- 3 Ekim 2016
- 890
- 1.619
- 113
- 32
Moralini yüksek tut inşallah bir sıkıntı olmaz cnm dua edeceğiz sizin için üzülme bebeğini de üzme
Canım ben yazacaktım yesa yazmış armut çok iyi geliyormuş suya , doktorum öyle demişti . Hiç merak etme Doğuma kadar sınırda su ile gidenler var . Evet biraz evhamlı geçecek kalan dönem ama suyu az diye erken Doğuma almazlar hemen Merak etme .
Canım bizim kızlar çok nazlı. Hareketleri bi arşta bi ferşte. Benim kız da dün sabah bu vakitler hiç durmadı vurdu da vurdu.
Bugün neredeyse tık yok. Abartmiyorum gerçekten tık yok.
Suyuna gelince öncelikle içini ferah tut rahatla sen gergin oldukça bundan prensesinde etkilenir. Sonra bol su iç, havuç suyu, armut suyu bunlar bebeğin suyunu artırıyor diyolar.
Canım aklına kötü şeyler getirme. Çok ciddi bir durum olsa doktorun bırakmazdı seni,hastanede filan tutardı gözetim altında demi? Ayrıca 27.hafta doğan bebek %85 yaşar. Ama sen bence başka bir doktora da git hareket etmiyorsa. İçin rahat etsin.
Benimde 2.saat sonunda 145 cıktı doktor iki hafta diyabet diyeti uygula yine aynı yüksek cıkarsa yüklemeyle netlestirip fazla cıktığı durumda insülin dedii beni de gerdi bu durum canım sende başlamıssın benimde sonum sen yapıcak bişimiz yok bizim dikkat etmemiz gerekkac cıktı canım sekerın
Canım boyum 1.73 evet epeyce kiloluyum maalesef ...boy kactı kuzum senın benım gıbı kılolusun sende
Canım anlaşmalı olduklarını sanmıyorum ama ilerleyen zamanlarda görünür diyorsa bekleyebilirsin. Farklı bir dr araştırsan olmaz mı? İçini ferah tut ben görüneceğine inanıyorum. Siz olsanız ne yapardınız diye sormuşsun. Ben olsam giderdim çünkü kafamda soru işareti kalsın istemezdim. Kendi doktorunun tavrı çok çirkin geldi bana bunu da söylemeden geçemeyeceğim. Sıkma canını hem oluşma ihtimali yüksek hem de olmasa bile sorun değil demiş dr. Bebeğini üzme sen de üzülmeGünaydın kızlar.
Bana bir akıl verin ne olur kafayı yemek üzereyim. Detaylı ultarsonda ilk safrakesesi görünmedi. Daha sonra kontrole gittik tekrar görünmedi. Ultrasondaki doktor sorun olmayacağını gebelige yakın yada dogumdan sonra görünebileceğinide iletti. Safra kesesinin olmamasının sorun olmayacagını iletti. Ama doktorum ısrarla Çapada bir doktor ismi verdi ona görünmemi istedi. Perinetolojı bölümü tadilattaymıs tanıdık bulduk sevk ile bakabileceğini ilettiler. Doktorda sevkin kalktığını sevk veremeyeceğini muayenehanesine gitmemi istedi. 400 tl ücreti .bu ara gercekten durumum yok o kadar parayı veremem. internetten cok arastırdım 16 kişiden 15 i nde doguma kadar görünmüş. Doktorum rapora bakıp ilgilenmedi bile acaba doktor ile anlaşmasımı var. gitmeyi düşünmüyorum. sizler olsanız napardınız
Canım insülin şekerdeki dalgalanmaların önüne geçecek bu daha iyi senin için. Çünkü oynak şeker hem seni hem bebeğini daha çok etkilerdi Allah korusun. Çok düşünme bu konuyu. Şekerin en büyük sebebi stres kaynaklı. Geçmiş olsun.kızlar canım cok sıkkın ınsulıne basladık endıselerım cok
canım özelde 14.haftada gittim en son. bayramda radyologta ayrıntılı yaptırdım birde 23.haftada üniye gittim orda ultrasonda genel duruma bakılıyor. ama bu hafta doktora gideceğim tekrar cnmen son ne zaman gittin kuzum.sen doktora.
Hımm. Ohhh hadi bakalım :)
Benimki bugün çıkmaz bence
Bu arada oğluşun pek tatlı ya yanaklar bittim kız guzeli gibi :)
Ay bizde senin bebisini yerizTombik yerim seniiii❤❤❤maşallah
Bana benzeseydi keskeAyyy ne güzel ona benziyor bana benziyor diyebilmek
idrar ve kanda bazı değerler farklı bugün aile hekimine sordum az biraz enfeksiyon görünüyor bol sıvı tüketimi iyi gelir dedi ama ben zaten bol su içiyorum normalde..Tansiyonun düşükse endişe etme canım. Ödem için de doktor idrar tahlili ister. İdrarda protein de yoksa sorun yoktur zaten.
ay ben de özendim cnm biraz geçmiş zaman ama.. ben başak eşim koç oğlumuzda oğlak görünüyor gecikmezseYok canım bakan arkadaşım vardı burcu da Başak olunca aklımda kaldı :)
Canım dün şeker yüklemesi öncesi dr um yüksek şekerin de düşük şekerin de problem olabileceğini iki durumda da diyet verildiğini söyledi. Ama düşükten kastı ne kadar sınırın altındaydı bilmiyorum. 9birimlik bir fark var seninkinde çok önemli olmayacaktır diye düşünüyorum Allah'ın izniyle.Tokluk kan sekeri degeri olcumumun sonucunu da aldim bugun. Aclik da tokluk da referans araligindan dusuk. 74-106 olmasi gerekirken benimki 63. Yani bu kadar dusuk olmasi da kotu bir sey mi olmus oluyor?
hah aynen işte bende onu diyorum :)Ay benim.genetik sürsem de çatlarim diye bi şey yok. Sen sur önlemini ha yine çatlarsin orasını Allah bilir :)
Canım zaman geçse ne olur ki :) senin ve oğlunun uyumu mükemmel olacaktır beklentileriniz, hayata bakış açınız, düzen özelliğiniz birbirine çok paralel olacaktır. Koç-oğlak iki inatçı keçi. Birbiriyle çatıştıkları noktalar olacaktır. Ama başarı açısından ikisi de birbirine benzer hırsları hep başarıya yöneliktir.ay ben de özendim cnm biraz geçmiş zaman ama.. ben başak eşim koç oğlumuzda oğlak görünüyor gecikmezse
eşin süpermiş bak o konuda.Seninki kötüymüş. Ben kramp anında kalkacak durumda olmuyorum sen nasıl kalkıyorsun maşallah. Ben ayh deyince zıplıyor benimki sağolsun. Zaten gecede her döndüğümde beni çeviriyor sol tarafıma. Allah razı olsun bebeği ben taşıyorum ama şu zamana kadar benden çok emeği var...
ınsallah kuzum ınsallah kurtulurum bu durumdan sornasındaCanım insülin şekerdeki dalgalanmaların önüne geçecek bu daha iyi senin için. Çünkü oynak şeker hem seni hem bebeğini daha çok etkilerdi Allah korusun. Çok düşünme bu konuyu. Şekerin en büyük sebebi stres kaynaklı. Geçmiş olsun.
aynen kuzum rabbım saglık versın bıze yavrularımıza guzelce beraber verecegız ınsallah kılolarımızı daCanım boyum 1.73 evet epeyce kiloluyum maalesef ...
3 ameliyat ve 3 tüp bebek tedavisi bana 40 kilo olarak geri döndü . Uzun bir süre nefret ettim kendimden , fiziğimden . Ama kabullendim artık ne yapayım . Doğumdan sonra veririm ne yapayım .
Aslinda ben seker yuklemesi yaptirmadim, doktorum once normal olarak kan verip kandaki seker degerine bakalim, gerekirse yukleme yapariz, cunku hem ailende seker hastaligi yok hem de fazla kilon yok, sende seker olmasi dusuk bir ihtimal demisti. Henuz sonuclari doktora gostermedim. Bakalim o ne diyecek... Belki de yukleme yaptirmami oyle bir daha olcturmemi soyleyecek.Canım dün şeker yüklemesi öncesi dr um yüksek şekerin de düşük şekerin de problem olabileceğini iki durumda da diyet verildiğini söyledi. Ama düşükten kastı ne kadar sınırın altındaydı bilmiyorum. 9birimlik bir fark var seninkinde çok önemli olmayacaktır diye düşünüyorum Allah'ın izniyle.
aynen kuzum destek oluruz bırbırmıze dıyett yaparken de yuksek cıkıyor panık oluyorsun ınsallah duser senınkı kılon fazla mı pekı benım bıraz fazlaBenimde 2.saat sonunda 145 cıktı doktor iki hafta diyabet diyeti uygula yine aynı yüksek cıkarsa yüklemeyle netlestirip fazla cıktığı durumda insülin dedii beni de gerdi bu durum canım sende başlamıssın benimde sonum sen yapıcak bişimiz yok bizim dikkat etmemiz gerek
ınsllah kuzum ınan kı pırıncmıs makarna ımıs ısım olmadı hıc ama dedıgın gıbı elma yedım cok yanında da yogurt sut yıyemedım bulantım coktu malum saglık olsun artık ne deyımcanım belki biliyosundur ama pirinç patates gibi şeylerde şekeri yükseltiyo. Mesela meyve yerken mutlaka yanında süt ya da yoğurtla tüket. Babam şeket hastası insülin kullanıyor. Başta insüline geçince çok üzüldük sanki ilaçlar çok iyi bişeymiş gibi ama değil. İnsülinin yan etkisi yok en azından. Seninde hamilelik sonrası şekerin normale dönebilir o yüzden sıkma canını. Ablam hamileliği boyunca tansiyonu inmedi doğumdan sonra geçti ama. Onun gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?