2018 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 118 51,3%
  • Erkek

OY: 102 44,3%
  • İkiz Kız

OY: 3 1,3%
  • İkiz Erkek

• İkiz, Bir Kız Bir Erkek

• Üçüz

OY: 1 0,4%

• Ankete Katılan
    230
Kızlar merhaba, kan verdim değerim düşmeye başlamış, biyokimyasal gebelikmiş. Şükür ki kürtaj falan olmama gerek kalmadı, değer sıfırlanınca adet olurmuşum.

Sizler sağlıkla alın bebişlerinizi kucağınıza.

Topiği devralmak isteyen varsa mesaj atsın bana yoksa ben kazen bey'e devredicem yeniden.
Çok üzüldüm canım her şerde vardır bir hayır Rabbim hazır olduğunda en hayırlı zamanda sağlıkla kucağına alabileceğin bi hamilelik nasip etsin hayatta olan yavruna ömür versin...

Kızlar merhaba, kan verdim değerim düşmeye başlamış, biyokimyasal gebelikmiş. Şükür ki kürtaj falan olmama gerek kalmadı, değer sıfırlanınca adet olurmuşum.

Topiği devralmak isteyen varsa mesaj atsın bana yoksa ben kazen bey'e devredicem yeniden.
Çok çok geçmiş olsun

Canım çok üzüldüm yaa :KK43: ins gönlünce olur her şey :KK43:

Amin canım teşekkür derdim, pozitiflik kraliçesisin sen :) inşallah sağlıkla al kucağına hepimizin gönlünce olsun herşey :)

canim cok cok cok gecmis olsun. uzuldum gercekten. en yakin zamanda umatim tekrar bize burada guzel haberler veririsin. cok sukur ki dıs gebelik falan degilmis senin dedigin gibi kurtaja gerek kalmamiş. degerin kaca düstü

İnşallah bi süre dinleneyim istiyorum ama burdan haber veririm mutlaka :)

Bhcg 275'e düştü, eğer yeniden yükselirse dış gebelik nedeniyle iğne olucam. İbşallah düşmeye devam eder de iğneye falan gerek kalmaz.

Canım her şey biz insanlar için. Şu aşamada önemli olan senin sağlığın. Biraz dinlen kendine gel yeniden denersin Allahın izniyle.

Aynen canım, teşekkür ederim.

Geçmiş olsun kardeşim. Çok üzüldüm.. Allah yardımcın olsun. İnşallah en yakın zamanda yeniden hamile kalacaksın, moralini yüksek tut. Hayırlısı böyleymiş demekten başka bir şey gelmiyor insanın elinden..
İnşallah :) teşekkür ederim, sağlıklı olsun dedik zaten, sizde sağlıkla alın kucağınıza :)

Canım sen kese görmemiştin dimi hcg düşük diye

Evet kuzucum, hala da görme ihtimali yok. Bakalım düşmeye devam eder inşallah.

Çok üzüldüm canım Allah hakkında hayırlısını versin inşallah

Amin canım, sağ Salim al kucağına ikizlerini sende inşalalh.

Canım rabbim tez zamanda sağlıklı gebelik nasip etsin .Diğer çocuğuna uzun ömür versin

Amin canım cümlemizin çocuğuna sağlık versin, sizlerde sağlıkla alın kucağınıza.

canim hakkinda hayirlisi rabbim sanada en yakin zamanda hayirli sağlıklı bir gebelik nasip etsin
Amin teşekkür ederim :)

Canım çok üzüldüm .... Hakkında hayırlısı böyleymiş demekki . En yakın zamanda hamileyim kızlar diye bize haber verirsin inş.

Üzülme kuzucum, sağlıklı olsun da gerisi önemli değil, inşallah haber veririm, siz sağ Salim alın kucağınıza.

Çok üzüldüm canım her şerde vardır bir hayır Rabbim hazır olduğunda en hayırlı zamanda sağlıkla kucağına alabileceğin bi hamilelik nasip etsin hayatta olan yavruna ömür versin...

Amin canım, sende inşallah sağlıklıca al kucağına yavrunu. Dinlen dikkat et kendine, kimseyi dinleme bebişini dinle. Öpüyorum güzel haberlerini bekliyorum :KK200:

Hakkınızda hayırlısı olsun! Allah sağlıklı ömürlü hayırlı olanını nasip etsin inşallah!

Amin canım, sende inşallah sağlıklıca al kucağına yavrunu. Dinlen dikkat et kendine, kimseyi dinleme bebişini dinle. Öpüyorum güzel haberlerini bekliyorum :KK200:
Inşallah canım dua edicem senin için kurtaja igneye gerek kalmadan kendin kanamayla atabilmen ve en hayırlı zamanda sağlıkla hamile kalabilmen için kendini hazır hissettiğinde sağlıklı hamilelik haberini bekliycez kendine dikkat et :KK200::KK68:

Hastanedeyim
Kanama yoğun kırmızı bildiğiniz adet kanaması ve sancısı
Bebekler düşmemiş şimdilik duruyorlar ama kalkmadan yatacakmışım
İğne yapılacak şimdi proluton depot
Çok üzgünüm dualarınızı bekliyorum
Benim için bir ayetel kursi okursanız Allah razı olsun

Hastanedeyim
Okudum

Hastanedeyim
Kuzum 2 sininde kalp atışını Dr duydu mu

Hastanedeyim
Çok zor bir durum canım sende sürekli okuyup rahatlamaya çalıs stres daha çok etkiliyo elinden geldigince sakin kalmaya çalış bebeklerin iyi onları düşünerek rahatlat kendini eğer doktor hiç kalkma dediyse lavobaya bile kalkma duracak kanamam bebişler kalacak inşallah seninle

Hakkınızda hayırlısı olsun! Allah sağlıklı ömürlü hayırlı olanını nasip etsin inşallah!

Amin teşekkür ederim :)

Inşallah canım dua edicem senin için kurtaja igneye gerek kalmadan kendin kanamayla atabilmen ve en hayırlı zamanda sağlıkla hamile kalabilmen için kendini hazır hissettiğinde sağlıklı hamilelik haberini bekliycez kendine dikkat et :KK200::KK68:

Amin canım çok saolasın.

Back
X