Başladığı gün benim son adet tarihimin başladığı gün 9 temmuz doktorlar hep onu sorup ordan sayıyorYa kizlar bi de bisey sorcam gunumuzu hesaplarken son adetin basladigi gunu mu söylüyorduk nasil oluyodu. Yoksa bittigi gun müydü
Benim de bulantım çok şiddetli. İşte başlıyor. Napacam bilemiyorum hiç.Kizlar 8.haftayla beraber bulantim oyle bir siddetlendikisizde de oylemi. Halbuki beimki hafif bulntili gediyordu sadexe of of zor bisey
Malesef benimde dün başladıKizlar 8.haftayla beraber bulantim oyle bir siddetlendikisizde de oylemi. Halbuki beimki hafif bulntili gediyordu sadexe of of zor bisey
Canım tüp bebekmi normal miYa kizlar bi de bisey sorcam gunumuzu hesaplarken son adetin basladigi gunu mu söylüyorduk nasil oluyodu. Yoksa bittigi gun müydü
Öncelikle hayırlı bayramlar kızlar.
Ben 3 gündür süren kanamam yoğunlaştı ve parçalar düşürmeye başladım. Bugün beta hcg değerine bakıldı epey düşmüş. Meğer ben düşük yapiyormusum... Aranızdan ayrılıyorum malesef. Dilerim bebekleriniz sizinle kalır ve hayırlısı ile kucaklatiniza almak nasip olur ve hayırlı evlatlar olarak yetişir.. Rabbim sizi onlara onlari da size bağışlasın.
Bu benim 2. Kimyasal gebeligimdi. Hiç evlat sahibi olamadım. Bunda da vardır bir hayır diyerekten sizleri Allah a emanet ediyorum. Dua eder dua beklerim.. Sizi tanımak güzel.. Kalın sağlıcakla.. :)
Canım çok geçmiş olsun ins en kısa zamanda sağlıklı bir gebelik olur, sağlıkla alırsın yavrularin kucağınaÖncelikle hayırlı bayramlar kızlar.
Ben 3 gündür süren kanamam yoğunlaştı ve parçalar düşürmeye başladım. Bugün beta hcg değerine bakıldı epey düşmüş. Meğer ben düşük yapiyormusum... Aranızdan ayrılıyorum malesef. Dilerim bebekleriniz sizinle kalır ve hayırlısı ile kucaklatiniza almak nasip olur ve hayırlı evlatlar olarak yetişir.. Rabbim sizi onlara onlari da size bağışlasın.
Bu benim 2. Kimyasal gebeligimdi. Hiç evlat sahibi olamadım. Bunda da vardır bir hayır diyerekten sizleri Allah a emanet ediyorum. Dua eder dua beklerim.. Sizi tanımak güzel.. Kalın sağlıcakla.. :)
bende 7sinde gidicem yaaa :)Bende ilk kez gidicem doktora 7 si benim sen yazınca bende heyecan yaptım
benimde 5 indeeeeee bende heyacanliyimmAyyy ayın 5 i yaklaşıyor heyecan arttı bende.inşaallah hayırlı haberler alırım dr dan
Çok geçmiş olsun...Öncelikle hayırlı bayramlar kızlar.
Ben varım. 5+2 de usg bakıldı en sonKizlar benim gibi karnindan keseyi görüp bebegi goremeyen kimler var bide arada bir basim dönüyo bikac gündür normalde en.düşük 11 e 7 ye olan tansiyonum 9a 5 e indi
Kızlar burdan bana geçmiş olsun dileklerinde bulunan hepinize çok teşekkür ederim
Hatırlarsanız bebeklerden birini kaybetmişim yazmıştım
Diğerindende ümidi kestim ne yalan söyliyeyim
Bu sabah uyandığımda göbeğim dümdüz olmuştu bulantım tamamen geçmiş kuş gibi hafif hissediyordum
Eşime dedim gidelim dr baksın diğeride gittiyse evde boşuna yatmıyayım bıktım1 aydır yatıyorum
Gurbetteyiz zaten gideriz anababa yanına
Neyse acile geldikdr ultrasonla baktı kan aldı falan...
Evet diğeride düşmüş diye bekliyordum
Doktor dediki
Birinin kalbi kesin atıyor diğeride kıpırdıyor gibi...
Ama rahimde kanama alanı görülüyor diye yatış yaptı hastanede yatıyorum şimdi;bu gece burdaymışım...
Diğer bebekde yaşıyor olabilir bekleyeceğiz dedi.
Diğer doktor biri kesin ölmüş demişti ki bu dr 30 yıllık özelde buranın tanınmış bi doktoru.
Bilmiyorum kime neye inanacağımı şaşırdım kaldım Allah sonumu hayır etsin...
Maşallah bebislere sen kalan tekinden de ümidi kesmişken diğeride bırakmamış annesini (inşallah) ..Kızlar burdan bana geçmiş olsun dileklerinde bulunan hepinize çok teşekkür ederim
Bu sabah uyandığımda göbeğim dümdüz olmuştu bulantım tamamen geçmiş kuş gibi hafif hissediyordum
Eşime dedim gidelim dr baksın diğeride gittiyse evde boşuna yatmıyayım bıktım1 aydır yatıyorum
Doktor dediki
Ama rahimde kanama alanı görülüyor diye yatış yaptı hastanede yatıyorum şimdi;bu gece burdaymışım...
Diğer doktor biri kesin ölmüş demişti ki bu dr 30 yıllık özelde buranın tanınmış bi doktoru.
Çok geçmiş olsun canım hiçbir şey bulunmadığına göre dedikleri gibi sinir sıkışması heralde inşallah ağrıların tamamen geçer Allah şifa versin tekrar yasatmasin o ağrılarıKızlar merhaba hayırlı bayramlar diliyorum hepinize geç oldu biraz ama sağlık olsun.
Geçtiğimiz salı Doğum günümdü sabaha karşı saat 4 de uykumdan uyandım sol böbreğim, sol kalçam da bi ağrı geçer diye bekledim geçmedi eşimi uyandırdım acile gittik ağrım gittikçe artıyordu böbreklerime bakıldı taş yada kum var mı diye bişey çıkmadı, idrar tahlili yaptılar enfeksiyon varmı diye bişey çıkmadı, 5 doktor bi araya geldi tanı koyamadılar. Acil doktoru, jinekolog, ürolog, beyin ve sinir cerrahı, genel cerrah hepsi bir oldu çözemedi ama bir fiil 12 saat şiddetli bir ağrı çektim, Doğum yapsam daha kolay olurdu herhalde sürekli kustum, bayıldım. Çocuk gibi bağıra çağıra ağladım. Dünyanın ilacı, serumu verildi sonra ağrım kendiliğinden hafifledi taburcu ettiler. Doktorlar sinir sıkışması olabilir gebe olduğunuz için emar yada tomografiye alamıyoruz sizi dediler. Kabus gibi bi gündü Allah kimseye yaşatmasın Hale'n tam olarak geçmiş değil ara ara yine ağrım oluyor.
Çok geçmiş olsun cnm dilerim ikisi de sağlıklıdır allah onları size bagislasinKızlar burdan bana geçmiş olsun dileklerinde bulunan hepinize çok teşekkür ederim
Doktor dediki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?