2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Allah'a sukur seyırme ufak da olsa hareket yaptı kızım ama insan biraz da stresli günler yasıtınca korkuto biraz daha bekliyım ozmn cnm. Kızım dogana kadar gecmiycek heralde bu his

Allah'a sukur seyırme ufak da olsa hareket yaptı kızım ama insan biraz da stresli günler yasıtınca korkuto biraz daha bekliyım ozmn cnm. Kızım dogana kadar gecmiycek heralde bu his

Haklısın canım. Keşke bütün gün tepinip dursalarda biz de rahat olsak :)

Seni yerim sukret. Ben de gaz doluyum ama cikaramiorum. Benmkide ben agridan kivrandikca allah askina tutma cikar da rahatla artk diyo

Şükürler olsun tabi, dedem millet onu çıkarmak için para veriyor dermiş

Gel gör ki zaten değişmeye başlayan fiziğimiz, bebek dolayısıyla uzak duran kocalar ( ki alınganlık seviyemle, yakınlaşmayan kocayla değişiklik gösteren fizik arasında bağlantı kurup, kuruntu yapıyorum)
Bir de üstüne belki iki sarılıp, öpüşürüz diye hayal ettiğin anda kokulu bir gaz kaçağıyla, neye uğradığını şaşıran ben )
Tam bir fiyasko ve trajikomik olaylar zinciri

Doktorlar bas bas bağrıyorlar tutmaktan korkmayın diye. Sizin sandığınızdan daha güçlüler daha dayanıklılar diye ama gelde anlat işte  Aynı benim gibiymişsin canım gerçekten...

Doktorlar bas bas bağrıyorlar tutmaktan korkmayın diye. Sizin sandığınızdan daha güçlüler daha dayanıklılar diye ama gelde anlat işte  Aynı benim gibiymişsin canım gerçekten...
hic korkmayin kızlar. senin parcan olunca kimseye vermek istemiyorsun guvenemiyorsun birsey olacak diye. kendi cocugun olunca mevlam onun gucunu de kabiliyetini de veriyor.

Kuzum sende mi benim gibisin. Biraz rahatladım utanıyordum tutamayınca. Hani erkek olsam tamam da benim iç güdüsel olarak tutabilmem lazım diye düşünüyordum ama normalmişiz sevindim

Iliskiden bahsetmissiniz kizlar o sayfalardayim benim durum malum eşim askere gitmisti gidene kadar birkaç kere anca olmuştur cekindi istemedi neyse gitti bize birsey oldu birbirimizi cok özledik istedik falan simdi yanımda acısını çıkarıyoruz gidicek ve doguma kadar gelemicek büyük ihtimal o zaman gelsede lohusa olucam yapamicaz yani bu son iliskilerimiz benimde hormonlardanmidir ozlemektenmidir istegim artmıştı yapcak birsey yok tamamen geldiğinde saglam çıkarıcaz acisini kızımızı uyutupta

Seninki kötüymüş. Ben kramp anında kalkacak durumda olmuyorum sen nasıl kalkıyorsun maşallah. Ben ayh deyince zıplıyor benimki sağolsun. Zaten gecede her döndüğümde beni çeviriyor sol tarafıma. Allah razı olsun bebeği ben taşıyorum ama şu zamana kadar benden çok emeği var...

Kızlar benim karnımda günlerdir aşırı gerginlik var ve çok sert. Rahatsız oluyorum bu durundan sizde de öyle oluyor mu?

Canım cumartesi sen geldin aklıma, şimdi nasıl mutludur diye düşündüm, gözün aydın

Ne yaptınız canım, bebeği tam görebildiniz mi? Gerçi mesajları şimdi okuyorum bakalım yazmışsındır

Zaten eşim gelince yazamam demişti şimdi gözü baska şey gormuyordur

Aynen aynenn eşini yolcu etsin döner güzel haberler ile inşallah :)
Canlarim cok sagoln beni merak ettigniz için sordugunuz icin anca gece yazabildm detaylı sonucunu annemlere falan gitmistk esimle zaman bulamadım

Aaaa eşin izine geldi mi?
Çok sevindim gözün aydın canım

Biriken mesajları okuyamamistim şimdi gördüm mesajı veee çok mutlu oldum senin adına :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…