2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Sadece sut icse nedir ya. Degistir. Seninle ayni sehirde olan vardir illaki. Nerdeydin canim sen

Benim arkadaşım da doktoru birşey demeyince sormuş nasıl beslenmeliyim diye. Doktor "sağlıklı beslen" demiş. Arkadaşla esi gulmusler espriye sonra bi bakmışlar doktor şaşkın şaşkın bakıyor. Adam ciddiymis. Doktoru değiştirdiler hemen. Benim devletteki doktorum bile beslenme önerileri veriyor tek tek şunu ye bunu yeme diyor...

Kesinlikle kova diyorum :) :) ben aslan eşim koç evdeki dengeyi sağlar ateş grubu için :) bir de kova merhametlidir ve dahilerin burcu derler kova için. @Teacher10 konu astroloji olunca duramadım uyku arası yazayım dedim
Kova daha iyiyse benimki de kova olsuunnnn 18 ocak benimkinin doğum tarihi 3 gün beklese kova mı olacak şimdi?

Kızlar kilo almam durdu uzun zamandır 12 kiloyum diye seviniyordum. Bu sabah uyandım karnım tatlı tatlı kaşındı bir baktım çatlamış hem de 3 yerden

Çok iyi demişsin

Kızlar kilo almam durdu uzun zamandır 12 kiloyum diye seviniyordum. Bu sabah uyandım karnım tatlı tatlı kaşındı bir baktım çatlamış hem de 3 yerden
Canım çatlatmadan krem sürmen lazım. Benim tavsiyem hindistan cevizi yağı kakao yağı. Bir tanede organik çatlak kremi aldım ama hindistan cevizinin yerini tutmuyor bence

Çocuğum sanırım onunla dalga geçtiğimi anladı yarım saatte 5 kere hareket etmiştir rahat Hahaah al al al sen istedin diyor sanki :)
Ayy masallah Ben de bu akşam benimkiyle cekisiyordum beni hep dövüyorsun diye göbek deligimle midemin arasında kocaman bir yumru belirdi basi miydi neydi ne yalan söyleyeyim korktum dizlerim titredi yavaşca hirkamin önünü kapattım seninle de şaka yapmaya gelmiyor dedim

Benımkı de sevmediğim bir pozİsyonda yata r ya da oturursam hemen vuruyor, bugün de aynısını yapınca bu ne ya hep onun istediği olacaksa yandık diye soyleniyordum eşim bi kulağını çek istersen Diyor

Canım çatlatmadan krem sürmen lazım. Benim tavsiyem hindistan cevizi yağı kakao yağı. Bir tanede organik çatlak kremi aldım ama hindistan cevizinin yerini tutmuyor bence
Ben en başından beri bebe yağı kullanıyorum doktorum cilt yapinla genlerle alakalı dedi ki ben de öyle düşünüyorum. Benim eskiden beri catlaklarim olur ama beyazlasinca görünmüyorlar çatlaklar geçmez diyorlar ama sanırım cildimin rengiyle alakalı kayboluyorlar. O yüzden pek uzulmedim şimdilik kırmızılar yaza kadar beyazlasirlar insallah

L Lilyumm_ canım bıktıracağız seni ama bizimde uyumumuzu söyler misin çok merak ettim ben aslanım eşim terazi bebişte büyük ihtimal oğlak yada kova olur herhalde

Benımkı de sevmediğim bir pozİsyonda yata r ya da oturursam hemen vuruyor, bugün de aynısını yapınca bu ne ya hep onun istediği olacaksa yandık diye soyleniyordum eşim bi kulağını çek istersen Diyor

Di mi ya ben de diyorum her istediğini yaptırıyor diye. Gobegime hiç birşey dokunmayacak yoksa kombo yapıyor

Çok mantıklıııı ben o an muhtemelen notlarıma bakmayı da unuturum ama yine de not alayım bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…