maşallah sübhanallah allahim kucağına almayi nasip etsin inşallah canım benim.. yaradana kurban olduğum tü tü tüh maşallah allahim korusun inşallahBu da minik kızım Azra
Maşallahınızı alırız
ya yalnız sen orda ben burda agladım ah su hormonlar sankı o anı yasadım ay allah ım hayırlısı ıle saglıkla ver yavrularımızı kucaklarımıza amınİyi akşamlar kızlar çok yorgunum sabah yediden beri ayaktaydım şimdi attım yatağa kendimi. Bugün lohusa takımımı sabahlığımı aldım. Daha fazla hamile kıyafeti almayacağım diyorum dayanamıyorum ama hep aynı şeyleri giymekten de gına geliyor. Yine aldım pantolon falan. 3XL tshirt de aldım dizlerime iniyor amaaa o kadar rahat ki gecelik gibi oluyor
Bu arada söylemeyi unuttum ben gebe okulunun ilk seansını aldımbel ve kuyruk sokumu için egzersiz, nefes egzersizi, kegel egzersizinin hamileler için olanı, kramp için bacak egzersizi gösterdiler, vajinayı genişletmek için ve göğüs için egzersizleri sonra göstermeye karar verdiler, kadın üreme doğum ile ilgili temel bilgiler verdiler, süt mü emzirme mi bişi haftasıyla ilgili bilgilendirdiler, bir sürü broşur dergi falan, karnına göğsüne ve bebeğine saf zeytin yağı süreceksin dediler ve doğum çantana da zeytinyağını koy gel çatı muayenelerini onunla yapalım hem canın acımasın hem doğumda yırtılmasın dediler. Ama asıl bomba şimdi orada ben çok merak ettiğim için doğumhaneyi gösterdiler normalde son hafta gezdiriyorlarmış. Doğumda eşim yanımda olacakmış, eşime de bana sancım geldikçe yapması gereken masajları öğretecekler haftaya, ayrıca bebeği doğurunca göbek bağını kesmeden bebeği kucağıma vereceklermiş ilk ten ve koku teması için, bebeği hemen yatağımın kenarında ölçüp temizleyip hiç odamdan çıkarmayacaklarmış, ayrıca sancı odası doğum yapma odası istirahat odası diye birşey yok tek oda var orada eşimle yapacağım egzersizlerin resimleri var duvarda banyo var eşim sancı anında belime sıcak su tutacakmış, bebeğin bakım masası puseti yine aynı odada, bir yatak var yanında nst aleti var bir de portatif doğum çatalı var. Tam doğum anında çatalı yatağın ayak yanına takıp aynı yatakta doğuracakmışım. Ve bu devlet hastanesi. Ebelerin hepsi 20 yıldan daha fazla tecrübe sahibiymiş ve çok guleryuzluler. Valla odayı gezerken ebe anlatırken ağlamaktan gözlerim şişti çok duygulandım. Şimdi de heyecandan karışık yazdım. Size benim doğum yapacağım odanın resmini de atayım ❤ Eki Görüntüle 2052310
Aslinda ben seker yuklemesi yaptirmadim, doktorum once normal olarak kan verip kandaki seker degerine bakalim, gerekirse yukleme yapariz, cunku hem ailende seker hastaligi yok hem de fazla kilon yok, sende seker olmasi dusuk bir ihtimal demisti. Henuz sonuclari doktora gostermedim. Bakalim o ne diyecek... Belki de yukleme yaptirmami oyle bir daha olcturmemi soyleyecek.
Tesekkur ederim destegin ve guzel temennin icin
bende 7 kg aldım şimdiye kadar da doktor bir arkadaşımda çok almışsın son 2 ay daha çok alınıyor dedi kafama takıldı ondan sordum:) ama ben 160 sende boy farkı var dert etme.boyum 1.70 ama başlangıç kilomu sormayaydın iyiydiaramızda kalsın 72 ile basladim
canım ben ozellıkle sordum gıdıyorum agdanın hıc bır zararı yok godebılrısın sendeKizlar ben bisey sorcam ben agdaga gidemiyorum bebeğime bi zarari olur diye malum bicakta kullanamiyorum görüş alanim kapalituy dokucu kremlerde zararli diye duydum ama kullaniniz varmi doktoruna soran filan malum benin dr erkek soramam
guzel cıkmıs hayatım senınkı sevındım seın adına gecmıs ola:)Kızlarrrrrrrrr benim de sonuç çıkmış
Açlık 75
Şeker yüklemesi sonrası 1 saat geçince 132.9
Referans değer içinde :)
guzel cıkmıs hayatım senınkı sevındım seın adına gecmıs ola:)
maşallah sübhanallah allahim kucağına almayi nasip etsin inşallah canım benim.. yaradana kurban olduğum tü tü tüh maşallah allahim korusun inşallah
Benim zaten çatlaktıya şom ağızlılık etmek istemem kızlar ama çatlayacağız galiba çünkü şimdiden başladı çatlaklar sanki.
Çok sağol canım benim
Kan 11.4 yıne sasirtmadi :) Neyse yaşasın kan hapı :)
Maşallah maşallah nazar değmez inşallahBu da minik kızım Azra
Maşallahınızı alırız
Canım kanın hep düşük müydü ?
Benim hep 12 üstüydü bu sefer 11.5 çıktı malesef : (
yesa canım ben drla konuştum şimdi. Değerim 132ydi. Gebelik şekerinin olmadığını söyledi senin de gözün aydın :) çok şükür bir handikapı daha atlattık. Darısı tüm anne adaylarımızın başına :)
Maşallah maşallah nazar değmez inşallahçok tatlılar yaaa
Azra hanımcığımızın güzelliğine bak sen:)maşşallahhBu da minik kızım Azra
Maşallahınızı alırız
Azra hanımcığımızın güzelliğine bak sen:)maşşallahh
Hep düşük canım hamilelik çok öncesinde 2 kutu kan hapı bitirmisligim var
3.aydan itibaren de kan hapı kullanıyorum hem de düzenli kullanıyorum ama normali yakalamadim ama olsun 11 de güzel normale yakın bayaa :)
açlık 71 tokluk şekerim 83 çıktı kızlar sizinkiler nasıl nette baktım açlık 70-110 tokluk 80-120 gibi gördüm inşallah sıkıntı olmaz..Cnm ben özel bir laboratuara gidip yaptırdım. Açlık şekerime 1 hafta öncesinde bakılmasına rağmen , yenileyelim ikisine de aynı gün bakılması daha sağlıklı sonuç verir dedi oyuzden ikisine aynı gün baktırdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?