Canim benim okuduguma gore 2 saatte 10 kere hareket etmesi bebegin saglikli oldugunj anlamak icin yeter. Buna karinda hafif seyirme sertlesme de dahil. Evham yapma bak.saglikli. ustelik bi haftalardan sonra dogan bebekler artik cooooook yuksek.ihtimal yasatiliyor. Ben buna tutunuyorum. Sende bunu unutma icin rahat olsun
Canım varmıs ya ben nasıl beslenmeliyim ne yapmalıyım derken bi yakınımın dr u hamileyken beslenme programı gibi bi liste vermiş benim dr sadece süt içse yeterli falan diyince bnm eşim de öyle sey mi olur dedi onun üzerine arastırdık
Canim artik anne oluyoruz. Ne kadar zaman gecse de evlatlarimizla ilgili korkularimiz olacak sonu yok.Kızlar benim benden evhamlı kocam rahat bırakmadı sağlık ocağına gittik
Çok şükür kalp atışlarını duyduk
Bilmiyorum daha da büyüdüğü için onu kaybetmekten çok korkuyorum
Şimdi 3 günlük yazılarınızı okuyacağım, bakalım ne zaman biter
Canim ole diil. Onerilen su aksam bisiler yedikten sonra sola yation. 1 saatte 4 5 kere seyirme sertlesme tekme hissedersen tamam iste2 saatte 10 kere miiiiii yuh
Benim bebetoyu açıklıyorum
Sabah az hareket
Gün boyu bazen 0 bazen ogle 1 hareket
Aksam bazen 0 bazen gece yatmaya doğru 1 2 hareket
Toplam kac oldu. Matematiği iyi olan biri hesaplasin hahahaah
Ben ne kadar hareketliysem o da o kadar uyusuk yaaaa kime çekti ki hahah:)
2 saatte 10 kere miiiiii yuh
Sabah az hareket
Bu yeni dr a alısırmıyım bi sorun cıkar da pişman olur muyum diye de korkuyorum bilemedim
2 saatte 10 kere miiiiii yuh
Sabah az hareket
Canim ole diil. Onerilen su aksam bisiler yedikten sonra sola yation. 1 saatte 4 5 kere seyirme sertlesme tekme hissedersen tamam iste
Hahaha ay yesa cok tatlisinBiz o sırada yazmaya devam edelim de hiç yetişmesin bize :)
Hadi kızlar bastırın hahahahah :)
Ben tam senin gibi hissediyorum canım, bende 2 yıllık evliyim aslında 3. yıl çocuk istiyorduk ama benim yaşım geçen ay 30 olduBen de degisik duygular icindeyim bu donem. Evlendikten 1 sene sonra isteyerek hamile kaldim ama simdi sanki erken mi oldu diye dusunuyorum. Bebek geldiginde tum hayatim degisecek. Artik hep bizimle olacak 3. biri. Cok tuhaf. Tam 3 ay sonra bebegin gelme fikri... Allah'im... Cok erken oldu sanki... Gercekten erken gibi hissediyorum su an. Ya bebek geldiginde alisamazsam, Allah korusun, ya bebegimi sevemezsem diye de cok korkuyorum. Boyle seyler dusununce de sonra uzuluyorum, ne nankorsun ya, sukredecegine dusundugun seylere bak diye. Allah'a cok sukur, hamileligim sorunsuz devam ediyor, testlerde kotu bir durum ya da hamilelik dolayisiyla gelen bir rahatsizligim yok. Keyifle hamileligimi geciriyorum bile diyebilirim. Ayrica calisan birisi degilim, bebek gelince benim de hayatim degisecek ama calisanlarinki gibi oyle aman aman bir degisme degil bu. Yasim da cok kucuk degil, tam 27 yasinda anne olmus olacagim. Belki kimisine gore gec bir yas, kimisine gore de tam vaktidir. Yaşa bakinca erkenlik durumu soz konusu bile degil hatta. Ama iste psikolojik olarak su an boyle duygular icindeyim. Allah hepimizin gonlunu ferahlatsin, ailelerimizdeki huzurumuzu, sagligimizi, sihhatimizi, afiyetimizi, muhabbetimizi bebegimizle taclandirsin insaallah. Her an hamd ve sukur icinde olmamiz lazim. Buyuk bir nimet, evlat nimeti. Allah'in yardimiyla vatana, millete hayirli bir birey yetistirmekten guzel sey mi var? Onun vesilesiyle ayaklarimiza cennetler serilecek insaallah.
Canım bazı insanlar komple vitamine karşılar. Hamilelikte bile.. Ben doktor gerekli diyorsa kullanıyorum ama mesela köylerde hamile kalıp vitamin kullanmayan milyonlarca kadın var. Şart değil yani ama kullanmakta gerekiyor sanki. Doktorun yönlendirir seni.Günaydın arkadaşlar
İki ay önce doktorum vitamin kan demir ilacı vermişti. Bir ay kullandım geçen ay gittiğimde sormayı da unuttum devam etcek miym diye o da bi şey söylemedi. Bir aydır kullanmıyorum. Siz vitaminlerinizi doğuma kadar kullanmak üzere mi aldınız. Devam etmeli miydim yoksa içmesem de bi şey olmaz mı
Bendeee hahahahahAaaaaaaa benimki gibi
Ama ben biraz psikopatim yatarken sıkıştırınca tekme atıyor eşime gel gel sikistiriyim da hisset diyorum kendinden geçiyor hahahahahah
Bütün 2.bebeğine hamile annelerde görülüyormuş bu duygu ama hepsi doğduktan sonra tamamen eşitlendiler diyorlarTabiki de normal böyle hissetmen
Benim dünyam şuan kızımın etrafında dönüyor hala kızım ilgilenmese oğlumla çok alakam yok nasılsa Doğunca hep ilgim onda olacak diye fazl ilgi göstermiyorum.
Bazen ya sevemezsem diyorum ne biliyim
Bendeee hahahahahiçimde acıyor ama eşimde hissetsin diye yapıyorum bazen Allah affetsin
Bütün 2.bebeğine hamile annelerde görülüyormuş bu duygu ama hepsi doğduktan sonra tamamen eşitlendiler diyorlar
Canım cumartesi sen geldin aklıma, şimdi nasıl mutludur diye düşündüm, gözün aydınCanım Allah razı olsun amin insaAllah sagsalim o günleri görürüm dün geldi cumartesye kadar yanımda cok şükür
Ne yaptınız canım, bebeği tam görebildiniz mi? Gerçi mesajları şimdi okuyorum bakalım yazmışsındırSağol canım benim şimdi heyecanla pazartesiyi bekliyorum detayliya gidicez kısmetse babasıda görmüş olucak cok mutluyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?