2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262

2 saatte 10 kere miiiiii yuh

Benim bebetoyu açıklıyorum

Sabah az hareket

Gün boyu bazen 0 bazen ogle 1 hareket

Aksam bazen 0 bazen gece yatmaya doğru 1 2 hareket

Toplam kac oldu. Matematiği iyi olan biri hesaplasin hahahaah

Ben ne kadar hareketliysem o da o kadar uyusuk yaaaa kime çekti ki hahah:)

Aman internetten çıktı alıp eline tutuşturmustur belki

Ben istersen özelden atarım liste köpeğin olsunnnnn

Onun disinda aramalara mesajlara dönme konusunda emin olamadım ( ben hiç aramadim ya da mesaj atmadim sadece iki bayramdir sevdiklerinizle iyi bayramlar bla Bla hanim hastaniz yesa yazıyorum haha hemen donuyor)

Gün içinde sabah 8 akşam 17.30a kadar hasta kabul eden aralarda doğuma giden öğlen belki 1 saat öğle arası bile yapmayan birinin akşam dönmesi bana normal geldi ama.dedigim gibi diğer deneyimli arkadaşlar yazsinlar

Tabii güven konusu elektrik konusu bambaşka

Merhaba kızar, haftasonunu annemlerde geçirdik buraya hiç uğrayamadım. İyisinizdir inşallah hepiniz. Ben iyiyim çok şükür. Yarın da zeynep kamilde hem kan uyuşmazlığı testi olucam hemde açlık tokluk kan şekerime baktırıcam. Bir de üsküdara gitmişken oradan eminönüne geçip annemle bebek için alışveriş yapacağız sonunda. Çok mutluyum yaa sonunda adam gibi alışverişe çıkıcaz bebiş için, baya bişey almak istiyorum inşallah alabilirim. Sizler neler yapıyorsunuz?

Kızlar benim benden evhamlı kocam rahat bırakmadı sağlık ocağına gittik
Çok şükür kalp atışlarını duyduk
Bilmiyorum daha da büyüdüğü için onu kaybetmekten çok korkuyorum
Canim artik anne oluyoruz. Ne kadar zaman gecse de evlatlarimizla ilgili korkularimiz olacak sonu yok.
Allah hepsini korusun.
Tabi ki sikinti hissettigimiz noktada onlemini alip dr umuzla irtibata geciyoruz ama hersey yolundayken mumkun oldugunca huzurlu gecirmeliyiz.
Ha bu her zaman kolay mi degil ama en azindan bu dusunceyi hatirlamak uzere aklimizin bi kosesine koymak lazim

Canim ole diil. Onerilen su aksam bisiler yedikten sonra sola yation. 1 saatte 4 5 kere seyirme sertlesme tekme hissedersen tamam iste

Bu yeni dr a alısırmıyım bi sorun cıkar da pişman olur muyum diye de korkuyorum bilemedim

Değiştirmek istiyorsan bir süre iki doktora da git en kötü ya yenisinde doğurursun ya eskisinde
Benim doktorda yoğun birisi 10 gün önceden alırım randevu ama çat diye gitsem de bakar
Kanamam olduğunda whatsuotan yazdım 15 dj sonra döndü kısa cevaplarla ama döndü:
Gittiğimde mutlaka 1 saat beklerim yoğunluktan ama seviyorum kadını

Bende benimkine uyuşuk diyorum.
Şaka bir yana Doğunca çıkarır o hareketlerin acısını biraz daha büyüyünce de iyice hareketlenir şimdi hala alanları geniş//

Benim oglan da hareketliydi. kız oglandan da beter çıktı. bazen oyle vuruyo ki alt tarafa denk gelirs wc.ye kendimi zor atiyorum...

Ben tam senin gibi hissediyorum canım, bende 2 yıllık evliyim aslında 3. yıl çocuk istiyorduk ama benim yaşım geçen ay 30 oldu artık daha ne bekleyeceksin kaç yaşındasın dedim ve ben istedim o şekilde hamile kaldım yoksa eşim hala 1 yıl daha istemiyordu neyse ama erken mi oldu diye ben bile düşündüm çünkü Allah sağlıkla nasip etsin de geri dönüşü yok (olmasın da zaten), artık Allah ömür verdiyse çocuklar evlenene kadar 2 kişi kalmayacağız yani. Bugünleri özlerim ve ararım gibi geliyor. Ama şu anki halimizden çok daha mutlu olacağımıza inanıyorum ben. Çocuk her şeyi değiştirir diyorlar, şimdi bile mesela okurken biz evden bir gün ayrı bir yerde kalsam annemle babam çok aradık seni derlerdi. Düşün kaç yaşındayım ve 1 günlüğüne bir yere gittiysem bile anne babamdan" ohh be yalnız kaldık" demelerini beklerken çocuklarını özlüyorlar hiç anlamıyorum bunu ama evlat sevgisi gibi yokmuş işte, Allah bizlere de tattırsın inşallah

Canım bazı insanlar komple vitamine karşılar. Hamilelikte bile.. Ben doktor gerekli diyorsa kullanıyorum ama mesela köylerde hamile kalıp vitamin kullanmayan milyonlarca kadın var. Şart değil yani ama kullanmakta gerekiyor sanki. Doktorun yönlendirir seni.

Aaaaaaaa benimki gibi

Ama ben biraz psikopatim yatarken sıkıştırınca tekme atıyor eşime gel gel sikistiriyim da hisset diyorum kendinden geçiyor hahahahahah
Bendeee hahahahah içimde acıyor ama eşimde hissetsin diye yapıyorum bazen Allah affetsin
Bütün 2.bebeğine hamile annelerde görülüyormuş bu duygu ama hepsi doğduktan sonra tamamen eşitlendiler diyorlar

Bendeee hahahahah içimde acıyor ama eşimde hissetsin diye yapıyorum bazen Allah affetsin

Bütün 2.bebeğine hamile annelerde görülüyormuş bu duygu ama hepsi doğduktan sonra tamamen eşitlendiler diyorlar

evet canım genelde öyle diyor tüm anneler şuan farklı duygular içindeyim oğlumu da heyecanla bekliyorum ama hala kalbim kızımla beraber geldiğinde ikisi birleşecek inşallah

Bu arada Kızlar beslenme konusunda bir şey söylemek istiyorum.

Chia tohumu tüketin Hatta mümkünse sağlıklı smothieler yiyin için ben 1 aydık öğlen yemeklerinde böyle besleniyorum bebeğin kilo alımı da sanırım bu nedenle iyiydi
Chia omega içeriyor ben genelde hafta da 1 balık yemeğe çalışıyorum extta chia da iyi oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…