2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Her yil temmuzda 15 gun hastalanir yatardim. Cok sukir bu yil hastalanmadm derken agzim burnum tutmuyo. Pastil de kullanamioruz dimi. Cok perisanim
Geçmiş olsun canım, ıhlamuru eksik etme. Bende daha bişey yok ama çay yerine onu içiyorum.

Son 3 aya girmis bulunmaktayim. Yarin itibariyle tam 90 gun kaliyor doguma, insaallah. Son aylarda her ay icin 2 kg alinmasi ideal diye duydum. Yani 6 kg cepten gelecekse zaten, ve hamilelikte toplamda 10-13 kg arasi ideal kilo alimiysa, o zaman simdiye kadar en az 4-5 kg almis olmaliyiz. Kilo durumlariniz nasil kizlar?

Geçmiş olsun canım, ıhlamuru eksik etme. Bende daha bişey yok ama çay yerine onu içiyorum.

Hic icmedim daha once. Bitki caylariyla aram.yok. sallama cay olan diilde demleme olandan alip icsem keske ne guzel olur
Ben 3 kg almisim smdiye kadar. 6 daha alacaksam isimiz var

Benim De 11.4 ilaç yine günde 1 devam canım

Hamilelikte düşük olması normalmis

Zaten normali 12 16 arası
Bana düşük dediler günde iki tane kullanmam lazımmış ama ağır geliyor ya bi taneyle devam ediyorum napalim emzirince yine kullanacaz ömür boyu kan ilacı

Facia

Bana düşük dediler günde iki tane kullanmam lazımmış ama ağır geliyor ya bi taneyle devam ediyorum napalim emzirince yine kullanacaz ömür boyu kan ilacı

Senin de değerler benzer mi çıkmisti canım doktordan doktora fark edebiliyor demek ki

Hayır hiç bişey demedi, önceki sonuçlara da baktım şimdi o zamanlar iyimişim. 13 falanmış hep, buara çay kahve içmeye başladım ondan mı oldu acaba ? Normalde hiç içmiyordum...

Olabilir canım

Bi de süt ve süt ürünleri ile beraber de alma ilacı

Mümkünse c vitamini ile al

Yok sanmıyorum canım bebek büyüdü ya ihtiyac arttı sen aç karınla bir kaşık pekmez ye her sabah ilacını da gece iç düzelir inşallah
Hayır hiç bişey demedi, önceki sonuçlara da baktım şimdi o zamanlar iyimişim. 13 falanmış hep, buara çay kahve içmeye başladım ondan mı oldu acaba ? Normalde hiç içmiyordum...

Senin de değerler benzer mi çıkmisti canım doktordan doktora fark edebiliyor demek ki

Olabilir canım

Bi de süt ve süt ürünleri ile beraber de alma ilacı

Mümkünse c vitamini ile al
Evet ilk ayda 14 falandi geçen baktirdik 12 olmadi bence düşük dediler

Canım ilaç takviyesi dışında ne yapmak gerek pek bilmiyorum ama çay içiyorsan azaltabilirsin. Kan yapıcı şeyler yesen, kuru üzüm iyi derler ama
Ictigim cay caydan sayilir mi bilmiorumki. Sabahlari bos kalmauim die bi damla caya bi bardak suyla iciorum cayi. Imamin abdest suyu bildigin. 3 bardak icerim bazen kabiz yapio die ilaci birakmistim. Doktor minik suruplar yazdi onlara baslicam yarin. Uzum.falan da yiyim ise yariosa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…