bu arada duyduğuma göre hastaneden rapor alıp 7 saatten fazla çalışıyorsanız 7. Saati doldurup çıkabiliyomuşuz. Hamilelikte sadece. Ama bunu sanırım kamu çalışanları yapabilir, özelde kimsenin gözünün yaşına bakmazlar.
Yani bende bekliyorum çogu zaman ama takılmıyorum beklemeye sadece ulaşamamak ya da yemek için öneridr bulunmaması aslında iyi bi dr olduguna inanıyorum ama daha ilgili olması gerektiğini düşünüyorum. Sekreteri de durumu çok yönetemiyormus gibi geliyor bana. Onun dısında bugunkü dr ile hangi hastane ile çalısıyor diye sorduk hatta ben sizin önerdiğiniz olsun dedim ekip işi önemli ebesine kadar falan dedim bana biz seni ebeye bırakmıyoruz dogum olacagı zaman gelip kontrolleri biz yapıyoruz ebe yapmıyor dedi genelde ebe yapar bildiğim
Siz galiba ozel muayenehanesi olan bir doktora gidiyorsunuz. Ben doktorun bizi bekletmesinde aslinda hatanin hastanrde oldugunu dusunuyorum. Ozellikle bu yuzden ve ayrica otopark sorunu cok oldugundan bu hastaneyi pek sevmedigim icin ya baska bir hastanedem baska bir doktor bakacagim, ya da belki ozel muayenehaneli bir doktor. Ama simdiye kadar hic aklimda yoktu, hep dogum yapacagim hastaneden hazir bir doktorla gorusmeyi dusunuyordum. Gerci boyle de mesela gece dogum olsa nobetci hangi doktor varsa o giriyor.
Bugun sabah aclik kan sekeri olcumu yapilmasi icin kan verdim saglik ocaginda. Seker yuklemesi degil, sadece seker olcumu. Yarin da tokluk olcumu yapilacak ve ayrica tetanoz asisi olacagim. Tokluk icin ilk lokmami yedikten 2 saat sonra kan vermeliymisim. Yani yarin sabah 7 bucukta kahvaltimi edip, 9 bucukta da kan vermeye gidecegim. Cunku sanirim saglik ocaginda saat 10da kan verme islemleri bitiyor.
Kızlar günaydın , çok utanarak yazıyorum bunu
Dün eşimle beraber yazlık kışlık kıyafet değişimi yaptık . Cam hafif açıktı ama yine de toz filan epey etkiledi beni . Gece uyurken bi iki kez hapşurdum. Sabaha karşı bir hapşurmamda sanırım idrara sıkışıkmışım, altıma kaçırdım biraz . O kadar üzüldüm ve utandım ki ...
Doktorum ileriki aylarda olabilir demişti ama hiç konduramadım kendime .
Benim de başıma geldi o olay. Ama niye utanıyorsun ki gayet normal birşey. Bebişlerimiz büyüyor, büyüdükçe daha fazla baskı yapıyorlar. Hiç kafana takma bile. Bunlar geçici şeyler inşallah❤
Bugun sabah aclik kan sekeri olcumu yapilmasi icin kan verdim saglik ocaginda. Seker yuklemesi degil, sadece seker olcumu. Yarin da tokluk olcumu yapilacak ve ayrica tetanoz asisi olacagim. Tokluk icin ilk lokmami yedikten 2 saat sonra kan vermeliymisim. Yani yarin sabah 7 bucukta kahvaltimi edip, 9 bucukta da kan vermeye gidecegim. Cunku sanirim saglik ocaginda saat 10da kan verme islemleri bitiyor.
Canım başak, oğlak aynı grubun burçları uyumları mükemmel olur yani. Tam olarak birbiriyle uyumlu burçlar. İkizler kızın, oğlak ve başağın disiplin ve düzen anlayışıyla çatışacaktır çünkü ikizler havai bir burç. Genel olarak uyumlu bir aile tablosu canım :) bir de ikizlerin anı anına tutmaz oğlak başak planlı burçlar :)
Bak ben dıyorum bız bunları kertelim ayol daha anne karnında aynı huylar heheheheheh bırtek bugun uyandıgımdan berı seyırtısını hıssedıyorum bazen gıkı cıkmıyor aklım cıkıyor valla
Canım başak, oğlak aynı grubun burçları uyumları mükemmel olur yani. Tam olarak birbiriyle uyumlu burçlar. İkizler kızın, oğlak ve başağın disiplin ve düzen anlayışıyla çatışacaktır çünkü ikizler havai bir burç. Genel olarak uyumlu bir aile tablosu canım :) bir de ikizlerin anı anına tutmaz oğlak başak planlı burçlar :)
yesa
ve Oktivus
ikinizin yazılarını da okuyunca içime hep aynı his doluyor . Ben bu ikisini normal hayatımda tanısam , çok iyi arkadaş oluruz diye :) siz varolun kızlar . Düşen modumu direkt yükselttiniz ..
Ay son 100 gün. Geri sayım başladı galiba çok heyecanlıyımmm
Bu arada dün bebeğimin beşiği geldi. Ama henüz kuramadık kasım gibi temizlik yapıp aralık gibi beşiği kurup kıyafetlerini falan yıkamayı düşünüyorum.(gözlerimden kalp fışkırıyor.)❤❤❤❤❤ bu arada sizler hastane çantanızı ne zaman hazırlamayı düşünüyorsunuz. Ben henüz erken diye düşünüyorum sanırım aralığın başında ancak hazırlarm :)