- 10 Mayıs 2017
- 3.024
- 4.306
- 83
Kızlar çok endişeliyim27. Haftadayız 26ya kadar bebegim hareketliydi bu hafta hic hissetmiyorum sabah tekmeleyen gıdıklayan uyandıran geceleri durmayan kızım simdi hiicbi sey yapmıyor doktor suyumun azaldığını soyledi bol su ic haftaya tekrar bakalım dedi cumartesi gidicez insallah tekrar cok uzuluyorum daha Minnacık suyum biterse ne olucak alıcaklar mı yaşayabilir mi 800 gramcık cocuk cok kötüyüm
bende 6 kilo aldım 51 kiloydum,57 oldum ama benim tek isteğim kuzumun kilosu iyi olsun herkes zayıf bebek diyo karnıma bakıp
Oyy Allah'ım ne kadarda güzel yaratirmis burnunu yerimm maşallah halen inanamıyorum içimizde bir canlı olduğunaBu da minik kızım Azra
Maşallahınızı alırız
Tesekkur ederiz teyzesiAy ben bunu yerim ne kadar tatlı oyys Allah nazardan korusun
Oyy Allah'ım ne kadarda güzel yaratirmis burnunu yerimm maşallah halen inanamıyorum içimizde bir canlı olduğuna
Zorbuisler canim bende 27+2 oldum kanamadan dolayi az daha bende doguracaktim cok sukur birsey olmadi yatiyorum hala hastanede korkma erken dogarsa buyuk ihtimal yasiyorlar kilosuda yabana atilacak kadar kucuk degil bol bol su icmen lazim sakin ihmal etme allah yardimcimiz olsun ins birsey olmaz bebislerimize.
Kesinlikle. Yani önemli olan aşırı yemek değil zaten az az da yesen sık yemelisin. Uzun süre aç kalma durumu hamilelikte iyi bir şey değil. Bende çok yemeye düşkün bir insan değilim ama bi karikatür görmüştüm ağzını açmış annesinin yemek yemesini bekleyen bebek vardı içim eridi sanki kendi yavrummuş gibi. Ondan sonra sık sık atıştırıyorumaç kalmasın oğluşum diye. Annelik böyle bir şey olsa gerek. :)Cok tesekkurler cevabin icin. Yani evet galiba uzun sure bir sey yemedigim zamanlar oluyor benim, simdi dusununce farkettim. Ara öğünü hep ihmal ederim mesela. Oyle aralarda bir seyler atistirmayi sevmem, ama yedigim vakit öğün olarak guzel yiyorum diye dusunuyorum. Mesela meyveyi kahvaltidan 1-2 saat sonra ara ogun olarak degil de kahvaltiyla beraber yiyorum. Ama mesela ogle yemegi de hic yemiyorum. Bu da cok buyuk bir eksiklik, bunu da su an farkediyorum. Boyle alistigim icin sanirim, hamilelikten once de hep boyleydim. Acikmadigim icin yemek de istemiyorum. Sabah kahvalti, aksam yemek yetiyor diye dusunuyordum. Bazen aksam cayla beraber kuruyemis, meyve filan cok yiyorum ama o da iyi bir sey olmasa gerek. Vakitlice guzel bir beslenme uygulamaliyim sanirim kendime. Farkinda olmadigim seyleri farkettim sayende. Gun icinde uzun sure bir seyler yemeden durmamaliyim.
Kesinlikle. Yani önemli olan aşırı yemek değil zaten az az da yesen sık yemelisin. Uzun süre aç kalma durumu hamilelikte iyi bir şey değil. Bende çok yemeye düşkün bir insan değilim ama bi karikatür görmüştüm ağzını açmış annesinin yemek yemesini bekleyen bebek vardı içim eridi sanki kendi yavrummuş gibi. Ondan sonra sık sık atıştırıyorumaç kalmasın oğluşum diye. Annelik böyle bir şey olsa gerek. :)
Bütün bebekler öyle bence canımYa gercekten katılıyorum ben bu duruma
Benim bebeğim sakin bi bebek bilenler bilir hala kumanda zıplatma konusunda sıkıntı yaşıyoruz hahahha
Ama bugün aç aç doktora gittim ya yemin ederim hiç bu kadar hareketli görmedim resmen ye artık bi şeyler açım açım diye inledi coxuk
Babası da öyle açlığa hiç dayanamaz sinir yapar açlık bu da mı öyle olacak ki acaba :)
ben acıkınca midem bulanıyor hemen yemek yemem gerekiyor helede çok acıkırsam doymuyorum budefada fazla yiyorum nefes alamıyorumYa gercekten katılıyorum ben bu duruma
Benim bebeğim sakin bi bebek bilenler bilir hala kumanda zıplatma konusunda sıkıntı yaşıyoruz hahahha
Ama bugün aç aç doktora gittim ya yemin ederim hiç bu kadar hareketli görmedim resmen ye artık bi şeyler açım açım diye inledi coxuk
Babası da öyle açlığa hiç dayanamaz sinir yapar açlık bu da mı öyle olacak ki acaba :)
Yaa benim oburix kızım da açken çok vuruyo
Annaaaa Hadi bişeyler yee der gibi
aynı benım oğlan kertlesek mı hahaha :)
Yaa benim oburix kızım da açken çok vuruyo
Annaaaa Hadi bişeyler yee der gibi
Benim kızım karnımı doyurunca sevinçten vuruyo , açken güçsüz herhalde sesi çıkmıyor yavrucağın
Yeni nesil hep bi aç
Vurmalara bakılırsa iki meme yetmicek Nası doyuracaz bakalimgerci ben oburixi kertledim. Baktım doyuramiyorum yollarim kocasinin yanina
Şimdiyesa düşünsün
canım içini ferah tut bebegin içinde senin içinde hepimiz dua ediyoruz allahtan ümit kesilmez biz hepimiz hamile olduğumuzdan beri çok zorluk sıkıntı çektik bu günlere geldik inşallah bebegin vakti de sağlıkla kucağına alırsınCok sagolun kızlar dualarınızda bizi de unutmayınnn
Vurmalara bakılırsa iki meme yetmicek Nası doyuracaz bakalimgerci ben oburixi kertledim. Baktım doyuramiyorum yollarim kocasinin yanina
Şimdiyesa düşünsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?