Canım benim açlık 77 tokluk 78 çıktı ama doktora göstermedim kendimce iyi bir sonuç olduğuna karar verdim sen sor tabi :) hatta buraya da yazarsan sevinirimaçlık 71 tokluk şekerim 83 çıktı kızlar sizinkiler nasıl nette baktım açlık 70-110 tokluk 80-120 gibi gördüm inşallah sıkıntı olmaz..
Rabbim tez şifa versin canım sağlıkla kavuş bebeğine..Kizlar cok dualariniza ihtiyacimiz var oglumla
Sali aksami kanama oldum.
Plesenta asagida sagolsun
Yatis verdiler takip ettiler gerisi gelmedi cikmayi beklerken dun aksam durduk yere aşiri bi kanama oldum sancim oldu igneler ilaclar suan iyiyim nerdeyse 24 saattir kalkmadan yatiyorum uzun bir surede yaticam
Sevkimi istediler yer bulamadik hala tehlike devam ediyor dua edin bize nolur cok ihtiyacimiz var.
Allahim agza burna bak masallah isiririm yaaaBu da minik kızım Azra
Maşallahınızı alırız
Canım çok güzel imkanlar görünüyor benim gitme durumum olan özelde bile olmadığını düşünüyorum. Sağlıkla alırsın inşallah bebeğini. burası üniversite hastanesi mi oluyor? Ben burdaki üniversiteye gidip sordum ama gebelik eğitimi verilmiyormuş maalesef. devlet hastanesini de aradım buraya gelip sormanız lazım deyip yüzüme kapattılar..İyi akşamlar kızlar çok yorgunum sabah yediden beri ayaktaydım şimdi attım yatağa kendimi. Bugün lohusa takımımı sabahlığımı aldım. Daha fazla hamile kıyafeti almayacağım diyorum dayanamıyorum ama hep aynı şeyleri giymekten de gına geliyor. Yine aldım pantolon falan. 3XL tshirt de aldım dizlerime iniyor amaaa o kadar rahat ki gecelik gibi oluyor
Bu arada söylemeyi unuttum ben gebe okulunun ilk seansını aldımbel ve kuyruk sokumu için egzersiz, nefes egzersizi, kegel egzersizinin hamileler için olanı, kramp için bacak egzersizi gösterdiler, vajinayı genişletmek için ve göğüs için egzersizleri sonra göstermeye karar verdiler, kadın üreme doğum ile ilgili temel bilgiler verdiler, süt mü emzirme mi bişi haftasıyla ilgili bilgilendirdiler, bir sürü broşur dergi falan, karnına göğsüne ve bebeğine saf zeytin yağı süreceksin dediler ve doğum çantana da zeytinyağını koy gel çatı muayenelerini onunla yapalım hem canın acımasın hem doğumda yırtılmasın dediler. Ama asıl bomba şimdi orada ben çok merak ettiğim için doğumhaneyi gösterdiler normalde son hafta gezdiriyorlarmış. Doğumda eşim yanımda olacakmış, eşime de bana sancım geldikçe yapması gereken masajları öğretecekler haftaya, ayrıca bebeği doğurunca göbek bağını kesmeden bebeği kucağıma vereceklermiş ilk ten ve koku teması için, bebeği hemen yatağımın kenarında ölçüp temizleyip hiç odamdan çıkarmayacaklarmış, ayrıca sancı odası doğum yapma odası istirahat odası diye birşey yok tek oda var orada eşimle yapacağım egzersizlerin resimleri var duvarda banyo var eşim sancı anında belime sıcak su tutacakmış, bebeğin bakım masası puseti yine aynı odada, bir yatak var yanında nst aleti var bir de portatif doğum çatalı var. Tam doğum anında çatalı yatağın ayak yanına takıp aynı yatakta doğuracakmışım. Ve bu devlet hastanesi. Ebelerin hepsi 20 yıldan daha fazla tecrübe sahibiymiş ve çok guleryuzluler. Valla odayı gezerken ebe anlatırken ağlamaktan gözlerim şişti çok duygulandım. Şimdi de heyecandan karışık yazdım. Size benim doğum yapacağım odanın resmini de atayım ❤ Eki Görüntüle 2052310
Hep düşük canım hamilelik çok öncesinde 2 kutu kan hapı bitirmisligim var
3.aydan itibaren de kan hapı kullanıyorum hem de düzenli kullanıyorum ama normali yakalamadim ama olsun 11 de güzel normale yakın bayaa :)
şimdiye kadar hiç kan değerlerimin düşük çıktığını bilmem ilk defa 11 çıktı. Kan hapı candır :)Hep düşük canım hamilelik çok öncesinde 2 kutu kan hapı bitirmisligim var
3.aydan itibaren de kan hapı kullanıyorum hem de düzenli kullanıyorum ama normali yakalamadim ama olsun 11 de güzel normale yakın bayaa :)
Benim ilk 53 çıkmıştı doktor bana sen bu şekerle nasıl ayakta duruyorsun yemene dikkat et sık sık yemelisin demişti. O sıra yaz tatilini eşimin ailesinin yanında geçirmiştik ilk senemdi evliliğimde pek ortama ayak uyduramadığımiçin birkaç ay ne doğru düzgün yemek yedim ne meyve vs . Evime gelince kendime baktım tekrar açlık seviyesine baktık gayet normal çıktı. Yemeni düzeltirsen sorun olacağını sanmam.Tokluk kan sekeri degeri olcumumun sonucunu da aldim bugun. Aclik da tokluk da referans araligindan dusuk. 74-106 olmasi gerekirken benimki 63. Yani bu kadar dusuk olmasi da kotu bir sey mi olmus oluyor?
Allahim agza burna bak masallah isiririm yaaa
kullanıyorum canım hiç bi zararı yok kabızlık yapıyor birazz demir ilacı ile birlikte kullanıyorsan okdar korkma.eşin süpermiş bak o konuda.
zorda olsa kalkmaya çalışıyorum cnm biraz içgüdüsel ama hızlı kalkınca göbüşüm acıyor. ayağa kalkmazsam da çok kötü acı oluyor maalesefayağımda.
Kızlar kramplar için doktor magnorm yazı kullanıp yan etki yaşayan var mı birde?
Cok tesekkurler cevabin icin. Yani evet galiba uzun sure bir sey yemedigim zamanlar oluyor benim, simdi dusununce farkettim. Ara öğünü hep ihmal ederim mesela. Oyle aralarda bir seyler atistirmayi sevmem, ama yedigim vakit öğün olarak guzel yiyorum diye dusunuyorum. Mesela meyveyi kahvaltidan 1-2 saat sonra ara ogun olarak degil de kahvaltiyla beraber yiyorum. Ama mesela ogle yemegi de hic yemiyorum. Bu da cok buyuk bir eksiklik, bunu da su an farkediyorum. Boyle alistigim icin sanirim, hamilelikten once de hep boyleydim. Acikmadigim icin yemek de istemiyorum. Sabah kahvalti, aksam yemek yetiyor diye dusunuyordum. Bazen aksam cayla beraber kuruyemis, meyve filan cok yiyorum ama o da iyi bir sey olmasa gerek. Vakitlice guzel bir beslenme uygulamaliyim sanirim kendime. Farkinda olmadigim seyleri farkettim sayende. Gun icinde uzun sure bir seyler yemeden durmamaliyim.Benim ilk 53 çıkmıştı doktor bana sen bu şekerle nasıl ayakta duruyorsun yemene dikkat et sık sık yemelisin demişti. O sıra yaz tatilini eşimin ailesinin yanında geçirmiştik ilk senemdi evliliğimde pek ortama ayak uyduramadığımiçin birkaç ay ne doğru düzgün yemek yedim ne meyve vs . Evime gelince kendime baktım tekrar açlık seviyesine baktık gayet normal çıktı. Yemeni düzeltirsen sorun olacağını sanmam.
Yesacım, benim de 11'li bir şey çıkmıştı, doktorum hamilelik için gayet normal olduğunu söyledi.. Kan hacmi arttığı için değerlerin hamilelikte düşmesi normalmiş yani.. Ki zaten senin normalde de düşük olduğuna göre iyi bir sonuç aslında.. Kan ilaçlarıyla geçireceğiz bu dönemi demek ki böyle..
şimdiye kadar hiç kan değerlerimin düşük çıktığını bilmem ilk defa 11 çıktı. Kan hapı candır :)
açlık 71 tokluk şekerim 83 çıktı kızlar sizinkiler nasıl nette baktım açlık 70-110 tokluk 80-120 gibi gördüm inşallah sıkıntı olmaz..
Bu da minik kızım Azra
Maşallahınızı alırız
Ayyy teyzesiii sizler de çok güzelsinizMaşallah maşallah kızına ya pek güzel :)
bak cogumuzunda oglu var ona gore sekerım :))))Bu da minik kızım Azra
Maşallahınızı alırız
bak cogumuzunda oglu var ona gore sekerım :))))
eşim sanki çok koç gibi değil ya hırsı yok gibi mesela ben kpss ye hazırlansın diyorum o üşeniyor ve benden titiz evde bazen beni kasıyor. Ama bir inatçı tarafı var gibi oğlakta öyle olursa drım drım.. hayırlısı diyelim.Canım zaman geçse ne olur ki :) senin ve oğlunun uyumu mükemmel olacaktır beklentileriniz, hayata bakış açınız, düzen özelliğiniz birbirine çok paralel olacaktır. Koç-oğlak iki inatçı keçi. Birbiriyle çatıştıkları noktalar olacaktır. Ama başarı açısından ikisi de birbirine benzer hırsları hep başarıya yöneliktir.
canım doktor arkadaşıma sordum kendi doktoruma değil oda bence yaptırmana gerek yok dedi bu değerlerle. ama doktorumla da konuşacağım.Canım benim açlık 77 tokluk 78 çıktı ama doktora göstermedim kendimce iyi bir sonuç olduğuna karar verdim sen sor tabi :) hatta buraya da yazarsan sevinirim
Ay ben bunu yerim ne kadar tatlı oyys Allah nazardan korusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?