2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Uzulme canim inşallah çok güzel haberler alırsın dikkat et kendine sağlıklı beslen stres yapma

Bana da öyle diyorlar insanların laflarına bakma canım oğlumda 22 kilo aldım en az 4 kilo dogurursun dediler 1800 doğdu karınla kiloyla alakası yok doktorun normal diyorsa normaldir
bende 6 kilo aldım 51 kiloydum,57 oldum ama benim tek isteğim kuzumun kilosu iyi olsun herkes zayıf bebek diyo karnıma bakıp

Kızlar vajinal temizlik jeli anketi diye bir bildirim vardı geçen haftalarda onu gordunuz mu ankete katildiniz mi acaba

Cok sagolun kızlar dualarınızda bizi de unutmayınnn

Kesinlikle. Yani önemli olan aşırı yemek değil zaten az az da yesen sık yemelisin. Uzun süre aç kalma durumu hamilelikte iyi bir şey değil. Bende çok yemeye düşkün bir insan değilim ama bi karikatür görmüştüm ağzını açmış annesinin yemek yemesini bekleyen bebek vardı içim eridi sanki kendi yavrummuş gibi. Ondan sonra sık sık atıştırıyorumaç kalmasın oğluşum diye. Annelik böyle bir şey olsa gerek. :)

Ya gercekten katılıyorum ben bu duruma

Benim bebeğim sakin bi bebek bilenler bilir hala kumanda zıplatma konusunda sıkıntı yaşıyoruz hahahha

Ama bugün aç aç doktora gittim ya yemin ederim hiç bu kadar hareketli görmedim resmen ye artık bi şeyler açım açım diye inledi coxuk

Babası da öyle açlığa hiç dayanamaz sinir yapar açlık bu da mı öyle olacak ki acaba :)

Bütün bebekler öyle bence canım aç kalınca tepki veriyorlar.

ben acıkınca midem bulanıyor hemen yemek yemem gerekiyor helede çok acıkırsam doymuyorum budefada fazla yiyorum nefes alamıyorum

Benim kızım karnımı doyurunca sevinçten vuruyo , açken güçsüz herhalde sesi çıkmıyor yavrucağın

Yeni nesil hep bi aç

Vurmalara bakılırsa iki meme yetmicek Nası doyuracaz bakalim gerci ben oburixi kertledim. Baktım doyuramiyorum yollarim kocasinin yanina

Şimdi yesa düşünsün

Cok sagolun kızlar dualarınızda bizi de unutmayınnn
canım içini ferah tut bebegin içinde senin içinde hepimiz dua ediyoruz allahtan ümit kesilmez biz hepimiz hamile olduğumuzdan beri çok zorluk sıkıntı çektik bu günlere geldik inşallah bebegin vakti de sağlıkla kucağına alırsın

kızlar ozellikle akşamları ne yesem midem yanıyor 5 gündür böyle ne biçim şey bu ya sizde oluyor mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…