2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Moralini yüksek tut inşallah bir sıkıntı olmaz cnm dua edeceğiz sizin için üzülme bebeğini de üzme

Çok sagolun kızlar Allah razı olsun havuc suyunu da duydum deniycem insallah dua edin bize

kac cıktı canım sekerın
Benimde 2.saat sonunda 145 cıktı doktor iki hafta diyabet diyeti uygula yine aynı yüksek cıkarsa yüklemeyle netlestirip fazla cıktığı durumda insülin dedii beni de gerdi bu durum canım sende başlamıssın benimde sonum sen yapıcak bişimiz yok bizim dikkat etmemiz gerek

boy kactı kuzum senın benım gıbı kılolusun sende
Canım boyum 1.73 evet epeyce kiloluyum maalesef ...
3 ameliyat ve 3 tüp bebek tedavisi bana 40 kilo olarak geri döndü . Uzun bir süre nefret ettim kendimden , fiziğimden . Ama kabullendim artık ne yapayım . Doğumdan sonra veririm ne yapayım .

Zorbuisler canim bende 27+2 oldum kanamadan dolayi az daha bende doguracaktim cok sukur birsey olmadi yatiyorum hala hastanede korkma erken dogarsa buyuk ihtimal yasiyorlar kilosuda yabana atilacak kadar kucuk degil bol bol su icmen lazim sakin ihmal etme allah yardimcimiz olsun ins birsey olmaz bebislerimize.

Canım anlaşmalı olduklarını sanmıyorum ama ilerleyen zamanlarda görünür diyorsa bekleyebilirsin. Farklı bir dr araştırsan olmaz mı? İçini ferah tut ben görüneceğine inanıyorum. Siz olsanız ne yapardınız diye sormuşsun. Ben olsam giderdim çünkü kafamda soru işareti kalsın istemezdim. Kendi doktorunun tavrı çok çirkin geldi bana bunu da söylemeden geçemeyeceğim. Sıkma canını hem oluşma ihtimali yüksek hem de olmasa bile sorun değil demiş dr. Bebeğini üzme sen de üzülme

kızlar canım cok sıkkın ınsulıne basladık endıselerım cok
Canım insülin şekerdeki dalgalanmaların önüne geçecek bu daha iyi senin için. Çünkü oynak şeker hem seni hem bebeğini daha çok etkilerdi Allah korusun. Çok düşünme bu konuyu. Şekerin en büyük sebebi stres kaynaklı. Geçmiş olsun.

en son ne zaman gittin kuzum.sen doktora.
canım özelde 14.haftada gittim en son. bayramda radyologta ayrıntılı yaptırdım birde 23.haftada üniye gittim orda ultrasonda genel duruma bakılıyor. ama bu hafta doktora gideceğim tekrar cnm

Tansiyonun düşükse endişe etme canım. Ödem için de doktor idrar tahlili ister. İdrarda protein de yoksa sorun yoktur zaten.
idrar ve kanda bazı değerler farklı bugün aile hekimine sordum az biraz enfeksiyon görünüyor bol sıvı tüketimi iyi gelir dedi ama ben zaten bol su içiyorum normalde..

Tokluk kan sekeri degeri olcumumun sonucunu da aldim bugun. Aclik da tokluk da referans araligindan dusuk. 74-106 olmasi gerekirken benimki 63. Yani bu kadar dusuk olmasi da kotu bir sey mi olmus oluyor?
Canım dün şeker yüklemesi öncesi dr um yüksek şekerin de düşük şekerin de problem olabileceğini iki durumda da diyet verildiğini söyledi. Ama düşükten kastı ne kadar sınırın altındaydı bilmiyorum. 9birimlik bir fark var seninkinde çok önemli olmayacaktır diye düşünüyorum Allah'ın izniyle.

ay ben de özendim cnm biraz geçmiş zaman ama.. ben başak eşim koç oğlumuzda oğlak görünüyor gecikmezse
Canım zaman geçse ne olur ki :) senin ve oğlunun uyumu mükemmel olacaktır beklentileriniz, hayata bakış açınız, düzen özelliğiniz birbirine çok paralel olacaktır. Koç-oğlak iki inatçı keçi. Birbiriyle çatıştıkları noktalar olacaktır. Ama başarı açısından ikisi de birbirine benzer hırsları hep başarıya yöneliktir.

eşin süpermiş bak o konuda.
zorda olsa kalkmaya çalışıyorum cnm biraz içgüdüsel ama hızlı kalkınca göbüşüm acıyor. ayağa kalkmazsam da çok kötü acı oluyor maalesef ayağımda.

Kızlar kramplar için doktor magnorm yazı kullanıp yan etki yaşayan var mı birde?

ınsallah kuzum ınsallah kurtulurum bu durumdan sornasında

aynen kuzum rabbım saglık versın bıze yavrularımıza guzelce beraber verecegız ınsallah kılolarımızı da

Aslinda ben seker yuklemesi yaptirmadim, doktorum once normal olarak kan verip kandaki seker degerine bakalim, gerekirse yukleme yapariz, cunku hem ailende seker hastaligi yok hem de fazla kilon yok, sende seker olmasi dusuk bir ihtimal demisti. Henuz sonuclari doktora gostermedim. Bakalim o ne diyecek... Belki de yukleme yaptirmami oyle bir daha olcturmemi soyleyecek.

Tesekkur ederim destegin ve guzel temennin icin

aynen kuzum destek oluruz bırbırmıze dıyett yaparken de yuksek cıkıyor panık oluyorsun ınsallah duser senınkı kılon fazla mı pekı benım bıraz fazla

ınsllah kuzum ınan kı pırıncmıs makarna ımıs ısım olmadı hıc ama dedıgın gıbı elma yedım cok yanında da yogurt sut yıyemedım bulantım coktu malum saglık olsun artık ne deyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…