Günaydın kızlar.
Bana bir akıl verin ne olur kafayı yemek üzereyim. Detaylı ultarsonda ilk safrakesesi görünmedi. Daha sonra kontrole gittik tekrar görünmedi. Ultrasondaki doktor sorun olmayacağını gebelige yakın yada dogumdan sonra görünebileceğinide iletti. Safra kesesinin olmamasının sorun olmayacagını iletti. Ama doktorum ısrarla Çapada bir doktor ismi verdi ona görünmemi istedi. Perinetolojı bölümü tadilattaymıs tanıdık bulduk sevk ile bakabileceğini ilettiler. Doktorda sevkin kalktığını sevk veremeyeceğini muayenehanesine gitmemi istedi. 400 tl ücreti .bu ara gercekten durumum yok o kadar parayı veremem. internetten cok arastırdım 16 kişiden 15 i nde doguma kadar görünmüş. Doktorum rapora bakıp ilgilenmedi bile acaba doktor ile anlaşmasımı var. gitmeyi düşünmüyorum. sizler olsanız napardınız
Giresun'da üniversite hastanesi. Hamilelerin ve lohusaların danışabileceği psikologları bile var. Sıra randevu gerekmiyor isteyen herkes girip konuşuyor ya da doğumdan önce odana çağırabiliyorsun ben de çok sevdim ❤Tek kelimeyle mükemmel..Anne bebek dostu çok güzel bi doğal doğum desteği..üstelik devlet hastanesinde çok şaşırdım..nerede bu devlet hastanesi canim
Giresun'da üniversite hastanesi. Hamilelerin ve lohusaların danışabileceği psikologları bile var. Sıra randevu gerekmiyor isteyen herkes girip konuşuyor ya da doğumdan önce odana çağırabiliyorsun ben de çok sevdim ❤
Cok geçmiş olsun canım dualarımız seninleKizlar cok dualariniza ihtiyacimiz var oglumla
Sali aksami kanama oldum.
Plesenta asagida sagolsun
Yatis verdiler takip ettiler gerisi gelmedi cikmayi beklerken dun aksam durduk yere aşiri bi kanama oldum sancim oldu igneler ilaclar suan iyiyim nerdeyse 24 saattir kalkmadan yatiyorum uzun bir surede yaticam
Sevkimi istediler yer bulamadik hala tehlike devam ediyor dua edin bize nolur cok ihtiyacimiz var.
Eğer gerçekten safra kesesi yoksa nasıl bir müdahale yapılıyormuşGünaydın kızlar.
Bana bir akıl verin ne olur kafayı yemek üzereyim. Detaylı ultarsonda ilk safrakesesi görünmedi. Daha sonra kontrole gittik tekrar görünmedi. Ultrasondaki doktor sorun olmayacağını gebelige yakın yada dogumdan sonra görünebileceğinide iletti. Safra kesesinin olmamasının sorun olmayacagını iletti. Ama doktorum ısrarla Çapada bir doktor ismi verdi ona görünmemi istedi. Perinetolojı bölümü tadilattaymıs tanıdık bulduk sevk ile bakabileceğini ilettiler. Doktorda sevkin kalktığını sevk veremeyeceğini muayenehanesine gitmemi istedi. 400 tl ücreti .bu ara gercekten durumum yok o kadar parayı veremem. internetten cok arastırdım 16 kişiden 15 i nde doguma kadar görünmüş. Doktorum rapora bakıp ilgilenmedi bile acaba doktor ile anlaşmasımı var. gitmeyi düşünmüyorum. sizler olsanız napardınız
Canım bu kadar önemsemediklerine göre büyük bir problem değil bence. Allah korusun safra kesesi yoksa bile gidip baktırman neyi değiştirecek? Önlem alınabilecekse şimdi hiç düşünme 400 tlyi git derim ama sırf merakını gidermek için gitmiş olacaksın ki safra kesesi hiç yoksa bile sorun olmaz demiş doktor. Bence hiiçç kafana takma belli ki sorun yok ortada için rahat olsun.Günaydın kızlar.
Gel canım 2018 anneleri olarak hastaneyi kapatalımBen Giresun ucak biletii bakmaya basladım hahahahah:)
Hadi inşallahh
Canım hamilelikte ekstra acıtıyor ağda diyorlar sen farkettin mi öyle bişey?
Günaydın geçmiş olsun sıcak sıcak ıhlamur iç canım inşallah çabucak iyileşirsinGünaydın herkese. Dün gece boğaz ağrısıyla uyandım ve şimdi yutkunamıyorum. Hasta olmadan şu geçiş mevsimini atlatsam diyodum ama olmadı sanırımsanırım kocakarı ilaçlarına başlama vakti benim içinde geldi. Buraya bir baktım ki neredeyse herkeste aynı durum var. İnşallah hepimiz bir an önce iyileşiriz
Girdim muayene oldum yarim saat bebege baktik. Uyuyodu uyandi o uyanma evresini falan izledik. Fotograf cekiminde lullanmak icin guzel bi poz yakalamaya ugrasti doktor. Sonra 50lik yikleme icin gittim once kan verdim. Glukozu gidip almaya usendim hastanedekini ictim. Smdi midem.bulanio. azcik soguk olaydi daha kolay olurdu ama napalim. 10 u 10 gece tekrar kan alcaklar sonra serbestsin dediOlmaz mı canım yoldayım hahahhha :)
Eskiden çok giderdim ağdaya canım ama hamileliğimden beridir gitmiyorum. Dur bakalım karnım çok büyük değil belki evde yaparım 1 ay daha sonra giderim bende. Ama ekstra acıtmamasına sevindim.Hamilelikte ekstra acıtmıyor ama benim gibi ilk defa başkası tarafından yapılıyorsa acı hissedebilirsin. Bana acıtmasın diye pudra sürmüştü ve pembe ağdayla yapmıştı. İkincisinde kasmadım kendimi hiç acıtmadı
Canım benim bi kere göbek deliğimin altı ağrımıştı nasıl ağrı ama çok korkmuştum. Bebekte o gün hareketsizdi neyse acile gittik baktık bebek gayet iyi o ağrının sebebi kadın doğumla ilgli değil demişti doktor. Yani muhtemelen karnın büyüdüğü için ağrıyordur ama sen yine de daha iyi bilirsin o hissi. İçin rahat etmiyorsa doktorunla konuşabilirsin.günaydın,hayırlı cumalar güzel annişlerben kendi kendimi nazara getiriyorum diye düşünüyorum ,dün aklım çıktı erken doğuruyorum diye yaklaşık iki saat boyunca karnım acıdı,göbek deliğim ağrıdı ne olduğunu bilemedim,ilk defa böyle bir acıyla uyandım
Oyyyy yanağa bak yerimmmm maşallah
Canım benim bi kere göbek deliğimin altı ağrımıştı nasıl ağrı ama çok korkmuştum. Bebekte o gün hareketsizdi neyse acile gittik baktık bebek gayet iyi o ağrının sebebi kadın doğumla ilgli değil demişti doktor. Yani muhtemelen karnın büyüdüğü için ağrıyordur ama sen yine de daha iyi bilirsin o hissi. İçin rahat etmiyorsa doktorunla konuşabilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?