2018 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 118 51,3%
  • Erkek

OY: 102 44,3%
  • İkiz Kız

OY: 3 1,3%
  • İkiz Erkek

• İkiz, Bir Kız Bir Erkek

• Üçüz

OY: 1 0,4%

• Ankete Katılan
    230

canim.. cok uzuldum ve inan seni cok iyi anliyorum. bu benim 4.gebeligim. dha hic bebek yok 3kere kimyasal yasadim. pıhtılaşma kromoozm testlerimij hepsi yapildi. suan igne ve hap kullaniyorim hergun. rabbbim nasip ederse ol derse olur. bizim yaptigimiz hersey vesile. insan cpk uzuluuoyo cok yipraniyo ama hayirlisi buymus diyelim hep umarim hepimizin hakkinda hayirlisi olur. ihmal etme doktora git testleri yaptir mutlaka canim.. dua edicem bende senin icin hepikiz icin. Allah istyeen herkeese nasip eder insallah.

Canım çok geçmiş olsun ins en kısa zamanda sağlıklı bir gebelik olur, sağlıkla alırsın yavrularin kucağına

seyram canim cok üzüldüm ama her serde vardır bir hayir 2 sene önce tüp bebek denemem olumsuz sonuclandiginsa cok uzulmistim ama simdi iyiki olmamis diyebiliyorum o zaman 104 kiloydum o kiloyla ikiz bild kalabilirdim ne cesaret simdi 80 im simdi.bile.cok ama eskiye göre cok sukur seninde vardır hayirli zamanin

Kizlar benim gibi karnindan keseyi görüp bebegi goremeyen kimler var bide arada bir basim dönüyo bikac gündür normalde en.düşük 11 e 7 ye olan tansiyonum 9a 5 e indi

Çok geçmiş olsun...

Kizlar benim gibi karnindan keseyi görüp bebegi goremeyen kimler var bide arada bir basim dönüyo bikac gündür normalde en.düşük 11 e 7 ye olan tansiyonum 9a 5 e indi
Ben varım. 5+2 de usg bakıldı en son

Kızlar burdan bana geçmiş olsun dileklerinde bulunan hepinize çok teşekkür ederim
Hatırlarsanız bebeklerden birini kaybetmişim yazmıştım
Diğerindende ümidi kestim ne yalan söyliyeyim
Bu sabah uyandığımda göbeğim dümdüz olmuştu bulantım tamamen geçmiş kuş gibi hafif hissediyordum
Eşime dedim gidelim dr baksın diğeride gittiyse evde boşuna yatmıyayım bıktım1 aydır yatıyorum
Gurbetteyiz zaten gideriz anababa yanına
Neyse acile geldikdr ultrasonla baktı kan aldı falan...
Evet diğeride düşmüş diye bekliyordum
Doktor dediki
Birinin kalbi kesin atıyor diğeride kıpırdıyor gibi...
Ama rahimde kanama alanı görülüyor diye yatış yaptı hastanede yatıyorum şimdi;bu gece burdaymışım...
Diğer bebekde yaşıyor olabilir bekleyeceğiz dedi.
Diğer doktor biri kesin ölmüş demişti ki bu dr 30 yıllık özelde buranın tanınmış bi doktoru.
Bilmiyorum kime neye inanacağımı şaşırdım kaldım Allah sonumu hayır etsin...

Rabbim ol derse olur.bize olmaz imkansız olan yaradana mümkün. geçmiş olsun hakkında hayırlısı olsun

Kızlar merhaba hayırlı bayramlar diliyorum hepinize geç oldu biraz ama sağlık olsun.
Geçtiğimiz salı Doğum günümdü sabaha karşı saat 4 de uykumdan uyandım sol böbreğim, sol kalçam da bi ağrı geçer diye bekledim geçmedi eşimi uyandırdım acile gittik ağrım gittikçe artıyordu böbreklerime bakıldı taş yada kum var mı diye bişey çıkmadı, idrar tahlili yaptılar enfeksiyon varmı diye bişey çıkmadı, 5 doktor bi araya geldi tanı koyamadılar. Acil doktoru, jinekolog, ürolog, beyin ve sinir cerrahı, genel cerrah hepsi bir oldu çözemedi ama bir fiil 12 saat şiddetli bir ağrı çektim, Doğum yapsam daha kolay olurdu herhalde sürekli kustum, bayıldım. Çocuk gibi bağıra çağıra ağladım. Dünyanın ilacı, serumu verildi sonra ağrım kendiliğinden hafifledi taburcu ettiler. Doktorlar sinir sıkışması olabilir gebe olduğunuz için emar yada tomografiye alamıyoruz sizi dediler. Kabus gibi bi gündü Allah kimseye yaşatmasın Hale'n tam olarak geçmiş değil ara ara yine ağrım oluyor.

Maşallah bebislere sen kalan tekinden de ümidi kesmişken diğeride bırakmamış annesini (inşallah) ..
kötü düşünme canım müslümana ümitsiz olmak yakismaz stres yapıyoruz ama ümitsizlik olmaz bizim bebeklerimiz bizi seçmişken bizde sarilalim onlara duamizi edip Rabbime bırakalım. Kanamayı durdurabilirler inşallah sabırla duala kavusalim bebislerimize inşallah

Çok geçmiş olsun canım hiçbir şey bulunmadığına göre dedikleri gibi sinir sıkışması heralde inşallah ağrıların tamamen geçer Allah şifa versin tekrar yasatmasin o ağrıları

Çok geçmiş olsun cnm dilerim ikisi de sağlıklıdır allah onları size bagislasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…