- 16 Ağustos 2017
- 386
- 267
- 103
- 35
Yaş 27 ,Burdur, 69 kilo, Sat 10 temmuz, Cinsiyeti belli değil, Muhtemel doğum tarihi 16.04.2018 isim belli değil 1. bebek :) beni de ekleyebilir misinbayanlar liste hazır sizleri bekliyorum bu bilgilerle![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaş 27 ,Burdur, 69 kilo, Sat 10 temmuz, Cinsiyeti belli değil, Muhtemel doğum tarihi 16.04.2018 isim belli değil 1. bebek :) beni de ekleyebilir misinbayanlar liste hazır sizleri bekliyorum bu bilgilerle![]()
Yanlışlıkla buraya yazdım.27 yaş ankara 73 kilo sat 13 temmuz muhtemelen 19 nisan ikizlere hamileyim
Vurguyu yanlış yapmışım yanlış anlaşılmışım. Doktoruma güveniyorum yapalım gerekli derse yaparım. Yapıp yapmamayı hiç düşünmedim.O ikili taramada korkmuormusunuz hani hersey cikabilir Rabbim verio ama heycan korku yokmi
İnşallah bütün bebisler sağlıkla doğarlarAnladım canımm maşallah ya sıkıntı yoksa beklemek en güzeli de kötü tecrübeler yaşayınca insan evham yapıyor haliyle :/ ben bi 9 da gideyim nasipse birde 12. Hafta da giderim.
kilo iptal oldu bayanlar onun yerine kaçıncı bebek onu yazalımMerhaba 2018 nisan Anneleriii Hoş Geldiniz :) Sizi Listeye eklemem için özel mesajla ulaşabilirsiniz bana :)
Bismillahırrahmanirrahimm
Sağlıkla gelsin inşallah bebeklerimiz.Allah'ım korusun hepsini :) Amin
[table="class: grid, align: left"]
[tr]
[td]anne[/td]
[td]yaşı[/td]
[td]şehir[/td]
[td]kaçıncı çocuk[/td]
[td]sat[/td]
[td]cinsiyeti[/td]
[td]Muht. Doğ.Tarihi[/td]
[td]isim[/td]
[td]Son durum[/td]
[/tr]
[tr]
[td]bulemsu[/td]
[td]35[/td]
[td]konya[/td]
[td][/td]
[td]28-06-2017[/td]
[td][/td]
[td]04-04-2018[/td]
[td]????[/td]
[td] 4. bebiş geliyor[/td]
[/tr]
[tr]
[td] Aloise[/td]
[td] 25[/td]
[td]samsun [/td]
[td][/td]
[td] 17-07-2017 [/td]
[td][/td]
[td] 23-04-2018 [/td]
[td]????[/td]
[td] ilk bebek[/td]
[/tr]
[tr]
[td]kalplerasi [/td]
[td]34 [/td]
[td] ankara[/td]
[td][/td]
[td] 14-07-2017[/td]
[td][/td]
[td] 20-04-2018[/td]
[td]????[/td]
[td] kalp atışını duydum[/td]
[/tr]
[tr]
[td] buzmavileylak[/td]
[td]25 [/td]
[td] izmir[/td]
[td][/td]
[td] 17.07.2017 [/td]
[td][/td]
[td] 23.07.2017 [/td]
[td]????[/td]
[td] ilk bebekk[/td]
[/tr]
[tr]
[td] geleceksin biliyorum[/td]
[td]27 [/td]
[td] ankara[/td]
[td] ... [/td]
[td]13-07-2017 [/td]
[td][/td]
[td] 19-04-2018[/td]
[td]????[/td]
[td] ikizlere hamileyim[/td]
[/tr]
[tr]
[td] NİSAN-16[/td]
[td] 27[/td]
[td] burdur [/td]
[td][/td]
[td] 10-07-2017 [/td]
[td][/td]
[td] 16.04.2018 [/td]
[td]????[/td]
[td] 1. bebek[/td]
[/tr]
[tr]
[td] sonsuz kal[/td]
[td] 29[/td]
[td]tekirdağ [/td]
[td][/td]
[td] 20-07-2017[/td]
[td][/td]
[td] 26-04-2018[/td]
[td]????[/td]
[td]3. Çocuğuma hamileyim[/td]
[/tr]
[tr]
[td] beyazmelekk1[/td]
[td] 30[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td] 15-06-2017[/td]
[td][/td]
[td] 10.04.2018 [/td]
[td]????[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td] [/td]
[td] [/td]
[td] [/td]
[td] [/td]
[td] [/td]
[td] [/td]
[td] [/td]
[td]????[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] [/td]
[td] [/td]
[td] [/td]
[td] [/td]
[td] [/td]
[td] [/td]
[td] [/td]
[td]????[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] [/td]
[td] [/td]
[td] [/td]
[td] [/td]
[td] [/td]
[td] [/td]
[td] [/td]
[td]????[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] [/td]
[td] [/td]
[td] [/td]
[td] [/td]
[td] [/td]
[td] [/td]
[td] [/td]
[td]????[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] [/td]
[td] [/td]
[td] [/td]
[td] [/td]
[td] [/td]
[td] [/td]
[td] [/td]
[td]????[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] [/td]
[td] [/td]
[td] [/td]
[td] [/td]
[td] [/td]
[td] [/td]
[td] [/td]
[td]????[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] [/td]
[td] [/td]
[td] [/td]
[td] [/td]
[td] [/td]
[td] [/td]
[td] [/td]
[td]????[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] [/td]
[td] [/td]
[td] [/td]
[td] [/td]
[td] [/td]
[td] [/td]
[td] [/td]
[td]????[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] [/td]
[td] [/td]
[td] [/td]
[td] [/td]
[td] [/td]
[td] [/td]
[td] [/td]
[td]????[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] [/td]
[td] [/td]
[td] [/td]
[td] [/td]
[td] [/td]
[td] [/td]
[td] [/td]
[td]????[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] [/td]
[td] [/td]
[td] [/td]
[td] [/td]
[td] [/td]
[td] [/td]
[td] [/td]
[td]????[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[/table][table="class: grid, align: left"][/table][table="class: grid, align: left"]
Not : WhatsApp, Facebook vb. sosyal medyada grup kurup buradan bunun reklamını yapan üyeler uyarısız siteden uzaklaştırılır.[/table]
sen demeden yazdım ki benbulemsu son durumu yanlış anlamışım sanrım 2. çocuğum olcak inşallah benimde
Iyi yazan yok .eşimde diyorlar Gelişimi 1 hafta geriyse kalbide 7+1 olacağına 6+1 olarak Zayıf arıyordur diyor .yani kalbide 1 hafta geç gelişiyor diyor.6+1 de kalp atışı tabiki seyirme halinde yavaş atar diyor bilemedim ikna olamadım .rabbim sifasını versi inşallah bu hastalığı atlatmak zor bir süreç olsada imkansız değil rabbim babana torununu kucaklamayı nasip eder inşallah
hiç hiç hiç bir an bile geçmiyor ne yesem çıkartıyorum işim kötüsü sürekli safrada çkartyorum doktora bi daha gidecem bu normal değil kızımda yediğimi tek çıkaryordum bunda yediğimle her defasnda safra çıkartıyorum
kişiden kişiye değişiyor canım bazıları hiç yaşamıyor bazılarının 12 haftada bazılarınız 16. haftada benim gibi uyuzlarında 9 ay sürebiliyor inşallah kısa sürede geçer :)
rabbim evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah sen dinlenmene bak güzel haberlerini getir bize inşallah
sana internette araştırmayı yasaklıyorum çünkü kimse internette iyi birşey yazmaz hep en kötüsünü yazar ve bu kötü yorumlar seni boşyere strese sokuyor ilk hamileliğimde bu hatayı bende çok yaptım şimdi umrumda değil az ağlamamıştım o dönemlerde şimdi kendime kızıyorum
maşallahh kuzuma evet erkekte böyle önden yusyuvarlak oluyo :)
çatlaklara en iyisi kakao yağı yalnız bu ciltle alakalı esnek bi ciltse zaten pek çatlak olmuyor ama değilse ne sürersen sür çatlak kaçınılmaz son oluyor.kakao yağı sürerseniz bir tek göbeğe değil basene kalcayada sürün faydasını görürsünüz
Ben bugün doktora gittim canım normal gebelik benim. 8+3 olması gerekirken 7+3 çıktı. geç döllenmede değil doktorum üstünde durmadı. Önemsiz o dedi. hatta bazı gebelikler de 4 haftaya kadar geriden gelebiliyor biz onu önemsemeyiz dedi.Iyi yazan yok .eşimde diyorlar Gelişimi 1 hafta geriyse kalbide 7+1 olacağına 6+1 olarak Zayıf arıyordur diyor .yani kalbide 1 hafta geç gelişiyor diyor.6+1 de kalp atışı tabiki seyirme halinde yavaş atar diyor bilemedim ikna olamadım .
7 haftalıkken gittiğimde 5.5 gözüktü kalp atısı çok zayıf duyuldu bir hafta sonra gittiğimde ise 8 haftalıktı .. 1 haftada yakalamıştı sat dan haftasını üzülme daha çok küçüklerIyi yazan yok .eşimde diyorlar Gelişimi 1 hafta geriyse kalbide 7+1 olacağına 6+1 olarak Zayıf arıyordur diyor .yani kalbide 1 hafta geç gelişiyor diyor.6+1 de kalp atışı tabiki seyirme halinde yavaş atar diyor bilemedim ikna olamadım .
Benim dr kalbi seyirme halinde atıyor dedi zayıf dedi dr ona takıldıBen bugün doktora gittim canım normal gebelik benim. 8+3 olması gerekirken 7+3 çıktı. geç döllenmede değil doktorum üstünde durmadı. Önemsiz o dedi. hatta bazı gebelikler de 4 haftaya kadar geriden gelebiliyor biz onu önemsemeyiz dedi.
Ayyy inşallah canım bana dinletmedi sadece zayıf yanıp sönen bir seyirme gösterdi7 haftalıkken gittiğimde 5.5 gözüktü kalp atısı çok zayıf duyuldu bir hafta sonra gittiğimde ise 8 haftalıktı .. 1 haftada yakalamıştı sat dan haftasını üzülme daha çok küçükler
Canım sana dinlettimi yada gösterdimi atımı 5+5 te7 haftalıkken gittiğimde 5.5 gözüktü kalp atısı çok zayıf duyuldu bir hafta sonra gittiğimde ise 8 haftalıktı .. 1 haftada yakalamıştı sat dan haftasını üzülme daha çok küçükler
canim ben inaniyorum bebislerin annesine sımsıkı tutunacaklarDüşük tehtidim geçmeden listeye yazılasım yok![]()
kalp atısı net değil dedi normalde makineyi açmazmış ses için ama actı iki kere çok uzakdan gelen bir ses dinledik var gibi dedi ertesi hafta dinletmedi bile kalp atısı var normal dedi sadece rahim duvarında kanama var dedi ve ilaç verdiCanım sana dinlettimi yada gösterdimi atımı 5+5 te
Canım ben 6+3 de gittim dinletememişti o zaman bana da seğirme şeklinde dedi ama daha yeni dedi. bugün dinletebildi anca. İçini ferah tut sende annesi miniğin seninle inşallahBenim dr kalbi seyirme halinde atıyor dedi zayıf dedi dr ona takıldı
Benim 26. Haftaya gelmeden yazilasim yokDüşük tehtidim geçmeden listeye yazılasım yok![]()