2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Merhabalar, hayirli sabahlar
Artik hic saklayamayacagim, kocaman bir göbüş sahibiyim. Kayinvalidem de gecen gun sevine sevine "Ay hadi masaallah bayagi buyudu karnin artik" dedi

Saglik sorunu olarak degil de beni rahatsiz eden bir iki durum yasiyorum. İlk olarak, cogunlukla sag ayagimda ama her ikisinde de bas parmak eklem kisimlarinda agri oluyor. Boyle acimsi bir agri. Yurumeye kalktigim zamanlarda. Ve kalcamda da agrilar basladi, her adimimda tam bacagimin kalcamla birlesrn yeri aciyor, bu sebeple topalliyor gibi oluyorum bazen. Son olarak da burnum kanlaniyor gibi. Yani kanamiyor, kan akmiyor ama sildigimde kan pihtilariyla karsilasiyorum. Aman aman buyuk sorunlar ve sikayetler degil, cok sukur elhamdulillah her halimize. Ama 7. ayın icinden son durum bu, aktarmak istedim.

Kizlar seker yuklemesi yaptiran varmi. Ben bugun yaptirdim sanirim biraz yuksek yarin doktorla gorusecegim

Ben bugun yaptıracagim canım :)

Kizlar ben bisey sorcam ben agdaga gidemiyorum bebeğime bi zarari olur diye malum bicakta kullanamiyorum görüş alanim kapalituy dokucu kremlerde zararli diye duydum ama kullaniniz varmi doktoruna soran filan malum benin dr erkek soramam

Ben ağda gidiyorum canım zarar 0

Ama senin tansiyon varmış ağda yaptırırken çıkmaz diye düşündüm ama en kendini daha iyi bilirsin

Tüy Dökücü kremler yasak diye biliyorum ben

Günaydın, hayırlı sabahlar, hayırlı cumalar..

O burnun kanlı olma sorunu hamileliğin başından beri var bende.. Ne zaman burnumu silsem kan pıhtısı oluyor.. Özellikle de sabah uyandığımda kan pıhtısıyla dolmuş oluyor burnum.. Dediğin gibi şükür önemli bir şey değil ama insanı rahatsız ediyor az da olsa..

Bay yıl dım.......... Canım inşallah anlattıklarının hepsini gerçekten yapıyorlardır. Gerçi özel olsa müşteri çekme derdim ama devlet hastanesiyse bu hiç öyle dertleri olmaz. Hangi hastane bu aşırı şaşkınım şu an Kendi odanda doğum yapmandan yırtık olmasın diye zeytinyağı sürmeye kadar helal olsun. Resmen hayalimi yaşıyorsun canım, maşallah barekallah.. Eski gittiğim hastanede de z.yağı sürüyorlarmış rahat doğum olsun diye ama şimdi gittiğim hastane de direkt kesik atıyor olabilir. Bunları da konuşmam lazım onlarla. Ayyyy canım yaa inşallah hayalinde ki gibi bi doğumun olur

Günaydın kızlar bugünde aşı yüzünden uyuyamamış bir Derya ile karşınızdayım. Uykusuzluk beni çok kötü etkiliyor ne yapacağım bilmiyorum. Doktor randevusu olan tüm arkadaşlara güzel haberler ile gelme temennisi ile , hepinizi ve Bebişleri öpüyorum .

Günaydın güzel anne adayları ben bugün bir kalktım ki göğsüm dolmuş hırıl hırıl nefes alıyorum. evimiz merkezi ısıtma henüz kaloriferlerimizi yakmadılar malesef dolayısıyla ev buz gibi ısıtıcı kullanıyoruz o da tam ısıtmıyor . durup dururken hasta oldum moralim bozuldu bir de bu halde işe gidiyorum

Günaydın kızlar. Benimde dün olduğum 2.doz tetanoz aşısı kolumu çok acıttı ağrı hissediyorum. Normalde sola yatmak gerekir ben sol koluma yaptırdığım için gece pek rahat yatamadım. Ayrıca hamileliğimin 3. Ayından beri nedenini bilmediğim bacağımın kasığımla birleştiği sağ bölümde bi ağrı var. Ne zaman yol yürüsem yoldan kastım 15 20 dakkalık ağrım hemen çoğalıyor. Ah ah anne olmak zor. :)

Çok geçmiş olsun canım tez vakitte iyileş inşallah.. Havalar soğuyor malesef bu haberleri sıra sıra söyleyeceğiz galiba

Kızlar niye catlamayi bekliyorsunuz çatlatmadan sürün yağlarınızı kremlerinizi geri donusu yok catlagin biliyorsunuz. Ha suruyoruz da yine catliyoruz diyorsanız ona yorumsuzum

Ay benim.genetik sürsem de çatlarim diye bi şey yok. Sen sur önlemini ha yine çatlarsin orasını Allah bilir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…