2018 Mayıs ayı tüp bebek tedavisine başlayanlar

Transfer günü sayılmıyor ertesi gün başlıyorsun saymaya canım

Kanama oldu cumartesi günü iftarda
Acile gittik Dr yatış verdi 3 gün hastanede kaldım çıktım evde raporluyum bebek iyi şükürler olsun 10 haftalık olduk inşallah bir daha yasanmaz
Canım sana ne sorucam
Gonal i göbeğin bi sağ bi sol tarafına mi kullandın
Sana doz ne vermislerdi

Aminnn kuzum bütün kadınlara. Bizim gibi uğraşıp emek veren herkese çifte bayram yaşattsın allahım inşallah yukarıda idrar gördün dimi ikinci çizgi siliktr olsa var ama dimi
Kesinlikle var ben testi görmemişim şimdi mesajını görünce dönüp baktim allah sağlıkla tamamlamayı nasip etsin inşallah sonucu bekliyorum canım

Kızlar hepinize iyi bayramlar diliyorum.İnşallah bu bayram çifte bayram yaşarız .Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün.

Hayırlı olsun 7. Gün için çok iyi kat ve katlansin inşallah sağlıkla bayram şekerin gelmiş

Şülürler oldun 5 sene bekledik bu anı
Allahım bütün istryrnlere nasip etsin şimdi değerlerim katlansın kese görğndğn kap atılınınduymsyıds sllahım nasip etsin
Çok farklı hala inanamıyorum

Gözün aydın canım. Rabbim keseyi görmeyi de nasip etsin inş.

Aminnnn allahım hepimize kucağımıza almayı nasip etsin şimdi değerlerimi takip edicez inşallah kalp atışınıda duy ayı nasip etsin heyecan akla gelen tüm duyguları yaşıyorum allah hepinize yaşatdın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…