Maşallah ne güzel poz vermiş, bizim oğlan da gösterir inşallah kendiniBu da minik kızım Azra
Maşallahınızı alırız
Çok güzel canım sevindim, yarın ben de gidiyorum teste. Umarım iyi çıkar , 10.30 a kadar aç nasıl durcam bakalımKızlarrrrrrrrr benim de sonuç çıkmış
Açlık 75
Şeker yüklemesi sonrası 1 saat geçince 132.9
Referans değer içinde :)
Bütün bebekler öyle bence canımaç kalınca tepki veriyorlar.
ben acıkınca midem bulanıyor hemen yemek yemem gerekiyor helede çok acıkırsam doymuyorum budefada fazla yiyorum nefes alamıyorum
Yaa benim oburix kızım da açken çok vuruyo
Annaaaa Hadi bişeyler yee der gibi
Aa kızlar normalde acıkıyoruz birde bebek varken daha da acıkırız içimizde bizi sömüren bir canlı varBenim kızım karnımı doyurunca sevinçten vuruyo , açken güçsüz herhalde sesi çıkmıyor yavrucağın
Yeni nesil hep bi aç
Ben de 7 kilo almışım canım, boy 1.65, bence normal bizimki, ilk 3 ay hiç almamıştım, bu kadar olsun ama dimibende 7 kg aldım şimdiye kadar da doktor bir arkadaşımda çok almışsın son 2 ay daha çok alınıyor dedi kafama takıldı ondan sordum:) ama ben 160 sende boy farkı var dert etme.
Maşallah ne güzel poz vermiş, bizim oğlan da gösterir inşallah kendini
Hahaha yiyin gariiiiiAa kızlar normalde acıkıyoruz birde bebek varken daha da acıkırız içimizde bizi sömüren bir canlı vardikkat edin sık sık kendi depolarıniz ve bebisiniz için yiyin için garii aç kalmayın sakın
Çok geçmiş olsun canım havalar birden soğudu ellerim dudaklarım hep catladi oğlumda dün kötüydü ateşlendi ilaç verdim bol bol meyve veriyorum iyi sanki şimdi çok dikkatli olmak lazım tam hastalık zamanıHer yil temmuzda 15 gun hastalanir yatardim. Cok sukir bu yil hastalanmadm derken agzim burnum tutmuyo. Pastil de kullanamioruz dimi. Cok perisanim
Ben de 7 kilo almışım canım, boy 1.65, bence normal bizimki, ilk 3 ay hiç almamıştım, bu kadar olsun ama dimibende 7 kg aldım şimdiye kadar da doktor bir arkadaşımda çok almışsın son 2 ay daha çok alınıyor dedi kafama takıldı ondan sordum:) ama ben 160 sende boy farkı var dert etme.
Çekinmeyin bol bol yiyin bize ve bebislere yarasınHahaha yiyin gariiiii
Test sonucunda hangisi kan değeri oluyor ? Yani kısaltması hangisi ? Ben hep karıştırıyorum şunlarıHep düşük canım hamilelik çok öncesinde 2 kutu kan hapı bitirmisligim var
3.aydan itibaren de kan hapı kullanıyorum hem de düzenli kullanıyorum ama normali yakalamadim ama olsun 11 de güzel normale yakın bayaa :)
Aynen ya 4. Aydan sonra birden aldım 8 kilo olmuştur 26. Haftadayim neyse bebiş sağlıklı olsunda kilo gelip gider :))Ben de 7 kilo almışım canım, boy 1.65, bence normal bizimki, ilk 3 ay hiç almamıştım, bu kadar olsun ama dimi
Hgb canım hemoglobin diye geçerTest sonucunda hangisi kan değeri oluyor ? Yani kısaltması hangisi ? Ben hep karıştırıyorum şunları
Burda da birden sogudu. Ceket giydim terledim cikardim usudum. Senin bide coxugun var insallah sana bulasmamistir daha zor olir cok gecmis olsunÇok geçmiş olsun canım havalar birden soğudu ellerim dudaklarım hep catladi oğlumda dün kötüydü ateşlendi ilaç verdim bol bol meyve veriyorum iyi sanki şimdi çok dikkatli olmak lazım tam hastalık zamanı
Okurken yoruldum valla, nasıl yapıcan canım o kadar işi, yorma kendini yavaş yavaş hallet.Kızlar bir süredir evde bazı kıyafetlerden kötü kötü kokular alıyorum..Temiz, yıkanmış ,ütülenmiş çamaşırlar ama tarif edemeyeceğim aşırı iğrenç kimyasal gibi bir koku.. Hamilelikten bana geliyor sadece diye düşündüm önceleri, yok ama koku gerçekten var, eşim de onayladı ama tek fark onun midesini bulandırmıyor, benim midemi bulandırıyor koku.. kokan şeyleri sürekli denk geldikçe çıkarıp çıkarıp yıkadım, 3-4 aydır.. Ama nasıl lanetli bir kokuysa sanki birbirine geçiyor gibi sürekli.. Ben de bugün tüm gardırobu indirdim, güzelim ütülü her şeyi banyoya yıkamaya attım.. Evin içi panayır alanı gibi oldu... 2 makine yıkadım, daha en az 3-4 makine daha yıkarım herhalde... Şimdi onları yeniden ütülemek,asmak nasıl gözümde büyüyor var ya..
Şimdi bunu niye buraya yazdım onu da bilmiyorum işteÇok dertliysem demek ki...
Ben daha hiç göremedim hep tersBekledik baya göstersin diye yüzünü eliyle kapıyordu hep :)
Umarım sizinki de fiyakalı poz verir
Çekinmeyin bol bol yiyin bize ve bebislere yarasın
Ben daha hiç göremedim hep tersçok utangaç bir kız sırf görmek için özele gidecem
Çok teşekkürler canımHgb canım hemoglobin diye geçer
Test sonucunda hangisi kan değeri oluyor ? Yani kısaltması hangisi ? Ben hep karıştırıyorum şunları
Test sonucunda hangisi kan değeri oluyor ? Yani kısaltması hangisi ? Ben hep karıştırıyorum şunları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?