ehee lillyumm burç mu yorumluyon senn benıde benıdeeeben başak baba koç kızım oğlak
Ateş grubu :) uyumlu bir eş seçimi. Koç-yay-aslan çok iyi anlaşırlar. Oğlak bizim rahat yönümüze biraz ters geliyor canım açıkçası. Çünkü disiplin, düzen, plan onların tipik özellikleri. Yaylar özgür, rahat burç. Koç hırsı sever. O yönden oğlak Koç başarı açısından birbirini destekler.Şey lili ıhım ıhım. Seni de yorduk ama bende istiyorum yaaaaaaa
Ben koç, eşim yay, oğlanda büyük bir ihtimalle oğlak olacak ❤❤❤
Ay cok tatlisin. Cok arladas canlisiyim gel canim
Insani severken gomuyo
Ay son 100 gün. Geri sayım başladı galiba çok heyecanlıyımmm
Bu arada dün bebeğimin beşiği geldi. Ama henüz kuramadık kasım gibi temizlik yapıp aralık gibi beşiği kurup kıyafetlerini falan yıkamayı düşünüyorum.(gözlerimden kalp fışkırıyor.)❤❤❤❤❤ bu arada sizler hastane çantanızı ne zaman hazırlamayı düşünüyorsunuz. Ben henüz erken diye düşünüyorum sanırım aralığın başında ancak hazırlarm :)
canım o zaman sende o geldikçe git en azından belki öyle anlar..Kocasina yazik cok uzuluorum. Ilk evlendiklerinde cocuk gelir kocama aglardi allah askina dilara sunla konussun katlanamiorum die. Kiz biktirarak yaptirio her isini. Bide oglanin gozunu borctan hic actirmadi. Kiz calismadan o birclari odeyemez onu da bilio napsin alttan alio
ehe ıkı ınat arasında kalıcım haa bende öyle hıssedıyorum sankım ıyı anlasacaz babada ona duskun olacak ama belkı bazı konularda dedıgın gıbı zıtlasabılırler ben uysalım erıme uyuyorum onun ısteklerıne ama kızımız sankım canına okucak babanın ahahahAy canım erkek koç bende de var o nasıl bir inattır öyle :) e oğlak da inat. Bu iki inatçı keçi ile olan senin naifliğine olur. Başaklar duygularını kolay kolay dile getirmezler çünkü. Başak-oğlak uyumu çok iyi olduğu için iyi bir anne-kız ilişkiniz olacaktır. Baba ile zıtlıklar yaşayabilir. Tipik bir Başak burcuysan düzen takıntınla halledersin sen
bende bır kore dizisi izledim sımdı yesıl denızı ızlıyorum benım kız doğar doğmaz ege şivesiyle korece anyeong dıyecek doktorlara ahahahBiz kociskomla birlikte yemek yaptik yedik ama daha yakın kavga ettik işin yüzünden beni ihmal ediyorsun diye. Şimdi cicim gunlerindeyizsenin de yarina yemek derdin olmaz. Bu akşam giy pijamalari al su tutumunu ohh güzel bir film dizi ac keyfini çıkar. Benim böyle zamanlarda 3 sezon dizi bitirmisligim var
bende oyle canım ya ılkınde bulantı halsızlık 2. de diş ağrısı dişte değil bildiğin tüm kemiklerim sızım sızım sızlıyorBen ozleyecegimi sanmiorum.yaa. ogrendigim gunden beri agrilarim sancilarim gecmedi. 2. Trimester rahat olur derler ama 2. Bile rahat diildi. Smdiden yatamiorum kalkamiorum. Ki kilo bile almadm dusun yani
memnun degılsen hemen değişmelisin canım en bastakı kurallardan bırıdır bu için rahat olsunBu yeni dr a alısırmıyım bi sorun cıkar da pişman olur muyum diye de korkuyorum bilemedim
bana ılk gıttıgımde bır lıste verdı bakmadım bıle bulantı cok olunca sımdıde her gıttgımızde soyluyo et yıyemezsen baklagıl ye az çok çesit ye falan dıye hepsini söylüyo suya zorlama kendını mıdenı bulandırır alabıldıgın kadar ıc dıyorCanım varmıs ya ben nasıl beslenmeliyim ne yapmalıyım derken bi yakınımın dr u hamileyken beslenme programı gibi bi liste vermiş benim dr sadece süt içse yeterli falan diyince bnm eşim de öyle sey mi olur dedi onun üzerine arastırdık
Canom o yagmurdan degıl sen metromallu turlamıssındır ayaklar ondan agrımıstır senınDün akşam Değil ondan bi önceki akSam aynısını yaşadım eşim de yağmura yordu valla :)
Valla hosuna gıder dıye dua edıyorsun canım ama dızılerde oluyor ya bebekler arabada uyuyor tek şehır turu attırır vallaKızlar benim tosbik sabah işe gelene kadar serviste çılgınca tekmeliyo. İşe gelip yerime oturunca duruyo. Her araca bindiğimde böyle bi hareketleniyor acaba korkuyo mu yoksa hoşuna mı gidiyo? İnşallah hoşuna gidiyodur :)
Kuzum utanma olurmu oyle sey hapşırırken olmus dururken olmamıskı bende gece sık sık wc gıdıyorum kalkmasam yataga gıder yanı. ay bıde bu normalde ılerde gazınızı tutamazsınız dıyor dusunsenıze ben bıde bakanlıktayım helekı asansorde gıderken yanımda bırde makamlardan bırının oldugunu orda kactıgını ahahah dusunemıyorum suan yaa bak ona utanırdımKızlar günaydın , çok utanarak yazıyorum bunu
Dün eşimle beraber yazlık kışlık kıyafet değişimi yaptık . Cam hafif açıktı ama yine de toz filan epey etkiledi beni . Gece uyurken bi iki kez hapşurdum. Sabaha karşı bir hapşurmamda sanırım idrara sıkışıkmışım, altıma kaçırdım biraz . O kadar üzüldüm ve utandım ki ...
Doktorum ileriki aylarda olabilir demişti ama hiç konduramadım kendime .
bende öyle 7 de evdeyım sallana sallana gıdıyorumsenin yine iyi ben 18:00de çıkıyorum
ayy ne guzel olur ama haftasonu benım cok zor olur yesa benım pınpırıgı gordu heryere kendı getırıp göturuyo tovbe gondermez anca haftaıcı kacarım ısten kaytarıp ahahha oda ıs yerlerımızden ayarlamak zor olur demı sen ne taraftasınkızlar havalar sogumadan bulusma ayarlayalım tanısalım kaynasalım ankara ekıbı onculuk yapsın mesela :) gununu belırleyelım bence yoksa lafta kalır :)))) tabı sız bılırsınız benle tanısmak ıstersenız :)))))
öyle yada boyle o ofıse gıdılecek dıyorsun yanıayyy benim eşim 18:00da çıkıyor tek araba
ben bazen ofiste takılıp direk 18:00 da eşimin iş yerinde oluyorum
bazen eve gidiyorum bir şeyler ile uğraşıp çıkıp eşimin iş yerine gidiyorum
bazen de dışarıda takılıp eşimin iş yerine gidiyorum :)
guzelmıs ama ehlıyetın gozunu seveyım 10 dakkada evdeyım ama cıksam eve vardım dıyene kadar servıs 6 da kalkar benden once eve gıdero zaman sende bendensin :)
bu arada duyduğuma göre hastaneden rapor alıp 7 saatten fazla çalışıyorsanız 7. Saati doldurup çıkabiliyomuşuz. Hamilelikte sadece. Ama bunu sanırım kamu çalışanları yapabilir, özelde kimsenin gözünün yaşına bakmazlar.
Balsın. Çok güzel yorumlar yapıyorsun bayıldım hepsineeee. Astrolog lili ❤❤Ateş grubu :) uyumlu bir eş seçimi. Koç-yay-aslan çok iyi anlaşırlar. Oğlak bizim rahat yönümüze biraz ters geliyor canım açıkçası. Çünkü disiplin, düzen, plan onların tipik özellikleri. Yaylar özgür, rahat burç. Koç hırsı sever. O yönden oğlak Koç başarı açısından birbirini destekler.
Oooo aliş benim ilk gebeligimde de olmustu bunda da oluyor hatta kizimda suyum patladiginda ikna edemedim kimseyi dogumun basladiginaKızlar günaydın , çok utanarak yazıyorum bunu
Dün eşimle beraber yazlık kışlık kıyafet değişimi yaptık . Cam hafif açıktı ama yine de toz filan epey etkiledi beni . Gece uyurken bi iki kez hapşurdum. Sabaha karşı bir hapşurmamda sanırım idrara sıkışıkmışım, altıma kaçırdım biraz . O kadar üzüldüm ve utandım ki ...
Doktorum ileriki aylarda olabilir demişti ama hiç konduramadım kendime .
Evet canim bende oyle yaptim bana sana 3 aylik depo sekerde bakalim bosuna seker yuklemesi yaptirma dediBugun sabah aclik kan sekeri olcumu yapilmasi icin kan verdim saglik ocaginda. Seker yuklemesi degil, sadece seker olcumu. Yarin da tokluk olcumu yapilacak ve ayrica tetanoz asisi olacagim. Tokluk icin ilk lokmami yedikten 2 saat sonra kan vermeliymisim. Yani yarin sabah 7 bucukta kahvaltimi edip, 9 bucukta da kan vermeye gidecegim. Cunku sanirim saglik ocaginda saat 10da kan verme islemleri bitiyor.
İzinden dolayı anladığım kadarıyla :))
ben de 9 aralıktan sonra yapmayı dusunuyorum canım :)
Balsın. Çok güzel yorumlar yapıyorsun bayıldım hepsineeee. Astrolog lili ❤❤
nasıl bısey alsm bılemedım dktorr kontrolune gıderken puset ıle gıderız zaten e araba ıle gıderız sararım ıyıce de almak lazım mı yıne de bılemedım:)benim aldığım böyle değil zaten canım :) bu çok kalın giyemez bence de :=)
Canım kova bağımsız, özgür ve yaratıcı bir burç. Aynı zamanda çok merhametli ve hümanist olduğunu söylerler. Yay erkeği de özgürlüğüne düşkün. Sanırım ikiniz de bu açıdan aynı düşünüyorsunuzdur. Kızçen bu açıdan size zıt çünkü oğlak disiplinli. Ama şöyle düşün oğlaklar sorumluluk sahibidir. Yani siz ya kızım bırak rahat ol deseniz bile o kendi görevlerini bilir :)
Canom o yagmurdan degıl sen metromallu turlamıssındır ayaklar ondan agrımıstır senın
bende öyle 7 de evdeyım sallana sallana gıdıyorum
ayy ne guzel olur ama haftasonu benım cok zor olur yesa benım pınpırıgı gordu heryere kendı getırıp göturuyo tovbe gondermez anca haftaıcı kacarım ısten kaytarıp ahahha oda ıs yerlerımızden ayarlamak zor olur demı sen ne taraftasın
öyle yada boyle o ofıse gıdılecek dıyorsun yanı
guzelmıs ama ehlıyetın gozunu seveyım 10 dakkada evdeyım ama cıksam eve vardım dıyene kadar servıs 6 da kalkar benden once eve gıder
Jill
İzinden dolayı anladığım kadarıyla :))
Aa inanmiorum ben sok. Hemen arayimOktivus canım memorial doğuma hazırlık kursu için rezervasyon yaptırmak gerekiyormuş aradım şimdi hastaneyi. Ben eşimle kaydımızı yaptırdım. Sizin oradaki de kayıtla alıyordur büyük ihtimalle. Haber vermek istedim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?