bekliyorum canım
Gozunaydn cnm78 sonuçç
Hayırlı olsun 7. Gün için çok iyi kat ve katlansin inşallah sağlıkla bayram şekerin gelmiş78 sonuçç
Gözün aydın canım. Rabbim keseyi görmeyi de nasip etsin inş.78 sonuçç
Hayırlı olsun 7. Gün için çok iyi kat ve katlansin inşallah sağlıkla bayram şekerin gelmiş
78 sonuçç
Gözün aydın canım. Rabbim keseyi görmeyi de nasip etsin inş.
Gözün aydın, inşallah katlanarak artsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?