Kızlar kasintiyla uyandım heryerim kabarmis bacaklarim kollarım sirtim kafamın içi deli gibi kasiniyor folik asit kullanıyorum şu an yan etkilerinde kaşıntı kızarıklık falan yazıyor yaşayan varmi bu durumu internetten baktım gebelik kaşıntısı falan diyor
Günaydın kızlar rüyamda doktora gidiyordum ultrasonda kocaman bir erkek bebek görüyorum doğmuş bir çocuk gibi maşallah saçları var gözleri kocaman kocaman neye çıkar ne dersiniz?
Selam bende idrar testiyle bugün hamile olduğumu öğrendim.benim 3. Olucak kısmetse.surpriz bebek benim ki korunmadigim
tek günde hamile kaldım planlı değil yani.
Son aylarda kilo alma korkuma bu aydan itibaren 6 dan sonra yemek yemeyeceğim. Dayanabildiğim kadar. Sonrası vermesi zor oluyor. 55 ile başladım. Bakalım.
Benimde perşembe günü geçen hafta keseyi gördük ama bebeği göremedim daha. 2 hafta sonra gel dedi ama bayram tatili olduğundan ozaman perşembe gel dedi. İnsaAllah görürüm Yavrumu
Benimde perşembe günü geçen hafta keseyi gördük ama bebeği göremedim daha. 2 hafta sonra gel dedi ama bayram tatili olduğundan ozaman perşembe gel dedi. İnsaAllah görürüm Yavrumu