Normalde ilk 3 ay sakatat yemeyin diyor doktorlar canım ama çok seviyorsan abartmadan iyi pişmiş yiyebilirsin ben normalde ciğer hastasıyım eğer hazır olduğunda midem alırsa yicem biraz
Ben etten tiksiniyorum 3 gündür. Ve şansıma da tiksinme dönemim kurbana denk geldi. Nereye baksam parça et.. Kafam dağılsın diye internete girdim, kestikleri hayvanların bütün bütün fotoğraflarını koyanlar olmuş, kaburgalı, kanlı falan
Canım toksoplazmaya bağışıklık kazanmadıysan dokunma eldiven kullan. Ben o hastalığı geçirmemisim ete dokunmak yasak ve yesillikte sirkeli suda yıkanıp yencek. Eğer bilmiyorsan riske atma eldivenle dokun derim
En başta tahlil istiyo ya canım doktorlar su çiçeği kizamik gibi hastalıklar geçirildi mı diye bide toksoplazma varmış hamile kalana kadar benimde haberim yoktu öyle biseyden. Kendini yorma etlerle ugrascam diye dokunmak zorunda kalırsanda eldiven ya da poşet geçir eline Rabbim korusun inşallah bebeklerimizi bende yatmam gerekirken sürekli ayaktayim esya hazırladım evi topladım birazdan kvdeye gidip kescez inşallah orda yardımcı olurlar eşime
Hayırlı bayramlar herkeseee seneye bebislerimizle geciririz bayramlari insallah.
Kizlaar et dograma konusunda ne düşünüyorsunuz druna soran varmi acaba
Kizlar iyi bayramlar herkese. Bende yatmam gerekirken saat 7den beri ayaktayim hic is yapmamama rağmen kizim hep pesinden kosturdu kalabalik ortam fln neyse kazasiz belasiz atlatiriz insallah
Hayatım 3.gebeliğim bu kalp atışından sonra kullanmak yasakmış.sebebi ise Kadınlık hormonu salgıladığı için erkek bebek ise etkiliyebiliyormuş.hemşire o şekildsöyledi
Aynı durumdayım canım kussam rahatlicam ama kusamiyorum. Bana bazı şeyler iyi geliyor kendini test ederek bul bence.mesela Bana bı meyve iyi geliyor onu yiyince biraz yatisiyor adını yazmıyorum canı çeken arkadaşlar olabilir. Ekşi şeyler dene canım
Hayatım 3.gebeliğim bu kalp atışından sonra kullanmak yasakmış.sebebi ise Kadınlık hormonu salgıladığı için erkek bebek ise etkiliyebiliyormuş.hemşire o şekildsöyledi
Hayatım yanlış anlama ama ben duyduğumu söyledim benim tüp bebek merkezim böyle dedi.bence Dr U ara hocam böyle böyle duydum doğrumu de ,tekrardan teyit ettir