2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
açlık 71 tokluk şekerim 83 çıktı kızlar sizinkiler nasıl nette baktım açlık 70-110 tokluk 80-120 gibi gördüm inşallah sıkıntı olmaz..
Canım benim açlık 77 tokluk 78 çıktı ama doktora göstermedim kendimce iyi bir sonuç olduğuna karar verdim sen sor tabi :) hatta buraya da yazarsan sevinirim

Rabbim tez şifa versin canım sağlıkla kavuş bebeğine..

Canım çok güzel imkanlar görünüyor benim gitme durumum olan özelde bile olmadığını düşünüyorum. Sağlıkla alırsın inşallah bebeğini. burası üniversite hastanesi mi oluyor? Ben burdaki üniversiteye gidip sordum ama gebelik eğitimi verilmiyormuş maalesef. devlet hastanesini de aradım buraya gelip sormanız lazım deyip yüzüme kapattılar..

Yesacım, benim de 11'li bir şey çıkmıştı, doktorum hamilelik için gayet normal olduğunu söyledi.. Kan hacmi arttığı için değerlerin hamilelikte düşmesi normalmiş yani.. Ki zaten senin normalde de düşük olduğuna göre iyi bir sonuç aslında.. Kan ilaçlarıyla geçireceğiz bu dönemi demek ki böyle..

şimdiye kadar hiç kan değerlerimin düşük çıktığını bilmem ilk defa 11 çıktı. Kan hapı candır :)

Kızlar bir süredir evde bazı kıyafetlerden kötü kötü kokular alıyorum..Temiz, yıkanmış ,ütülenmiş çamaşırlar ama tarif edemeyeceğim aşırı iğrenç kimyasal gibi bir koku.. Hamilelikten bana geliyor sadece diye düşündüm önceleri, yok ama koku gerçekten var, eşim de onayladı ama tek fark onun midesini bulandırmıyor, benim midemi bulandırıyor koku.. kokan şeyleri sürekli denk geldikçe çıkarıp çıkarıp yıkadım, 3-4 aydır.. Ama nasıl lanetli bir kokuysa sanki birbirine geçiyor gibi sürekli.. Ben de bugün tüm gardırobu indirdim, güzelim ütülü her şeyi banyoya yıkamaya attım.. Evin içi panayır alanı gibi oldu... 2 makine yıkadım, daha en az 3-4 makine daha yıkarım herhalde... Şimdi onları yeniden ütülemek,asmak nasıl gözümde büyüyor var ya..
Şimdi bunu niye buraya yazdım onu da bilmiyorum işte Çok dertliysem demek ki...

Tokluk kan sekeri degeri olcumumun sonucunu da aldim bugun. Aclik da tokluk da referans araligindan dusuk. 74-106 olmasi gerekirken benimki 63. Yani bu kadar dusuk olmasi da kotu bir sey mi olmus oluyor?
Benim ilk 53 çıkmıştı doktor bana sen bu şekerle nasıl ayakta duruyorsun yemene dikkat et sık sık yemelisin demişti. O sıra yaz tatilini eşimin ailesinin yanında geçirmiştik ilk senemdi evliliğimde pek ortama ayak uyduramadığımiçin birkaç ay ne doğru düzgün yemek yedim ne meyve vs . Evime gelince kendime baktım tekrar açlık seviyesine baktık gayet normal çıktı. Yemeni düzeltirsen sorun olacağını sanmam.

Ben
kullanıyorum canım hiç bi zararı yok kabızlık yapıyor birazz demir ilacı ile birlikte kullanıyorsan okdar korkma.

Cok tesekkurler cevabin icin. Yani evet galiba uzun sure bir sey yemedigim zamanlar oluyor benim, simdi dusununce farkettim. Ara öğünü hep ihmal ederim mesela. Oyle aralarda bir seyler atistirmayi sevmem, ama yedigim vakit öğün olarak guzel yiyorum diye dusunuyorum. Mesela meyveyi kahvaltidan 1-2 saat sonra ara ogun olarak degil de kahvaltiyla beraber yiyorum. Ama mesela ogle yemegi de hic yemiyorum. Bu da cok buyuk bir eksiklik, bunu da su an farkediyorum. Boyle alistigim icin sanirim, hamilelikten once de hep boyleydim. Acikmadigim icin yemek de istemiyorum. Sabah kahvalti, aksam yemek yetiyor diye dusunuyordum. Bazen aksam cayla beraber kuruyemis, meyve filan cok yiyorum ama o da iyi bir sey olmasa gerek. Vakitlice guzel bir beslenme uygulamaliyim sanirim kendime. Farkinda olmadigim seyleri farkettim sayende. Gun icinde uzun sure bir seyler yemeden durmamaliyim.

şimdiye kadar hiç kan değerlerimin düşük çıktığını bilmem ilk defa 11 çıktı. Kan hapı candır :)

Aynen kizlar hamilelikte çok sık karşılaşılan bir durummus:)

açlık 71 tokluk şekerim 83 çıktı kızlar sizinkiler nasıl nette baktım açlık 70-110 tokluk 80-120 gibi gördüm inşallah sıkıntı olmaz..

!açlık 75 çıktı canım normalmis tokluk bilmiyorum yükleme için de 140 üst değermis:)

kızlar santafer demır ılacını kullananlar bulantınız oluyor mu benım hala bulantım devam edıyor ve uc gun ıcıp bır gun ara verıyorum etkısı oluyor mudur

eşim sanki çok koç gibi değil ya hırsı yok gibi mesela ben kpss ye hazırlansın diyorum o üşeniyor ve benden titiz evde bazen beni kasıyor. Ama bir inatçı tarafı var gibi oğlakta öyle olursa drım drım.. hayırlısı diyelim.
Teşekkür ederim canım.

Canım benim açlık 77 tokluk 78 çıktı ama doktora göstermedim kendimce iyi bir sonuç olduğuna karar verdim sen sor tabi :) hatta buraya da yazarsan sevinirim
canım doktor arkadaşıma sordum kendi doktoruma değil oda bence yaptırmana gerek yok dedi bu değerlerle. ama doktorumla da konuşacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…