- 25 Haziran 2011
- 4.767
- 6.211
- 158
evet cnm gerilme gibi bir his sizlama gibiCanım küçük küçük lerse normal
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet cnm gerilme gibi bir his sizlama gibiCanım küçük küçük lerse normal
okudumHastanedeyim
Kanama yoğun kırmızı bildiğiniz adet kanaması ve sancısı
Bebekler düşmemiş şimdilik duruyorlar ama kalkmadan yatacakmışım
İğne yapılacak şimdi proluton depot
Çok üzgünüm dualarınızı bekliyorum
Benim için bir ayetel kursi okursanız Allah razı olsun
Okuruz canım iğnede şifa olsun inşallahHastanedeyim
7. Hafta olucak canim. Yazarken inanamadim hangi ara 7 haftalik oldu:) 6. Haftadayken kese gozuktu cok cok az da sinyal gibi kalp atisi aldik gibi oldu(belki de degildi). 7. Haftada cok rahat kalp atislari duyulur dedi doktor. Sen yine de git istersen belli olmaz kesen de 5. Hafta da gozukmus. Of cok heyecanli dimi duramiyo insan. Guzel haberler alalim insallah hepimizRabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah salı günü kaç haftalık olmuş oluyorsun canımm bende 5+0 da keseyi gördüm salı 6 haftalık oluyorum nasipse ama 5 eylülde yani 7. Haftada gideyim dedim duyulur mu ki kalp atışları?
İnşallah güzel haberler alırsın canımm peki salı günü kaç haftalık oluyorsun? Ben de gitsem mi ki kafam karıştı şimdi bayram sonrasını beklemek te epey stresli olcak bana :/

Canim Allaha emanet ol hakkinda hayirlisi ne ise onu yasarsin insallah kendine cok cok iyi bakİlk aranızdan ben ayrıldım, çok sevmiştim aslında sizleri. Hepiniz Allah'a emanet olun, sağ salim alın bebişlerinizi kucağınıza

Canim Allaha emanet ol hakkinda hayirlisi ne ise onu yasarsin insallah kendine cok cok iyi bak

Okudum. Allah yardımcınız olsun canım benim. Rabbim yavrularını sana bağışlasın inşallahHastanedeyim

@ wendigo ne desek ne yazsak senin içinde kopan fırtınaları dindiremeyiz.yine de içimden geçen bir iki cümle de ben yazayım istedim. Rabbim ol der olur sakın umudunu kaybetme hakkında hayırlısı buymuş elbette bizim elimizden ne gelir.seviliyorsun

okudum canım rabbim yardımcın olsunHastanedeyim
Canim hakkinda hayirlisi olsun rabbimxeli yagi duzgun saglikli evlat versin sanaKızlar merhaba, kan verdim değerim düşmeye başlamış, biyokimyasal gebelikmiş. Şükür ki kürtaj falan olmama gerek kalmadı, değer sıfırlanınca adet olurmuşum.
Sizler sağlıkla alın bebişlerinizi kucağınıza.
Topiği devralmak isteyen varsa mesaj atsın bana yoksa ben kazen bey'e devredicem yeniden.
5 eylülde benimde randevum var keseyi karniman gördü ama bebegi henuz gormeyi beklemiyoruz zaten dedi 5 eylülde bebegi mi gormek icin çağırdı acaba sizin bebegi gordulermi kesedeBayram sonunu iple çekiyorum Hayırlısı ile 5 Eylül randevu günüm kalp atışını dinleyeceğiz Allah'ın izniyle
ama günler Geçmiyor
Canım öncelikle adet tarihine göre takvim yapacaksın 5+0 da sadece keseyi GÖRDÜ ama bebek görünmedi daha erken dedi5 eylülde benimde randevum var keseyi karniman gördü ama bebegi henuz gormeyi beklemiyoruz zaten dedi 5 eylülde bebegi mi gormek icin çağırdı acaba sizin bebegi gordulermi kesede
ayni seyi soyledi yani sanada bende bir sorun var sandim bebegi goremeyince gec dollenme olmus benim ilk gittigimde oyle dedi dr.ilk carsamba gitmistim beta 631di vajinal gördü keseyi 3 mmdi bugun karnimdan gördü 10 mm olmusCanım öncelikle adet tarihine göre takvim yapacaksın 5+0 da sadece keseyi GÖRDÜ ama bebek görünmedi daha erken dedi