2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Bu arada kızlar söylemiştim ya kv karnın asagida dedi diye

Bugün sordum doktora bilmiyorum eğer sormaSam söyler miydi ama

Evet asagida ama kapatmamiş sıkıntı görmüyorum. Ki şu an için bunu yorumlamak erken bir sonraki geldiğinde tekrar bakalım kontrol edelim dedi

En kötüsünu düşünme hemen. Doğuma kadar sınırda kalan su ile işi götüren bir sürü hamile kadın var. Birşey olmayacak inşallah. Bol bol su iç meyve ye dua et. Salata da yiyebilirsin yüzde doksanı su

Kizlar gunaydin ya bole sanki bebekmi ittiriyor dr sormayı unuttumda siz bilirsinis bole bi agri giriyor sonra geçiyor arada gobek hizamda yada altinda

Canım. Armut ye bol bol

Suyu inanılmaz arttiyormus

Allahın izniyle kızlar armut yedim suyu şu an çok iyiymiş diye de yaz gelecek kontrolde

Canım. Armut ye bol bol

Suyu inanılmaz arttiyormus

Allahın izniyle kızlar armut yedim suyu şu an çok iyiymiş diye de yaz gelecek kontrolde

Muhakkak yicem insallah düzelir ya artık hic hareket yok pıt pıt bile yok bu yuzden cok korkuyorum

Moralini yüksek tut inşallah bir sıkıntı olmaz cnm dua edeceğiz sizin için üzülme bebeğini de üzme

Muhakkak yicem insallah düzelir ya artık hic hareket yok pıt pıt bile yok bu yuzden cok korkuyorum

Canım ben yazacaktım yesa yazmış armut çok iyi geliyormuş suya , doktorum öyle demişti . Hiç merak etme Doğuma kadar sınırda su ile gidenler var . Evet biraz evhamlı geçecek kalan dönem ama suyu az diye erken Doğuma almazlar hemen Merak etme .

Canım bizim kızlar çok nazlı. Hareketleri bi arşta bi ferşte. Benim kız da dün sabah bu vakitler hiç durmadı vurdu da vurdu.
Bugün neredeyse tık yok. Abartmiyorum gerçekten tık yok.

Suyuna gelince öncelikle içini ferah tut rahatla sen gergin oldukça bundan prensesinde etkilenir. Sonra bol su iç, havuç suyu, armut suyu bunlar bebeğin suyunu artırıyor diyolar.

boy kactı kuzum senın benım gıbı kılolusun sende

Canım aklına kötü şeyler getirme. Çok ciddi bir durum olsa doktorun bırakmazdı seni,hastanede filan tutardı gözetim altında demi? Ayrıca 27.hafta doğan bebek %85 yaşar. Ama sen bence başka bir doktora da git hareket etmiyorsa. İçin rahat etsin.

canım belki biliyosundur ama pirinç patates gibi şeylerde şekeri yükseltiyo. Mesela meyve yerken mutlaka yanında süt ya da yoğurtla tüket. Babam şeket hastası insülin kullanıyor. Başta insüline geçince çok üzüldük sanki ilaçlar çok iyi bişeymiş gibi ama değil. İnsülinin yan etkisi yok en azından. Seninde hamilelik sonrası şekerin normale dönebilir o yüzden sıkma canını. Ablam hamileliği boyunca tansiyonu inmedi doğumdan sonra geçti ama. Onun gibi

Tokluk kan sekeri degeri olcumumun sonucunu da aldim bugun. Aclik da tokluk da referans araligindan dusuk. 74-106 olmasi gerekirken benimki 63. Yani bu kadar dusuk olmasi da kotu bir sey mi olmus oluyor?

Kizlar gunaydin ya bole sanki bebekmi ittiriyor dr sormayı unuttumda siz bilirsinis bole bi agri giriyor sonra geçiyor arada gobek hizamda yada altinda
Nasıl bi ağrı bendede bazen çok ani bir ağrı girip çıkıyor elektrik çarpmış gibi oluyor kimsede oluyor mu böyle şeyler acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…