2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Yağmur mu yağacak acaba

Günaydın canım
Günaydın kuzum bilmiyorum ki nasıl ağrıyor ama gece uyutmayacak kadar ilk hamileliğimde olmamıştı hiç Gündüz geçiyor gece başlıyor belkide yağacaktır çok şükür burada havalar soğudu
Dün akşam Değil ondan bi önceki akSam aynısını yaşadım eşim de yağmura yordu valla :)
Olabilir canım yağdı mı peki daha bizim burada yağmadı

Benim herif dün telefonuma takmış burayı okuyorum diyor çek diyor kızımın üstünden telefonunu sen diyor gündüz de elinden düşürmüyorsundur sen hamilesin kızımı etkiliyorsun diyor elimde tel olsun istemiyor kızımıza çok yakın tutuyormuşum

O ağrılar olduğu zaman yağmişti Canım:)

Şimdi ankara kapalı ama yağmur yok

L Lilyumm_ canım birde bizi yorumlar mısın burçta sana zahmet ben başak eşim oğlak oğlum ikizler kızımızda hayırlısıyla oğlak olacak şimdiden tşkler kuzum

Bende seninle aynıyım canım ya tek çocuğum kardeş görmedim kuzenlerden uzakta. Yenidoğan bir bebek bile geçen komşumda gördüm yani konuya o kadar uzağım 4 5 aylık çocuklardan değil ama Yenidoğan bebişlerden aşırı korkuyor tutamam gibi geliyor. Allahtan yanımda uzun bi süre annem olacak o artık bana öğretir ama yinede çok korkuyorum ya zarar verirsem diye.

hadı gozunuz aydın kuzum artık bu durumdan ne kadar etkılenıyorsam aglayarak okudum yazdıklarını Rabbım bu surecte yar ve yardımcın olsun kuzum ınsallah

Benimki de verdi liste canımmm..

ben hamılelık boyunca hep uyanma konusunda zorlandım 6 da kalkıyorum ıse yetısmek ıcın ve hem bulantılar kusmalar o yuzden hamıle ıken dınlenmek cok onemlı oldugu ıcın devlet ızın vermelı 9 ay :)

Kızlar benim tosbik sabah işe gelene kadar serviste çılgınca tekmeliyo. İşe gelip yerime oturunca duruyo. Her araca bindiğimde böyle bi hareketleniyor acaba korkuyo mu yoksa hoşuna mı gidiyo? İnşallah hoşuna gidiyodur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…