2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Aynen canım ya napalım bunada şükür ama bu diş etlerimin çekilip yüz kemiklerimi uyuşturması korkutuyor bıde sol tarafımı uyuşturuyo kolum ayagım uyuşuyo bu gıdınce doktora soyleycem
ihmal etme canim. bende uyusukluk falan olmuyo. fıtık falan var mi sende. ondan dolayi olabilir.

özel hastaneye gitsen canım
ben 5 gün felan almıştım ama sanki 3+2 olarak

Aynen canım ya napalım bunada şükür ama bu diş etlerimin çekilip yüz kemiklerimi uyuşturması korkutuyor bıde sol tarafımı uyuşturuyo kolum ayagım uyuşuyo bu gıdınce doktora soyleycem
canım gece uyuşmaları bende de var el, kol ve ayaklarda
diş eti kanamam çok olmuştu benimde

acillerde tanidik dr falan yok mu canim. bana gerek olunca acilden hemen aliyorum.

L Lilyumm_ canım bir.yorumda ben alabilir miyim?
Ben Aslan eşim koc oğlum terazi kızım oglak olacak inşallah.
Aa bizim aile çocuk hariç aslan koç uyumuna bayılıyorum ben(biz öyleyiz diye değil bak valla :) ) Koç ve oğlak genellikle inatçı oldukları için çatışır fakat ikisi de kariyer, hedef odaklı burç bu yönleriyle birbirlerinin başarılı olmasında yardımcı olurlar. Yani eşin ve kızının hedefleri aynı doğrultuda olursa kızın iyi bir kariyer sahibi olacaktır. Teraziler sanatsal yönleri baskın bir burç. Yani kariyerden ziyade keyif almayı severler. Belki bu açıdan Koç'tan destek göremeyebilir ama orda da bir aslan kadını olarak sen alırsın ipleri eline

Baba ile anlasamiyolar simdiden. büyüdüğünde ne olacak kara kara onu düşünüyorum.koc inat ben inat ama ben daha inat tabi ki...oglak bakalim kızımız nasil olacak. babamiz kıza guveniyo. o da benim kızım olur diyo. bakalim zaman ne gösterir. tesekkur ettim canim.

Hiç tanıdık yok canım maalesef. Evlenip başka şehre gelmenin bir başka handikapı da bu. İstanbulda olsaydım halen rahat alırdım orda çok vardı tanıdık.
oyle xanim.baska memlekwtte olunca olmuyo. esim burali cok şükür. tanidik es dost olunca sıkıntı cok cikartmiyolar. insallah sende halledersin.

L Lilyumm_ canım ben de ısterım burc yorumundan :)) bende esımde yengecız:)
Canım yavrucuğun oğlak olacak gibi yorumluyorum kova ihtimali çok düşük. Siz çok evcimensiniz aile sizin için her şeyden önemli. Oğlağın da gelenekçi ve aileci yönü var bu açıdan dengeli. Sezgiler yengeçte, mantık oğlakta ön planda. Yani sizin çok duygusal baktığınız konulara o "e bunun mantıksal bir yönü yok" diye yaklaşabilir genel olarak uyumu yakalarsınız.

Oğlağın inadı korkutuyor beni canım açıkçası. Benimki de büyük ihtimal oğlak olur ama tercihim sorulsa kova derim tabii bunlar işin biraz eğlence kısmı her çocuk kendine özel. Her doğan bambaşka bir renk :)

benim erkek kardesim oğlak. tabiki eglence canim. tek sağlıklı olsunlarda varsın inat olsunlar. bizde sabır bol zaten..

Benimde yaz döneminde şişliklerim oldu özellikle 2 kere belime kadar oldu. dediklerini okuyunca endişe duydum açıkçası. tansiyonumu arada ölçüyorum düşük çıkıyor ama..

Bu hafta nöbetten düşürmüşler kizlar beni. cok sevindim. iki hafta daha tutmam gerekiyormus ama idare idare edelim demis. tostoparlak dolasmayayim demişler herhalde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…