2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262

Canım benimki ilk defa hiç olmadığı kadar hareketliydi dktora girmeden önce resmen tekme attı :)

Girdim baktı ölçtu biçti :)

Sonra kan 2 tüp bi de idrar verdim

10.05 Te 50 gr içtim

11.05 bekliyorum

Sonra 1 tüp. Daha

Hadi hayırlısı :)

Bak şimdi canım çekti dermişim ben de randevu aldım haftaya çarşambaya :) cesaret geldi

Al canım al

O içeceği de amma abartmislar dedim

Eczaneden aldım Diye mi öyle ama Allahin şekerli suyu asiti kaçmış gazoz demişti biri aynen bence de :)

Su an icin iyiyim pogaca da yanımda

11.05 bi kan veriyim atar ağzıma ise giderim inşallah :)

canım hıc tatlı yemedım kı sorun orda sıkıntılı olmasını bende cozemedım ınan kı sebebını de kafam da karısık zaten ınsulıne basladık dun de nasıp ne dıyım kı bıskuvı bıle yemem cıps kola zaten uzak seyler bana hep saglıklı beslenen bırıyım genel anlamda da hamılelıgım bıyunca bır paket cıkolata yemedım dusun paket ıcınde hıc bısey yemedım ılk baslarda azıcık cıps yedım sadece o kadar

50 lik islem basitmis. 1 saatte bitio ben ikimci kani da verdim smdi kahvalti edicem. Umdugumdan iyi gecirdin dedi annem.

50 lik islem basitmis. 1 saatte bitio ben ikimci kani da verdim smdi kahvalti edicem. Umdugumdan iyi gecirdin dedi annem.

11.10 da vercem demedin mi ohhhh ne güzel bitmiş

Benim de az kaldı saat 10.20. 11.05 te veririm inşallah son 35 dk :)

kızlar canım cok sıkkın ınsulıne basladık endıselerım cok

11.10 da vercem demedin mi ohhhh ne güzel bitmiş
Benim de az kaldı saat 10.20. 11.05 te veririm inşallah son 35 dk :)
Yok kiz 9.10 da verdm ilkini. Cok sukir sonuc bekliorum smdi bakalm ne cikcak
kızlar canım cok sıkkın ınsulıne basladık endıselerım cok
Canim korkma dogumdan sonra keserler die biliorum ben

Ay maşallah 41 kere çok tatlı allahım hepimize kucağımiza almayi nasip eder sağlıkla inşallah
cok tesekkur ederiz teyzesi:)

Kızlar çok endişeliyim 27. Haftadayız 26ya kadar bebegim hareketliydi bu hafta hic hissetmiyorum sabah tekmeleyen gıdıklayan uyandıran geceleri durmayan kızım simdi hiicbi sey yapmıyor doktor suyumun azaldığını soyledi bol su ic haftaya tekrar bakalım dedi cumartesi gidicez insallah tekrar cok uzuluyorum daha Minnacık suyum biterse ne olucak alıcaklar mı yaşayabilir mi 800 gramcık cocuk cok kötüyüm

Yok kiz 9.10 da verdm ilkini. Cok sukir sonuc bekliorum smdi bakalm ne cikcak

Canim korkma dogumdan sonra keserler die biliorum ben

cok tesekkur ederiz teyzesi:)

Hımm. Ohhh hadi bakalım :)

Benimki bugün çıkmaz bence

Bu arada oğluşun pek tatlı ya yanaklar bittim kız guzeli gibi :)

Canım Gebelikte insulun kullanmanın anneye de bebeğe de zararı yok diyor

Hatta eğer kullanmazsan zararlı diyor

Doktor bi şey mi dedi ki
aynen oyle dıyorlar doktorlarım da dedı ama benım kafam almıyor ıste psıkolojık o ıgneyı yapmam moralımı bozdu yıne desukur tabıkı ...

kac cıktı canım sekerın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…