Oktivus
canım A101 de zencefilli ve mentollü droplar var yani şeker . Ben 2 hafta önce onunla rahatladım . Doktoruma da sormuştum , zararlı değil abartma sadece demişti . Öneririm canım . Çok geçmiş olsun bu arada .
Canım dün doktorum redoxon c yazdı grip için kullanırsan çabuk atlatırsın dedi. Bal içine zencefil rendeleyip 1 tatlı kaşığı yut canım ama üzerine hemen su içme. Geçmiş olsun.
Oktivus
canım A101 de zencefilli ve mentollü droplar var yani şeker . Ben 2 hafta önce onunla rahatladım . Doktoruma da sormuştum , zararlı değil abartma sadece demişti . Öneririm canım . Çok geçmiş olsun bu arada .
Canım dün doktorum redoxon c yazdı grip için kullanırsan çabuk atlatırsın dedi. Bal içine zencefil rendeleyip 1 tatlı kaşığı yut canım ama üzerine hemen su içme. Geçmiş olsun.
Kızlar benim kanımda düşük doktor kan hapının yani sıra ayda 6 kilo et yememi tavsiye etti günlük 200 gr denk geliyor. Ben ayrıca 3 haftada bir ciğer de yiyorum. Ona rağmen pek yükselmiyor
Son 3 aya girmis bulunmaktayim. Yarin itibariyle tam 90 gun kaliyor doguma, insaallah. Son aylarda her ay icin 2 kg alinmasi ideal diye duydum. Yani 6 kg cepten gelecekse zaten, ve hamilelikte toplamda 10-13 kg arasi ideal kilo alimiysa, o zaman simdiye kadar en az 4-5 kg almis olmaliyiz. Kilo durumlariniz nasil kizlar?
Hamilelik başlangıcına göre 4 kilo aldım şimdiye kadar.. İlk 3 ayda bulantılardan verip de geri aldıklarımızı saymıyorum
@Dns90 geçmiş olsun canım.. Ihlamur demle, içine bal, zencefil filan katıp iç, iyi gelir.. Bir de acılı tarhana çorbası.. Ya da bol limonlu tavuk suyu çorbası..
Kan için de keçiboynuzu pekmezi yiyebilirsin..
Son 3 aya girmis bulunmaktayim. Yarin itibariyle tam 90 gun kaliyor doguma, insaallah. Son aylarda her ay icin 2 kg alinmasi ideal diye duydum. Yani 6 kg cepten gelecekse zaten, ve hamilelikte toplamda 10-13 kg arasi ideal kilo alimiysa, o zaman simdiye kadar en az 4-5 kg almis olmaliyiz. Kilo durumlariniz nasil kizlar?
Hayır hiç bişey demedi, önceki sonuçlara da baktım şimdi o zamanlar iyimişim. 13 falanmış hep, buara çay kahve içmeye başladım ondan mı oldu acaba ? Normalde hiç içmiyordum...
48.5la hamile kaldım canım. Aslında çok almış oluyorum 6.5 kilo. Ama eşim sağolsun beynimi yiyor ye ye ye ye diye :) bir de ekmeksiz doymuyorum bu hep böyleydi. Ekmeği ekmek içine koyup yiyebilirim o derece seviyorum
canım içini ferah tut bebegin içinde senin içinde hepimiz dua ediyoruz allahtan ümit kesilmez biz hepimiz hamile olduğumuzdan beri çok zorluk sıkıntı çektik bu günlere geldik inşallah bebegin vakti de sağlıkla kucağına alırsın
Selaam uykusuzlara
son güneşli havanın tadını çıkarttım buyün artık hep yağmurlu olacakmış.
Benden doktor kan için test istemedi aman istemesinde zaten içtiğim 2 ilacı bile bazen unutuyorum.
Selaam uykusuzlara
son güneşli havanın tadını çıkarttım buyün artık hep yağmurlu olacakmış.
Benden doktor kan için test istemedi aman istemesinde zaten içtiğim 2 ilacı bile bazen unutuyorum.
Bana da zor geliyor su ilaçlar progestan, multivitamin, demir olmak üzre gunluk 3 hap iciyorum hepsini de yatmadan evvel AC karnına iciyorum az once cok acıktım atıstırdım simdi nasıl içicem hapları diye dsunuyoruum :/