2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Her yil temmuzda 15 gun hastalanir yatardim. Cok sukir bu yil hastalanmadm derken agzim burnum tutmuyo. Pastil de kullanamioruz dimi. Cok perisanim

Bütün bebekler öyle bence canım aç kalınca tepki veriyorlar.

ben acıkınca midem bulanıyor hemen yemek yemem gerekiyor helede çok acıkırsam doymuyorum budefada fazla yiyorum nefes alamıyorum

Yaa benim oburix kızım da açken çok vuruyo
Annaaaa Hadi bişeyler yee der gibi

Benim kızım karnımı doyurunca sevinçten vuruyo , açken güçsüz herhalde sesi çıkmıyor yavrucağın

Yeni nesil hep bi aç
Aa kızlar normalde acıkıyoruz birde bebek varken daha da acıkırız içimizde bizi sömüren bir canlı var dikkat edin sık sık kendi depolarıniz ve bebisiniz için yiyin için garii aç kalmayın sakın

bende 7 kg aldım şimdiye kadar da doktor bir arkadaşımda çok almışsın son 2 ay daha çok alınıyor dedi kafama takıldı ondan sordum:) ama ben 160 sende boy farkı var dert etme.
Ben de 7 kilo almışım canım, boy 1.65, bence normal bizimki, ilk 3 ay hiç almamıştım, bu kadar olsun ama dimi

Her yil temmuzda 15 gun hastalanir yatardim. Cok sukir bu yil hastalanmadm derken agzim burnum tutmuyo. Pastil de kullanamioruz dimi. Cok perisanim
Çok geçmiş olsun canım havalar birden soğudu ellerim dudaklarım hep catladi oğlumda dün kötüydü ateşlendi ilaç verdim bol bol meyve veriyorum iyi sanki şimdi çok dikkatli olmak lazım tam hastalık zamanı

bende 7 kg aldım şimdiye kadar da doktor bir arkadaşımda çok almışsın son 2 ay daha çok alınıyor dedi kafama takıldı ondan sordum:) ama ben 160 sende boy farkı var dert etme.
Ben de 7 kilo almışım canım, boy 1.65, bence normal bizimki, ilk 3 ay hiç almamıştım, bu kadar olsun ama dimi

Test sonucunda hangisi kan değeri oluyor ? Yani kısaltması hangisi ? Ben hep karıştırıyorum şunları

Aynen ya 4. Aydan sonra birden aldım 8 kilo olmuştur 26. Haftadayim neyse bebiş sağlıklı olsunda kilo gelip gider :))

Burda da birden sogudu. Ceket giydim terledim cikardim usudum. Senin bide coxugun var insallah sana bulasmamistir daha zor olir cok gecmis olsun

Okurken yoruldum valla, nasıl yapıcan canım o kadar işi, yorma kendini yavaş yavaş hallet.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…