2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
o zaman sende bendensin :)
ben en erken 19.00 da çıkıyorum( ağlamak istiyorummmmmm(
bu arada duyduğuma göre hastaneden rapor alıp 7 saatten fazla çalışıyorsanız 7. Saati doldurup çıkabiliyomuşuz. Hamilelikte sadece. Ama bunu sanırım kamu çalışanları yapabilir, özelde kimsenin gözünün yaşına bakmazlar.

Siz galiba ozel muayenehanesi olan bir doktora gidiyorsunuz. Ben doktorun bizi bekletmesinde aslinda hatanin hastanrde oldugunu dusunuyorum. Ozellikle bu yuzden ve ayrica otopark sorunu cok oldugundan bu hastaneyi pek sevmedigim icin ya baska bir hastanedem baska bir doktor bakacagim, ya da belki ozel muayenehaneli bir doktor. Ama simdiye kadar hic aklimda yoktu, hep dogum yapacagim hastaneden hazir bir doktorla gorusmeyi dusunuyordum. Gerci boyle de mesela gece dogum olsa nobetci hangi doktor varsa o giriyor.

Bugun sabah aclik kan sekeri olcumu yapilmasi icin kan verdim saglik ocaginda. Seker yuklemesi degil, sadece seker olcumu. Yarin da tokluk olcumu yapilacak ve ayrica tetanoz asisi olacagim. Tokluk icin ilk lokmami yedikten 2 saat sonra kan vermeliymisim. Yani yarin sabah 7 bucukta kahvaltimi edip, 9 bucukta da kan vermeye gidecegim. Cunku sanirim saglik ocaginda saat 10da kan verme islemleri bitiyor.

hhahahhahhaha:)

oooooo canım pek kalınmış

ben bi tane aldım ama tabii ki bu kadar değil bi de kısa montu var akşam paylaşıyım onlara bak:)
kız ben almadım gıyer mı cok mınık olmazlar mı nasıl sokucam bebegımı oraya ben :)))

Benim de başıma geldi o olay. Ama niye utanıyorsun ki gayet normal birşey. Bebişlerimiz büyüyor, büyüdükçe daha fazla baskı yapıyorlar. Hiç kafana takma bile. Bunlar geçici şeyler inşallah❤

tokluktan bı saat sonra verıyorum bende sekerım yuksek bıraz

L Lilyumm_ canım birde bizi yorumlar mısın burçta sana zahmet ben başak eşim oğlak oğlum ikizler kızımızda hayırlısıyla oğlak olacak şimdiden tşkler kuzum
Canım başak, oğlak aynı grubun burçları uyumları mükemmel olur yani. Tam olarak birbiriyle uyumlu burçlar. İkizler kızın, oğlak ve başağın disiplin ve düzen anlayışıyla çatışacaktır çünkü ikizler havai bir burç. Genel olarak uyumlu bir aile tablosu canım :) bir de ikizlerin anı anına tutmaz oğlak başak planlı burçlar :)

Bak ben dıyorum bız bunları kertelim ayol daha anne karnında aynı huylar heheheheheh bırtek bugun uyandıgımdan berı seyırtısını hıssedıyorum bazen gıkı cıkmıyor aklım cıkıyor valla

ehee lillyumm burç mu yorumluyon senn benıde benıdeee ben başak baba koç kızım oğlak

Eline diline sağlık canım çok tşkler ne güzel yorumlamışsın maşallah

Ay cok tatlisin. Cok arladas canlisiyim gel canim

hahahh canım çok tatlısın

dns90 da benim gibi manyağa benziyor ben de onunla çok iyi anlaşacağımı düşünüyorum hahahha:)
Insani severken gomuyo

Ay son 100 gün. Geri sayım başladı galiba çok heyecanlıyımmm
Bu arada dün bebeğimin beşiği geldi. Ama henüz kuramadık kasım gibi temizlik yapıp aralık gibi beşiği kurup kıyafetlerini falan yıkamayı düşünüyorum.(gözlerimden kalp fışkırıyor.)❤❤❤❤❤ bu arada sizler hastane çantanızı ne zaman hazırlamayı düşünüyorsunuz. Ben henüz erken diye düşünüyorum sanırım aralığın başında ancak hazırlarm :)

Şey lili ıhım ıhım. Seni de yorduk ama bende istiyorum yaaaaaaa
Ben koç, eşim yay, oğlanda büyük bir ihtimalle oğlak olacak ❤❤❤

hhahahhahhaha:)

oooooo canım pek kalınmış

ben bi tane aldım ama tabii ki bu kadar değil bi de kısa montu var akşam paylaşıyım onlara bak:)
ay at att ebebekte bı kısa pempe tuylu varya onu cok begenıyorum aslında ama ne zaman gıyebılır bılmıyorumda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…