yaa video açılmadı ne yazik
sonunda ekledim Kızlar bugün çok yoruldum genelde hep çekiyprum böyle video ilk kez böyle güzel çıktı
arkadaki ses serap ezgü nün sesi çocuğa bunları dinletiyorumda ondan oynuyor
Allah'a sukur seyırme ufak da olsa hareket yaptı kızım ama insan biraz da stresli günler yasıtınca korkuto biraz daha bekliyım ozmn cnm. Kızım dogana kadar gecmiycek heralde bu hisKızlar bu bebek hareketleri hepimizin kafasını ziyadesiyle kurcalıyor.
Doktora özellikle sordum hareket konusunu
Oda şöyle dedi,
24 saat içinde hiç tekme atmaz karnında seyirme olmaz kıpırtı olmazsa o zman endişe edebiliriz dedi.
Ama işte hareket etmese aman hareket etmedi, kıpırtı olsa acaba bebek miydi? ufak seyirme olsa niye kuvvetli tekme atmadı diyoruz.
velhasıl analık zor iş.
Allah'a sukur seyırme ufak da olsa hareket yaptı kızım ama insan biraz da stresli günler yasıtınca korkuto biraz daha bekliyım ozmn cnm. Kızım dogana kadar gecmiycek heralde bu his
Keske canım ozellikle sun cok istıyorum tepinmesiniHaklısın canım. Keşke bütün gün tepinip dursalarda biz de rahat olsak :)
Seni yerim sukret. Ben de gaz doluyum ama cikaramiorum. Benmkide ben agridan kivrandikca allah askina tutma cikar da rahatla artk diyo
Doktorlar bas bas bağrıyorlar tutmaktan korkmayın diye. Sizin sandığınızdan daha güçlüler daha dayanıklılar diye ama gelde anlat işte  Aynı benim gibiymişsin canım gerçekten...Bende seninle aynıyım canım ya tek çocuğum kardeş görmedim kuzenlerden uzakta. Yenidoğan bir bebek bile geçen komşumda gördüm yani konuya o kadar uzağım 4 5 aylık çocuklardan değil ama Yenidoğan bebişlerden aşırı korkuyor tutamam gibi geliyor. Allahtan yanımda uzun bi süre annem olacak o artık bana öğretir ama yinede çok korkuyorum ya zarar verirsem diye.
hic korkmayin kızlar. senin parcan olunca kimseye vermek istemiyorsun guvenemiyorsun birsey olacak diye. kendi cocugun olunca mevlam onun gucunu de kabiliyetini de veriyor.Doktorlar bas bas bağrıyorlar tutmaktan korkmayın diye. Sizin sandığınızdan daha güçlüler daha dayanıklılar diye ama gelde anlat işte  Aynı benim gibiymişsin canım gerçekten...
Kuzum sende mi benim gibisin. Biraz rahatladım utanıyordum tutamayınca. Hani erkek olsam tamam da benim iç güdüsel olarak tutabilmem lazım diye düşünüyordum ama normalmişiz sevindimAynen canım benim durum da bu, ben de tek çocuğm ve çevremde öyle doğumundan itibaren gördüğüm bir bebek yok. Sadece yakın bi arkadasim dogum yaptığında yanındaydım , bebeği kucağıma alamadım, tutarken çok zorlanıyorum bende ,kendi çocuğumuz olunca annelik içgüdüsüyle yaparız belki , ne bileyim öğrenmeye mecburuz sonuçta .
Çok haklısın canım zaten korksan da karşında ki küçük şey sana muhtaç gelde tutamam, alamam de kolaysahic korkmayin kızlar. senin parcan olunca kimseye vermek istemiyorsun guvenemiyorsun birsey olacak diye. kendi cocugun olunca mevlam onun gucunu de kabiliyetini de veriyor.
Normaliz tabii canımmmKuzum sende mi benim gibisin. Biraz rahatladım utanıyordum tutamayınca. Hani erkek olsam tamam da benim iç güdüsel olarak tutabilmem lazım diye düşünüyordum ama normalmişiz sevindim
adin gibi emin ol öyle tutacaksın ki kendin bile şaşıracaksın. ben becerdiysem herkes becerir...Çok haklısın canım zaten korksan da karşında ki küçük şey sana muhtaç gelde tutamam, alamam de kolaysa
Seninki kötüymüş. Ben kramp anında kalkacak durumda olmuyorum sen nasıl kalkıyorsun maşallah. Ben ayh deyince zıplıyor benimki sağolsun. Zaten gecede her döndüğümde beni çeviriyor sol tarafıma. Allah razı olsun bebeği ben taşıyorum ama şu zamana kadar benden çok emeği var...canım ben kramp girince hemen ayağa kalkmaya çalışıp yürüyorum biraz iyi geliyor. yoksa eşim uyansın masaj yapsın derken geçen sürede ciddi bir acı oluyor. birdeeşim vardiyalı herzaman da olamıyor maalesef.
Canım cumartesi sen geldin aklıma, şimdi nasıl mutludur diye düşündüm, gözün aydın
Ne yaptınız canım, bebeği tam görebildiniz mi? Gerçi mesajları şimdi okuyorum bakalım yazmışsındır
Zaten eşim gelince yazamam demişti şimdi gözü baska şey gormuyordur
Canlarim cok sagoln beni merak ettigniz için sordugunuz icin anca gece yazabildm detaylı sonucunu annemlere falan gitmistk esimle zaman bulamadımAynen aynenn eşini yolcu etsin döner güzel haberler ile inşallah :)
Iliskiden bahsetmissiniz kizlar o sayfalardayim benim durum malum eşim askere gitmisti gidene kadar birkaç kere anca olmuştur cekindi istemedi neyse gitti bize birsey oldu birbirimizi cok özledik istedik falan simdi yanımda acısını çıkarıyoruz gidicek ve doguma kadar gelemicek büyük ihtimal o zaman gelsede lohusa olucam yapamicaz yani bu son iliskilerimiz benimde hormonlardanmidir ozlemektenmidir istegim artmıştı yapcak birsey yok tamamen geldiğinde saglam çıkarıcaz acisini kızımızı uyutupta
Dogru tahmin canım hamd olsun cok mutluyum az zamanimiz kaldı simdi hic gitmicekmis gibi geliyorEşi geldi arkadaşlar giremeyecegini soykemisti merak etmeyin selifor cok mutludur şuan.....
Canım benim ocakta 25 olucamSelifor kaç yasinda bilmiyorum ama hep küçük kardeş gibi hissettiriyor nedense
335 mesaj okunmak icin beni bekliyor
Detayliya gittim bugün kızlar gittigim doktor olmadı baska doktora gittik onda hallettik ve cok memnun kaldık güzel güzel anlattı kafamda soru isareti yok hic yalniz ben dogum tarihini degistiricem çünkü benim minnak kızım hep geriden geliyor gec dollenme diyede böyle gidicek 31 ocak tahmini dogumumuz oluyor neyse hic farketmez sağlıklı olsun yeter cok şükür hicbir sorun yok yüzünude gördüm minigimin yiyesim geldi ayaklari babasi gibi uzun gerci benimkide orta karar herseyi iyi 16sinda bu kadına normal kontrole gidicem ucretsiz bende böyle eşimle son 4 gunumuz cumartesi gidicek dusununce kötü olsamda tadını çıkarmaya çalışıyorum hepinizi öpüyoruz teyzelerim annemde bende cok mutluyuz son birkac gundur hamd olsun babaannem bile sinirinini bozamiyor annemin
Canım böyle hissettirdiysem size ne mutlu bana evet 25 yasindaymBende de ayni etkisi var seliforun sanki 20 25 arasi gibi maksimum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?