2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Kızlar bir sey danısmak istiyorum size sizce bu haftada dr değiştirilir mi?
Memnun diilsen daha da ilerlemeden degistir. Gerci sigortasindan dolayi tum muayenelere acibademe gidip devlette doguran tanidiklarim var ama sen vakit ilerlemeden degistir

Kızlar bir sey danısmak istiyorum size sizce bu haftada dr değiştirilir mi?
Memnun değilsen değiştirilir tabii canım en stresli ve bir şeyler sorup cevabını sonuna kadar almak istediğimiz bir dönemdeyiz. Bir sorun varsa değiştirmelisin bence.

Canim sadece bugun hissetmemissin bence sikinti yapma. Ya da git saglik ocagina ultrasonla kalp atislarina baksinlar cok evham yaptiysan.
Ama msjlari okursan dun de ayni durum yasandi ama dr a gerek kalmadan bugun hareketlerini hissetti

Canım çok evhamlanma dun ben öyle oldum iki gün boyunca tik yok baya evham yaptım dinlendim tatlı yedim ne yaptıysam tepki vermedi gece hafif hafif biseyler hissetmeye başladım sabah ta bebegimin hareketleriyle uyandım

Kızlar benim benden evhamlı kocam rahat bırakmadı sağlık ocağına gittik
Çok şükür kalp atışlarını duyduk
Bilmiyorum daha da büyüdüğü için onu kaybetmekten çok korkuyorum

Kızlar benim benden evhamlı kocam rahat bırakmadı sağlık ocağına gittik
Çok şükür kalp atışlarını duyduk
Bilmiyorum daha da büyüdüğü için onu kaybetmekten çok korkuyorum
Canim benim okuduguma gore 2 saatte 10 kere hareket etmesi bebegin saglikli oldugunj anlamak icin yeter. Buna karinda hafif seyirme sertlesme de dahil. Evham yapma bak.saglikli. ustelik bi haftalardan sonra dogan bebekler artik cooooook yuksek.ihtimal yasatiliyor. Ben buna tutunuyorum. Sende bunu unutma icin rahat olsun

Çok şükür canım kalp atışlarını duyduk
Rabbim evlatlarimizi zamanında sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayi nasip eylesin inşaallah

Memnun diilsen daha da ilerlemeden degistir. Gerci sigortasindan dolayi tum muayenelere acibademe gidip devlette doguran tanidiklarim var ama sen vakit ilerlemeden degistir
Ne bileyim cok kararsızım kendi dr um bi yemek programı vermedi aradıgımda ulaşamıyorum zaten gec dönüyor. Randevu almak istediğimde 1haftq-10gün önce randevu al diyor sekreteri yani hep bi sıkıntı yaşıyorum ama genel olarak bu konulardan

cok yogun bi doktor mu. Yani surekli hastalar tiklim tiklim. Dogumdan doguma.kosan falan
Ya inan o kadar mı bilmiyorum tabi her aradıgımda açsın beklemiyorum ama en azından hasta aralarında dönsün akşam dönmek ne ya

Doktoru yemek programi veren var mi ki? Sen iyi oldugunu dusundufunden yogun bi doktor secmissin canim. Ondan bunlari yasiosun. Icin rahat diilse degistir

Ya inan o kadar mı bilmiyorum tabi her aradıgımda açsın beklemiyorum ama en azından hasta aralarında dönsün akşam dönmek ne ya
Benm doktorum yogun bi doktor olmadigi icin(hamile zamanina denk geldim cunku ) cok cabuk donen hemen randevu veren bi kadin. Ama vermese de on gun oncesinden randevu alirdim. Bunu bu kadar sorun eder miydim bilemiorum. Acil durumlarda hastaneyi aradiginda da mi ulasamiosun

Doktoru yemek programi veren var mi ki? Sen iyi oldugunu dusundufunden yogun bi doktor secmissin canim. Ondan bunlari yasiosun. Icin rahat diilse degistir
Canım varmıs ya ben nasıl beslenmeliyim ne yapmalıyım derken bi yakınımın dr u hamileyken beslenme programı gibi bi liste vermiş benim dr sadece süt içse yeterli falan diyince bnm eşim de öyle sey mi olur dedi onun üzerine arastırdık

Sadece sut icse nedir ya. Degistir. Seninle ayni sehirde olan vardir illaki. Nerdeydin canim sen

Cnm bn 2 saatlik yoldan gidiyorum her zaman uymuyor arada sorun cıkıyor baska zamana ertelemem gerekiyor. Açıkçası kararsızım ama acil bir sey olsa açmasa normal mi sekreterine ulaşamıyorum öyle bi numara yok zaten. Bu yeni dr a bgun gittim ultrason muayenesinden sonra tel a baktı arayan var diyip sekreterine verip hastayı arattırdı. Ama olması gereken zaten bu değil mi. Bastan da böyleydi ama hem bu sefer böyle oldu diye düşünerekten erteledım bi de artık her seferinde bekledim dr ne zaman dönecek diye yani.

Sadece sut icse nedir ya. Degistir. Seninle ayni sehirde olan vardir illaki. Nerdeydin canim sen
Yani yumurta yemen şart değil canın istemiyorsa yeme süt her seyde önemli bebek de onunla beslenecek dogunca zaten dedi. Çok yürüyüş yapma dogumu erkene alırsın dedi bu dr da yapabilirsin haftada 150 dk gibi dedi kafam karıstı

Canım içine başından beri sinmemiş anladığım kadarıyla. Benim dr beslenme listesi vermedi ama hep söyler faydası/ zararı olacak şeyleri. Halimi hatrımı psikolojik durumumu sorar. Ki en önemlisi ulaşabiliyor olmak bence. Tabii ki hemen dönemez ama ilk boşluğunda döner. Sabahtan akşama bekletmenin keyfi olduğunu düşünüyorum sürekli oluyorsa. Sonuçta bizler onların "işi"yiz. Rica minnet bakılmıyoruz. Belirli ücretleri gözden çıkararak gidiyoruz. Kaldı ki devletin hastanesine gitsek bile bu iş üzerinden para kazanıyorlar. Hayatta tahammül edemediğim işini layıkıyla yapamayan insanlar silsilesi. Hakkını vererek çalışan herkese hayranlık duyuyorum bu konuda.

Ben yasadigim kotu tecrubeden aci bi sekilde anladim ki dojtorunu sevmiyorsan icin isinmadiysa guven duymuyorsan degistir.Suan doktorum oyle bir guven verdi ki iyi ki var ne dese inaniyorum cunku ne dese cikiyor bugun test sonuclarimi attim aradi sesin neden kotu geliyor iyi misin diye sordu.o kadar anlayisli ki sacma sorularima bile cevap veriyor hatta bi gun amniosentez oncesi ben agliyorum yasadiklarimi anlatiyorum hocam hastalariniz bekler ben cikiyorum dedim hayir tum sorularini sormadan sen rahat ve huzurlu olmadan gitme dedi abim gibi .....agladim dinledi sakinlestirdi.5 degisik kadin dogumcuya gittim insan olarak , doktor olarak en iyisi bu doktorum adini da soyliyim tolga ecemiş.... huzurlu degilsen degistir en iyi kadin dogumcu kadinlari en iyi taniyan dinleyendir bence hamile piskolojisi cok farkli........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…