• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 118 51,3%
  • Erkek

OY: 102 44,3%
  • İkiz Kız

OY: 3 1,3%
  • İkiz Erkek

• İkiz, Bir Kız Bir Erkek

• Üçüz

OY: 1 0,4%

• Ankete Katılan
    230
kalplerasi kalplerasi @hussuk vallahi canım ben doktorun bana söylediğini yazdım sadece konu hakkında pekde bi bilgim yok açıkçası sadece fazlasının zarar olduğu bir gerçek, kimseyi korkutmak gibi bi niyetim yoktu. sevgiler benden :-)
ben hastanede biyomedikal cihazlarda elektronik mühendisliği yapıyorum canım doktorların bile bu konuda pek bilgisi olmayabilir :) çok tedirgin olmayın diye yazdım sadece

Kizlar beta hcg leriniz kac cikti ya bi yazin hele. Benimki bana birazaz geldi de

Kizlar beta hcg leriniz kac cikti ya bi yazin hele. Benimki bana birazaz geldi de
Canım betahcgle hiç uğraşma doktora git 1000i geçtiğine göre vajinalden görünür kese herkesin beta hcg farklı ilerliyo ben şu an kaç tahmin bile edemiyorum 5+2 de 16000lerdeydi bende neden çok katlıyo diye korkuyordum ama şükür hiç bir sıkıntı yok şu anlik tek kese tek bebek kalp atışı da başladı şükür Senin de kese görünür inşallah

Günaydın kızlar
Kan değerlerinde
hdl kolesterol yüksek
Eos% yüksek
Eos# yüksek
Baso# düşük
Aly# düşük
Çıkan var mı henüz doktora göstermedim
Randevum yarın

Canım betahcgle hiç uğraşma doktora git 1000i geçtiğine göre vajinalden görünür kese herkesin beta hcg farklı ilerliyo ben şu an kaç tahmin bile edemiyorum 5+2 de 16000lerdeydi bende neden çok katlıyo diye korkuyordum ama şükür hiç bir sıkıntı yok şu anlik tek kese tek bebek kalp atışı da başladı şükür Senin de kese görünür inşallah
16000 mi. benim ki 1370 dun verdim bide kan

@ masum34 değerin çok düşük tahlilde hata olmalı her 2 günde bir katlanması lazımdı.telaslanmani istemem ama değerin düşüş göstermeye devam ederse düşük olacağını gösterir diye biliyorum. önceki değerlerin kaçtı hiç muayene oldun mu keseyi gördün mü kalp atışı falan.ben 2 kere kan tahlili yaptırdım ilki 96 ikincisi 3 gün sonra 479 .ilk randevum yarın ben daha bebeği keseyi falan görmedim.benim 3. Gebeliğim olduğu için düşük geldi tecrübemden ötürü

@ masum34 değerin çok düşük tahlilde hata olmalı her 2 günde bir katlanması lazımdı.telaslanmani istemem ama değerin düşüş göstermeye devam ederse düşük olacağını gösterir diye biliyorum. önceki değerlerin kaçtı hiç muayene oldun mu keseyi gördün mü kalp atışı falan
Daha once hic kan tahlili yaptirmadim. Bu ilk canim. Henuz ultrasonla bakilmadi. Hic muayene olmadim 9 gun sonra muayene tarihim. Saglik ocaginda yaptirdim tahlili de..

Kizlarrr kalp atisini duyduk mercimeginnn dr 6+2 dedi son adet tarihim 13 temmuz ama 23 temmuz yazalim dedi darisi duymayan herkese olsun insallaaah
Bende 13 temmuz ama pazar gunu 6+3 ÇIKTI bebek doktor kucuk bi bebek dedi bende sat i 19 temmuz falan diyecegim kendi doktoruma en azindan dogum iznine ayrilirken erken bitmemis olur 37 haftam doktorlar haftayi bebege GÖRE degilde sata gore sayiyo yanilmiyorsam hayirli olsun bebeklerimiz insallah birde kalp atisi dinletti mi size dpktor

16000 mi. benim ki 1370 dun verdim bide kan
Benimki çok katlıyo canım doktorumda biz bunu çoğul gebeliklerde görüyoruz dedi ama hala tek sen bana göre de kimsenin beta hcg 'sine gore de değerlendirme kendi değerini gidebileceksen bugün yarın git doktora keseyi görüp rahatla herkes de farklı ilerliyo hatta bi hamilelik bi hamileliği bile tutmuyo benim önceki hamileligimde bu kadar yüksek değildi.

masum34 masum34 peki senin hikayen nedir adet düzensizliği mı var sat ne zamandı.hamilelik şüphen nasıl oldu idrarda test ne zaman yapmıştın.

masum34 masum34 peki senin hikayen nedir adet düzensizliği mı var sat ne zamandı.hamilelik şüphen nasıl oldu idrarda test ne zaman yapmıştın.
Sat 18 temmuz canim. Evde test yaptim direk cift cizgi cikti. Dun de saglik ocaginda kan verdim iste. Bayramdan dolayi doktor randevum gecikti biraz malesef daha 9 gun var doktora gitmeme

Daha once hic kan tahlili yaptirmadim. Bu ilk canim. Henuz ultrasonla bakilmadi. Hic muayene olmadim 9 gun sonra muayene tarihim. Saglik ocaginda yaptirdim tahlili de..
Bende endiselendirmek istemem ama bchg değerin cok düşük şuan ki haftana göre imkanı yok senin söylediğin değer beklenen adetin üzerinden bir hafta geçmis olsa o kadar olur en düşük oda .. Şuan ki değer hatalı değilse çok üzgünüm ama düşük görünüyor . :( Kanaman oldu mu ?

Bende endiselendirmek istemem ama bchg değerin cok düşük şuan ki haftana göre imkanı yok senin söylediğin değer beklenen adetin üzerinden bir hafta geçmis olsa o kadar olur en düşük oda .. Şuan ki değer hatalı değilse çok üzgünüm ama düşük görünüyor . :KK43: Kanaman oldu mu ?
Kanamam falan yok hicbir ters durum gorunmuyor fiziksel olark . Bir hafta once midem falan bulaniyodu. Hatta bazen sabahlari kalkinca da midem bulaniyor. Adet duzensizligim de yok. Duzenli olurum normalde. Bu ikinci gebeligim bi tane oglum var 2 yasinda.

Back
X