Canım toprak ailesi olacaksınız siz ya ne güzel
Sen tarot mu bakiosunCanım toprak ailesi olacaksınız siz ya ne güzelBaşak kadını benim en sevdiğim burçlardan. Titiz, düzenli ve naif burçlar. Zaten tarotta bile sembolü Azize :) erkek başaklar da düzenli oluyor ama takıntılı bir yönleri de mevcut sanırım. Oğlak erkeği bence tam size göre. Uyumunuzun çok iyi olacağını düşünüyorum. İnat yönü yine sizi zorlayabilir. Gerçi başağın da tuttu mu tutan bir inadı var ama bunu göstermek için çok çok bekler. Dengeli ve uyumlu bir aile olursunuz. Sınırlarınız bellidir ihlal edilmediği müddetçe sıkıntı olmaz :)
canım ben kramp girince hemen ayağa kalkmaya çalışıp yürüyorum biraz iyi geliyor. yoksa eşim uyansın masaj yapsın derken geçen sürede ciddi bir acı oluyor. birdeeşim vardiyalı herzaman da olamıyor maalesef.Hayatımda ilk defa yaşadım ben de haftasonu. Önce saat 5 te sağ bacağıma sonra 7 de sol bacağıma girdi. Çığlık attım valla. Kramp girdiğinde eşin o bacağını doksan derece havaya kaldırsın ayak parmaklarını geriye büksün sonra yavaşça indirip masaj yapsın hemen geçiyor. Bize bir ay önce arkadaşımız oğretmişti kramp anında hemen yaptık
Tansiyonun düşükse endişe etme canım. Ödem için de doktor idrar tahlili ister. İdrarda protein de yoksa sorun yoktur zaten.Benimde yaz döneminde şişliklerim oldu özellikle 2 kere belime kadar oldu. dediklerini okuyunca endişe duydum açıkçası. tansiyonumu arada ölçüyorum düşük çıkıyor ama..
Yok canım bakan arkadaşım vardı burcu da Başak olunca aklımda kaldı :)Z
Sen tarot mu bakiosun
cok sık acıkmaya başladınız mi yoksa eski duzen devam ediyor mu? surekli birseyler yiyesim var...
Nöbetten muaf olman için doktor raporu istedimi idarenizBu hafta nöbetten düşürmüşler kizlar beni. cok sevindim. iki hafta daha tutmam gerekiyormus ama idare idare edelim demis. tostoparlak dolasmayayim demişler herhalde...
Şimdi oda arkadaşıma diyordum ki, ben bugün doymak bilmedim hep aç hissediyorum diye. Üstüne senin yazdığını gördüm:)) Valla doyamadım bugün nedendir bilinmez:)cok sık acıkmaya başladınız mi yoksa eski duzen devam ediyor mu? surekli birseyler yiyesim var...
Kızlar günaydın , çok utanarak yazıyorum bunu
Dün eşimle beraber yazlık kışlık kıyafet değişimi yaptık . Cam hafif açıktı ama yine de toz filan epey etkiledi beni . Gece uyurken bi iki kez hapşurdum. Sabaha karşı bir hapşurmamda sanırım idrara sıkışıkmışım, altıma kaçırdım biraz . O kadar üzüldüm ve utandım ki ...
Doktorum ileriki aylarda olabilir demişti ama hiç konduramadım kendime .
Seni yerim sukret. Ben de gaz doluyum ama cikaramiorum. Benmkide ben agridan kivrandikca allah askina tutma cikar da rahatla artk diyoBeni de hamilelikte ki aşırı gaz mahvediyor. Gaz olması hadi bir şey değil de içtiğimiz ilaçlardan mıdır nedir kokusu beni dahi rahatsız ediyor ve tutamadığım kaçtığı zaman olabiliyordaha dün akşam farketmeden kaçtı yatağa yeni yatmışken eşimde farketti tabi öyle utandım ki
Canım doktordan herhangi bir kağıt istediler mi? Sadece haftamizi söylememiz yeterli mi?Bu hafta nöbetten düşürmüşler kizlar beni. cok sevindim. iki hafta daha tutmam gerekiyormus ama idare idare edelim demis. tostoparlak dolasmayayim demişler herhalde...
ay doymak bilmedim bugün. ye ye şiştim.Ben de öyleyim canım. Sürekli yiyorum
istedi canim benim ayin 14 unde doluyodu. 14une randevu aldiydim. 14unde götüreceğim raporumu.Nöbetten muaf olman için doktor raporu istedimi idareniz
buyoyolar herhalde canim.Şimdi oda arkadaşıma diyordum ki, ben bugün doymak bilmedim hep aç hissediyorum diye. Üstüne senin yazdığını gördüm:)) Valla doyamadım bugün nedendir bilinmez:)
mudur yardimcimiz nobetten düşürdüm hocam seni dedi bu ay. bende tesekkur ettim. raporu ayin 14unde kontrolum var alinca getiririm dedim. tamam dedi.Canım doktordan herhangi bir kağıt istediler mi? Sadece haftamizi söylememiz yeterli mi?
Kızlar iyi akşamlar bu aralar biraz sıkıntılı üzüntülü zamanlar gecirdim gecen persembe doktorda idim. Herhangi bir sıkıntı yok dedi ama bu gün hareketleri zayıfladı sanki onceden aksam yatınca cok tekme atardı sma cikolota yedim ywttım uzandım ama cok fazla bi hareket yapmıyo korkuyo insan allah onları bize bagıslasın. Ne yapsam bilemedim
Ben yokum o tarihtebu arada ankara dakı kızlar 14 ı 15 ı nasıl gun olarak haftasonu ortak bı yer olur herkese ortak mesafede bulusuruz :) hadı bı bakın bakalım :)
Yok cnm cok hafıf yapıhl arada hareket bu gün ama insan eskisi gibi olmayınca korkuyor cnm daha gecen persembe biraz rahatzıdım gittim iyi dedi doktor ama insan korkuyorCanım. Bizim bile günümüz günümuzu tutmazken onlarin da bazen az hareketli bazen çok hareketli olması bana normal geliyor
Ama Allah korusun 3 gun boyunca ne bir hareket ne bir kıpırdama ne bir titreşim olmazsa o zaman belki insan korkabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?