2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
ehee lillyumm burç mu yorumluyon senn benıde benıdeee ben başak baba koç kızım oğlak

Ay canım erkek koç bende de var o nasıl bir inattır öyle :) e oğlak da inat. Bu iki inatçı keçi ile olan senin naifliğine olur. Başaklar duygularını kolay kolay dile getirmezler çünkü. Başak-oğlak uyumu çok iyi olduğu için iyi bir anne-kız ilişkiniz olacaktır. Baba ile zıtlıklar yaşayabilir. Tipik bir Başak burcuysan düzen takıntınla halledersin sen

Şey lili ıhım ıhım. Seni de yorduk ama bende istiyorum yaaaaaaa
Ben koç, eşim yay, oğlanda büyük bir ihtimalle oğlak olacak ❤❤❤
Ateş grubu :) uyumlu bir eş seçimi. Koç-yay-aslan çok iyi anlaşırlar. Oğlak bizim rahat yönümüze biraz ters geliyor canım açıkçası. Çünkü disiplin, düzen, plan onların tipik özellikleri. Yaylar özgür, rahat burç. Koç hırsı sever. O yönden oğlak Koç başarı açısından birbirini destekler.

Ay cok tatlisin. Cok arladas canlisiyim gel canim

Insani severken gomuyo

ben de 9 aralıktan sonra yapmayı dusunuyorum canım :)

Günaydın kızlar ,GÜZEL ANNİŞLER VE HAMİŞLER
ancak okuyabildim çalıştığım için pek takip edemiyorum hızla ilerliyor sayfalar,
Ankaralı anneler buluşmadan bahsetmiş bende ankaralıyım ve varım diorum:)Doğum çantamı bende hazırlamadım daha bakınıyorum ....

Ooo L Lilyumm_ cum bi dal yorumda ben alırım :))
Ben Kova eşim yay kızçem de Oğlak olacak inşallah
Muhteşem yorumlarını bekliyorum

Günaydın kızlar ,GÜZEL ANNİŞLER VE HAMİŞLER
ancak okuyabildim çalıştığım için pek takip edemiyorum hızla ilerliyor sayfalar,
Ankaralı anneler buluşmadan bahsetmiş bende ankaralıyım ve varım diorum:)Doğum çantamı bende hazırlamadım daha bakınıyorum ....

canım o zaman sende o geldikçe git en azından belki öyle anlar..

Sabah bır başladım okumaya sımdı öğle yemeğine cıkacam anca bıttı ahahahah. daha alısverıs sayfası var

ehe ıkı ınat arasında kalıcım haa bende öyle hıssedıyorum sankım ıyı anlasacaz babada ona duskun olacak ama belkı bazı konularda dedıgın gıbı zıtlasabılırler ben uysalım erıme uyuyorum onun ısteklerıne ama kızımız sankım canına okucak babanın ahahah

bende bır kore dizisi izledim sımdı yesıl denızı ızlıyorum benım kız doğar doğmaz ege şivesiyle korece anyeong dıyecek doktorlara ahahah

Ben ozleyecegimi sanmiorum.yaa. ogrendigim gunden beri agrilarim sancilarim gecmedi. 2. Trimester rahat olur derler ama 2. Bile rahat diildi. Smdiden yatamiorum kalkamiorum. Ki kilo bile almadm dusun yani
bende oyle canım ya ılkınde bulantı halsızlık 2. de diş ağrısı dişte değil bildiğin tüm kemiklerim sızım sızım sızlıyor

Bu yeni dr a alısırmıyım bi sorun cıkar da pişman olur muyum diye de korkuyorum bilemedim
memnun degılsen hemen değişmelisin canım en bastakı kurallardan bırıdır bu için rahat olsun
bana ılk gıttıgımde bır lıste verdı bakmadım bıle bulantı cok olunca sımdıde her gıttgımızde soyluyo et yıyemezsen baklagıl ye az çok çesit ye falan dıye hepsini söylüyo suya zorlama kendını mıdenı bulandırır alabıldıgın kadar ıc dıyor
Dün akşam Değil ondan bi önceki akSam aynısını yaşadım eşim de yağmura yordu valla :)
Canom o yagmurdan degıl sen metromallu turlamıssındır ayaklar ondan agrımıstır senın

Valla hosuna gıder dıye dua edıyorsun canım ama dızılerde oluyor ya bebekler arabada uyuyor tek şehır turu attırır valla

Kuzum utanma olurmu oyle sey hapşırırken olmus dururken olmamıskı bende gece sık sık wc gıdıyorum kalkmasam yataga gıder yanı. ay bıde bu normalde ılerde gazınızı tutamazsınız dıyor dusunsenıze ben bıde bakanlıktayım helekı asansorde gıderken yanımda bırde makamlardan bırının oldugunu orda kactıgını ahahah dusunemıyorum suan yaa bak ona utanırdım

senin yine iyi ben 18:00de çıkıyorum
bende öyle 7 de evdeyım sallana sallana gıdıyorum

ayy ne guzel olur ama haftasonu benım cok zor olur yesa benım pınpırıgı gordu heryere kendı getırıp göturuyo tovbe gondermez anca haftaıcı kacarım ısten kaytarıp ahahha oda ıs yerlerımızden ayarlamak zor olur demı sen ne taraftasın

öyle yada boyle o ofıse gıdılecek dıyorsun yanı

guzelmıs ama ehlıyetın gozunu seveyım 10 dakkada evdeyım ama cıksam eve vardım dıyene kadar servıs 6 da kalkar benden once eve gıder

Balsın. Çok güzel yorumlar yapıyorsun bayıldım hepsineeee. Astrolog lili ❤❤

Oooo aliş benim ilk gebeligimde de olmustu bunda da oluyor hatta kizimda suyum patladiginda ikna edemedim kimseyi dogumun basladigina

Evet canim bende oyle yaptim bana sana 3 aylik depo sekerde bakalim bosuna seker yuklemesi yaptirma dedi

Ooo L Lilyumm_ cum bi dal yorumda ben alırım :))
Ben Kova eşim yay kızçem de Oğlak olacak inşallah
Muhteşem yorumlarını bekliyorum

Canım kova bağımsız, özgür ve yaratıcı bir burç. Aynı zamanda çok merhametli ve hümanist olduğunu söylerler. Yay erkeği de özgürlüğüne düşkün. Sanırım ikiniz de bu açıdan aynı düşünüyorsunuzdur. Kızçen bu açıdan size zıt çünkü oğlak disiplinli. Ama şöyle düşün oğlaklar sorumluluk sahibidir. Yani siz ya kızım bırak rahat ol deseniz bile o kendi görevlerini bilir :)

Oktivus canım memorial doğuma hazırlık kursu için rezervasyon yaptırmak gerekiyormuş aradım şimdi hastaneyi. Ben eşimle kaydımızı yaptırdım. Sizin oradaki de kayıtla alıyordur büyük ihtimalle. Haber vermek istedim :)

Jill

İzinden dolayı anladığım kadarıyla :))

aynen canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…