2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Okuldan geldim resmen ayakta uyukluyorum. son zamanlarda iyice artti bu uyku sorunu. ayni durumu yasayan var mi. herkes 2. trimester en.dinc oldugunuz donem diyo ama benim.icin en bitik donem oldu. yorgunluktan ve uykudan gözümü acamiyorum.
benımde öyle gecıyor canım ya sızdede oldumu benin gözlerim ışığa çok hassaslaştı bakamıyorum ve o basıma çok pis ağrı yapıyor sızdede varmı boyle bısey

benımde öyle gecıyor canım ya sızdede oldumu benin gözlerim ışığa çok hassaslaştı bakamıyorum ve o basıma çok pis ağrı yapıyor sızdede varmı boyle bısey
ayni seyler var cnm. artik kendimden suphelenmeye başlayacağım. tuhafım degisigim. hep su hormonlar yüzünden.

Okuldan geldim resmen ayakta uyukluyorum. son zamanlarda iyice artti bu uyku sorunu. ayni durumu yasayan var mi. herkes 2. trimester en.dinc oldugunuz donem diyo ama benim.icin en bitik donem oldu. yorgunluktan ve uykudan gözümü acamiyorum.
artık 3. geçiyoruz galiba o yüzden böyle
bende senin gibiyim uyuklamaktan öleceğimmm iş yerindee

ayni seyler var cnm. artik kendimden suphelenmeye başlayacağım. tuhafım degisigim. hep su hormonlar yüzünden.
Aynen canım ya napalım bunada şükür ama bu diş etlerimin çekilip yüz kemiklerimi uyuşturması korkutuyor bıde sol tarafımı uyuşturuyo kolum ayagım uyuşuyo bu gıdınce doktora soyleycem

Merhaba kızlar,

Geçtiğimiz cuma günü kontrole gittim oğlum 800 gr. olmuş ve baş aşağı doğum pozisyonuna dönmüştü.

Doktor gelişimi 3-4 gün geriden geliyor biraz yavaşlamış sanki kendini çok yorma beslenmene dikkat et dedi.

Saatlerce aynı pozisyonda çalışırken nasıl dinlenicem bilemiyorum.. Cimri doktorlar 2 günden fazla rapor da yazmıyor

ben rapor veren bıyerde bulamıyorum kurumdakı doktor verırmı acaba ya ohal deyız ya doktorlarda korkuyor kımı yer paraya dökmus bu işi

ben rapor veren bıyerde bulamıyorum kurumdakı doktor verırmı acaba ya ohal deyız ya doktorlarda korkuyor kımı yer paraya dökmus bu işi

2 hafta sonra tekrar kontrolüm var. Orda kadın doğum doktoruma soracağım. Sağlık ocakları 2 günden fazla vermiyor çoğu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…