2018 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 118 51,3%
  • Erkek

OY: 102 44,3%
  • İkiz Kız

OY: 3 1,3%
  • İkiz Erkek

• İkiz, Bir Kız Bir Erkek

• Üçüz

OY: 1 0,4%

• Ankete Katılan
    230
Hayatım yanlış anlama ama ben duyduğumu söyledim benim tüp bebek merkezim böyle dedi.bence Dr U ara hocam böyle böyle duydum doğrumu de ,tekrardan teyit ettir
Kuzum benim de tüp bebek merkezi devam diyor .Daha öncede sordum 3 ay sakın bırakma dedi .Aklım karıştı benim de

Hayırlı bayramlar öncelikle kızlar. Benim 1 haftadır falan Canım sürekli et yemek istiyor etli şeyler hep sebze hiç istemiyorum. Biliyorum herşeyin fazlası zarar nasıl kendime engel olcam ya arada başka şeyler yiyorum ama kesmiyor.

Canım 15 gündür hep bir şeylerle yatıştırordum ama bu bulantı çok fenaydı özür dilerim parmakla kusturdum kendimi rahatlamıştım.şimdi tekrar başladı birşeyde yiyemiyorum

Etin yanında bol yeşillik yeseniz

Kızlar ben üşüttüm sanırım
İştahsızlık, hapşurul, hafif boğaz ağrısı ve yerinden kalmama takatsizlik
Lütfen akıl verin ne yapabilirim.
Bitki çayı da içemiyorum
Doğal yöntem ne var gebeye zararlı olmayan?

Ben limonlu suyla geçirdim canım bir de gene bol limonlu çorba içtim sık sık. Çok geçmiş olsun dinlen çabucak iyileş inş.

Öncelikle hayırlı bayramlar kızlar.
Ben 3 gündür süren kanamam yoğunlaştı ve parçalar düşürmeye başladım. Bugün beta hcg değerine bakıldı epey düşmüş. Meğer ben düşük yapiyormusum... Aranızdan ayrılıyorum malesef. Dilerim bebekleriniz sizinle kalır ve hayırlısı ile kucaklatiniza almak nasip olur ve hayırlı evlatlar olarak yetişir.. Rabbim sizi onlara onlari da size bağışlasın.
Bu benim 2. Kimyasal gebeligimdi. Hiç evlat sahibi olamadım. Bunda da vardır bir hayır diyerekten sizleri Allah a emanet ediyorum. Dua eder dua beklerim.. Sizi tanımak güzel.. Kalın sağlıcakla.. :)

Canım içim sızladı vallahi. Bu "aranızdan ayrılıyorum" diyen arkadaşlar ağlatıyor beni çok üzülüyorum. Ama dediğin gibi vardır elbet bir hayır. Rabbim seni de böyle sınıyor demek ki.. İnşallah en yakın zamanda kavuşursun evladına. Dua edeceğim senin için.. Allah yardımcın olsun

Canım rabbim en kısa zamanda sağlıklı evlatlar nasip eder inşaallah

Ne söyleyebilirim diye düşündüm ama baktım ki sen zaten kendin için en güzelini yazmışsın.
Allah'tan hayırlısı. inşallah yaşın da gençtir daha deneyecek vaktin vardır.istemekten hiç vazgeçme oluruna bırak. Allah'ım sana peygamber sabrı versin.dilerim rabbim isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın. Allah a emanet ol

Üzüldüm canım ne diyecegimi bilemiyorum. Dayanamıyorum böyle haberlere rabbim en kısa zamanda sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah

Kizlar 8.haftayla beraber bulantim oyle bir siddetlendiki sizde de oylemi. Halbuki beimki hafif bulntili gediyordu sadexe of of zor bisey

Kızlar çok feci miğdem bulanıyor kraker falan fayda etmiyor.yardım edin gözümden yaş geliyor.kusamıyorumda
Valla aynisi banada oluyor. Bir sabah kahvalti yapabiliyorum sadece. Kilo kaybediyorum ayrica. Bulaninca da soguk su içiyorum az bisey iyi geliyo sanki..

Ya kizlar bi de bisey sorcam gunumuzu hesaplarken son adetin basladigi gunu mu söylüyorduk nasil oluyodu. Yoksa bittigi gun müydü

Canım kendini yıpratma olur mu üzülme demek saçma ama her şerde bir hayır olduğunu düşünerek Allah biseyi vermiyorsa senin için daha güzel planı vardır bunu düşünerek kendini rahatlat. Vakti gelecek sende sağlıklı bir hamilelikle bebeğine kavusacaksın.
Kendini biraz toplandığında araştırma hastanesinde kadın doğuma gidip durumunu anlat derim canım hatta 2 değil 3 de çünkü 2 'den fazla olunca daha fazla onemsiyorlar en azından Kanında pihtilasma varsa belli olur 3. Hamileligin daha güzel geçer

Kizlar 8.haftayla beraber bulantim oyle bir siddetlendiki sizde de oylemi. Halbuki beimki hafif bulntili gediyordu sadexe of of zor bisey
Canım benimde 7+ lardan sonra arttı 8. Hafta bitince daha da artarsa naparim bilmiyorum hep ögürsem afedersin hep kussam olcak malum durumumuzdan dolayı kendimi zorlamamak için tutuyorum ama yinede günde 2-3 kere engel olamıyorum inşallah bebeklerimiz sıkı tutunmustur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…