2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Yani bende bekliyorum çogu zaman ama takılmıyorum beklemeye sadece ulaşamamak ya da yemek için öneridr bulunmaması aslında iyi bi dr olduguna inanıyorum ama daha ilgili olması gerektiğini düşünüyorum. Sekreteri de durumu çok yönetemiyormus gibi geliyor bana. Onun dısında bugunkü dr ile hangi hastane ile çalısıyor diye sorduk hatta ben sizin önerdiğiniz olsun dedim ekip işi önemli ebesine kadar falan dedim bana biz seni ebeye bırakmıyoruz dogum olacagı zaman gelip kontrolleri biz yapıyoruz ebe yapmıyor dedi genelde ebe yapar bildiğim

Sen hangi ildesin canım bu arada ben izmire gidiyorum dr a

aldığın herşeyi yıkayıp ütüleyip kaldırıyor musun ? son zaman da yapmayacak Mısın yani.
Yok canim hastane cantami hazirliorum. Sadece ona koyulcaklari hallediorum.hazirda kenarda dursun nolur nolmaz diye annemle kayinvalidem beni eskittilerde yoksa aliaveris bitiminde toplu utulucem

Yok canim hastane cantami hazirliorum. Sadece ona koyulcaklari hallediorum.hazirda kenarda dursun nolur nolmaz diye annemle kayinvalidem beni eskittilerde yoksa aliaveris bitiminde toplu utulucem

Eekenden hazırlıyorsun çantanı.
Bende her ay giderken şimdi gideyim sonra hazırlarım artık çantamı diyorum gidince doktor biraz rahat geliyor nese bir dahakine hazırlarım deyip vazgeçiyorum ben mi rahatım doktor mu rahat bilemedim

Valla bende annemlere diorum dogup da donsuz kalan mi var diye ama dinlemiolar. Annem her sabah ario cantayi hazirladinmi die. Hazirlayim da kurtulayim napayim

335 mesaj okunmak icin beni bekliyor
Detayliya gittim bugün kızlar gittigim doktor olmadı baska doktora gittik onda hallettik ve cok memnun kaldık güzel güzel anlattı kafamda soru isareti yok hic yalniz ben dogum tarihini degistiricem çünkü benim minnak kızım hep geriden geliyor gec dollenme diyede böyle gidicek 31 ocak tahmini dogumumuz oluyor neyse hic farketmez sağlıklı olsun yeter cok şükür hicbir sorun yok yüzünude gördüm minigimin yiyesim geldi ayaklari babasi gibi uzun gerci benimkide orta karar herseyi iyi 16sinda bu kadına normal kontrole gidicem ucretsiz bende böyle eşimle son 4 gunumuz cumartesi gidicek dusununce kötü olsamda tadını çıkarmaya çalışıyorum hepinizi öpüyoruz teyzelerim annemde bende cok mutluyuz son birkac gundur hamd olsun babaannem bile sinirinini bozamiyor annemin

Maşallah kuzum çok sevindim

Daha şimdi bitirdim diyordum ki 4 sayfa daha yazmışsınız

yesa bunun icin ozellikle cabalior benden duymus olma

Hadi Gözünz aydın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…