2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
L Lilyumm_ canım bıktıracağız seni ama bizimde uyumumuzu söyler misin çok merak ettim ben aslanım eşim terazi bebişte büyük ihtimal oğlak yada kova olur herhalde
Canım ben bir aslan olarak kova olmasını istiyorum :) normalde zıt burcumuz ama tamamlayıcı özelliklerimiz var. Eşin terazi ise hava grubu olduğu için zaten kovayla uyumu mükemmel olacaktır yani onların yaratıcı yönü senin liderliğinle birleşir gayet iyi olur :)

Bide kizlar aranizda esinizle iliski durumunuz nedir yani tabi yasak olmayanlar icin mesela ben cok korktugum icin uzak duruyorum buyuk ihtimallede doguma kadar uzak durucam korkuyorum bisey olursa diye
Canım bende de risk yok ama bende uzak duruyorum. Aslında çocuğa bişey olur diye değil tamamen isteksizlikten. Eşime de üzülüyorum çok suçlu hissediyorum kendimi ama o kadar istemiyorum ki anlatamam yani.

Kızlar bir sey danısmak istiyorum size sizce bu haftada dr değiştirilir mi?
Ben de doktorumu degistirmeyi dusunuyorum. Su anki doktorum her randevusuna en az 40 dk gecikmeli olarak aliyor. Ya ameliyata girmis oluyor, ya baska bir sey, ne olursa olsun her seferinde bu kadar cok bekletilir mi ya? Ayrica cogunlukla sezaryen yaptirdigini ogrendim.

Ahh yaa hic güleceğim yoktu kız bi an gozumde canlandı olay

Ay beni de yorumla lilyumum çiçeeem nolur nolur noluuuuuurrr

Ben balık eşim balık :) bizim bebişko herhalde oğlak olacak

Ben de acabalardayım değiştiricem sanırım yani insallah gönlüme goresi denk gelirse. Seninki cok mu yogun bi doktor acaba yoksa biraz keyfine duskunlugunden mi?

Peramm sanırım dogru etiketledim :) Bence kesinlikle değiştirilebilir şekerim ben de dusunuyorum bakalım

Ay beni de yorumla lilyumum çiçeeem nolur nolur noluuuuuurrr

Ben balık eşim balık :) bizim bebişko herhalde oğlak olacak
Yaa minik balığım benim :) siz karı koca ne hassas ne içli insanlarsınızdır :) oğlak inatçı, hırslı bir burç. Her alanda başarı ister ve bunun için imkanları zorlar. Balık hırsları olmayan fedakar bir burç. Yani siz onun başarı yönünü destekleyeceksiniz. İnadıyla baş edeceksiniz :) her iki burç da aile yaşamına düşkün :)

saolasin canim senin niye hersey kısıtlı plesentanmi asagidaydi ole hatirliyom

İnşallah canımcım ama kova mı olur bebiş oğlak mı bilemiyoruz tabi. Kocakarı lafı erkek çocuk geç gelir mantığı tutarsa o zaman kova olacak sanırım. Hayırlısı gulüm

Yaaaaa her yeri kelebek kelebek olan emoji yok mu ki burada azcık hassasız valla çiçeeem sagol yorumlar iciiinnn

Ayyyyy bitti sonunda Kızlar yan komşum (geçen eşimle bebek görmeye gitmiştik kendisine) sabahları büyük çocuğunu okula bırakmak için çıkıyor, dedimki bebişi bana bırak o saatte hem için rahat eder hemde bende doğum öncesi staj yapmış olurum dedim çok mutlu oldu pek bırakmaz güvenemz diye düşünmüştüm ama kadıncağız nasıl zor durumdaysa ne dualar etti. Neyse ben şimdi tek çocuğum, kardeş falan görmediğim gibi kuzenlerimden de ayrı büyüdüm yani bebek bakmayla ilgili hiçbir şey bilmiyorum. Geçen onlara gittiğimizde yenidoğan ya bebeği henüz aman Allahım elim alışsın diye aldım kucağıma üstümden ter boşaldı . O kadar korktum ki bişey yapıcam diye o kadar telaşlandım heyecanladım falan.. Çocuk gibiyim yaa daha bebeği zor tutuyorum nasıl kendi bebeğimi tutucam bilmiyorum Tabi bu korkum yenidoğan için geçerli, bikaç aylıksa çocuk bi sıkıntım yok

O zaman sana muhtaç bir bebek evirip çevirirsin bile merak etme , başkasının bebeğine bakmak zor kendi çocuğun olunca ters takla bile attırırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…