2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
ya yalnız sen orda ben burda agladım ah su hormonlar sankı o anı yasadım ay allah ım hayırlısı ıle saglıkla ver yavrularımızı kucaklarımıza amın

boyum 1.70 ama başlangıç kilomu sormayaydın iyiydi aramızda kalsın 72 ile basladim
bende 7 kg aldım şimdiye kadar da doktor bir arkadaşımda çok almışsın son 2 ay daha çok alınıyor dedi kafama takıldı ondan sordum:) ama ben 160 sende boy farkı var dert etme.

Kizlar ben bisey sorcam ben agdaga gidemiyorum bebeğime bi zarari olur diye malum bicakta kullanamiyorum görüş alanim kapalituy dokucu kremlerde zararli diye duydum ama kullaniniz varmi doktoruna soran filan malum benin dr erkek soramam
canım ben ozellıkle sordum gıdıyorum agdanın hıc bır zararı yok godebılrısın sende

maşallah sübhanallah allahim kucağına almayi nasip etsin inşallah canım benim.. yaradana kurban olduğum tü tü tüh maşallah allahim korusun inşallah

Amiiin canım çok teşekkürler :)
Allah hepimize kucağımızda öpüp koklamayı nasip etsin

Canım kanın hep düşük müydü ?

Benim hep 12 üstüydü bu sefer 11.5 çıktı malesef : (

Hep düşük canım hamilelik çok öncesinde 2 kutu kan hapı bitirmisligim var

3.aydan itibaren de kan hapı kullanıyorum hem de düzenli kullanıyorum ama normali yakalamadim ama olsun 11 de güzel normale yakın bayaa :)

Ayyy süper canım ben de gelecek perşembe giderim olmazsa hem belki yine bakar bebeğe :) oradan da sağlık ocağına gideceğim zaten tetanoz 2. Doz kaldı bi tek:)

Anladım canım maşallah demek yükseliyo senin ki de
Evet haklısın can sıkmaya gerek yok 11 normale yakın. ama işte ben hiç 12 altı görmedigim için bi tuhaf geldi
O zman dediğin gibi yaşaaaasın kan hapı :))

Son düzenleme:
açlık 71 tokluk şekerim 83 çıktı kızlar sizinkiler nasıl nette baktım açlık 70-110 tokluk 80-120 gibi gördüm inşallah sıkıntı olmaz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…