2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262

Tek kelimeyle mükemmel..Anne bebek dostu çok güzel bi doğal doğum desteği..üstelik devlet hastanesinde çok şaşırdım..nerede bu devlet hastanesi canim

Evet canım çok büyüdü gerçekten 75 takardm simdi 85 90 bazende. Hic aklima gelmedi göğsümde catlar yağ süreyim diye
Canım inan her yer çatlıyor napalim aklına gelmeyecek başka bir yerde ben söyleyeyim koltuk altı aman dikkat et bol bol nemlendirici sür catlaksiz bir gebelik olur inşallah

Evet canım çok büyüdü gerçekten 75 takardm simdi 85 90 bazende. Hic aklima gelmedi göğsümde catlar yağ süreyim diye
Canım inan her yer çatlıyor napalim aklına gelmeyecek başka bir yerde ben söyleyeyim koltuk altı aman dikkat et bol bol nemlendirici sür catlaksiz bir gebelik olur inşallah

Yürüyemiyorum yaaa bacaklarımı açmam lazım iyice ((

Gebe okulunu ilk defa duydum ne olaki. Bu arada sahameymis hemide devlet bizde orda dogurabiliriz mj ki

Kizlar allah razi olsun unutmayin bizi dualarinizda simdilik iyiyiz kalkmadan yatiyorum.
canim oncelikle gecmis olsun Rabbin evladını sana bagislar inşallah.benim 6.haftamdan tam 16.haftama kadar hergün ama hergun kanamam vardi plesentam asagida oldugu icin ve gittigim hekim iyi bir dr ve bana dediki plesenta 28 veya 30.haftaya kadar cikar cikana kadarda kanaman devam edicek dikkat et bol bol dinlen dedi kanama ne bebege ne sana hic bi zarari yok demisti cikmazsada sezeryan oluyor korkma demisti cok şükür benim 16.haftamda çıktı kanamalarim o zaman kesildi o zaman 18.haftama kadar 3 gunde 1 proluton igne vuruldum ama dr tedbir amacli hala haftada 1 igne verdi 28.haftaya kadar.Bunlari icin rahatlasin diye anlattım ve bu benim 2.bebegimdi ilki düşmüştü 7 haftalikken malesef bu bebegimde hic kötü dusunmedim cok agladim ama hep kalben inandım oglumun beni birakmicagina cok şükür suanda cok iyiyiz inşallah sende bende tum anne adaylari bebeklerini saglikli bi sekilde kucaklarimiza aliriz inşallah Allahimin izniyle

Kizlar ben bisey sorcam ben agdaga gidemiyorum bebeğime bi zarari olur diye malum bicakta kullanamiyorum görüş alanim kapalituy dokucu kremlerde zararli diye duydum ama kullaniniz varmi doktoruna soran filan malum benin dr erkek soramam

Son düzenleme:

Internet diliyle bu haftanın özeti:
Bebeğin yüklenmesi %66 tamamlandı ve kalan tahmini süre 13 hafta. Yüklenme hızı ise sabit ve bu hızı artıramazsınız, ancak sürekli sorunlara odaklanarak hızı düşürebilirsiniz.
Bebeğiniz kendi kendine yüklenmeye devam ederken ona göz kulak olmaya devam edin, ancak diğer işlerinizi de sürdürün.

Normalde çok sık grip olan biriydim , nerdeyse her ay griptim ve hamile kaldığımdan beri bir kere bile grip olmamıştım ta ki bugüne kadar. Bugün çok kötüyüm. Çorbamı içtüm,çaylarımı içtim. Bir tanede paracetamol aldım. İnşallah tez zamanda geçer. gerçekten hamileyken hastalanmak zormuş .

Kizlar ben bisey sorcam ben agdaga gidemiyorum bebeğime bi zarari olur diye malum bicakta kullanamiyorum görüş alanim kapalituy dokucu kremlerde zararli diye duydum ama kullaniniz varmi doktoruna soran filan malum benin dr erkek soramam
Canım merak etme ağdanın hiç bir zararı olmaz, ben hala gidiyorum son aya kadar da giderim. Uygun bi pozisyonda alıyor zaten kadın. Bebeği rahatsız edecek bir durum yok.

Ya 60.dakika 199 120. Dakika 158 aclik direkt 75
Doktorun büyük ihtimalle diyetisyene yönlendirir canım ama sıkma canını. Yediklerine dikkat ederek çok rahat atlatırsın bu süreci. Hem daha doktorunla görüşemedin ki bu geceden sıkıntı yapıp kendini üzme

Canım merak etme ağdanın hiç bir zararı olmaz, ben hala gidiyorum son aya kadar da giderim. Uygun bi pozisyonda alıyor zaten kadın. Bebeği rahatsız edecek bir durum yok.
kiz ben normaldede stres yapiyom ondan hic son ana kadar strese girmim diyorum malum bide dr bana tansiyonun var cikabilir dedi de ondan canim

Kızlar uyuyamıyorum midem değil de yemek borum boğazım yanıyor.sanki boğazımda bir şey kalmış gibi. Böyle olan var mı? Çok kötü bir duygu (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…