2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Oktivus canım A101 de zencefilli ve mentollü droplar var yani şeker . Ben 2 hafta önce onunla rahatladım . Doktoruma da sormuştum , zararlı değil abartma sadece demişti . Öneririm canım . Çok geçmiş olsun bu arada .

Her yil temmuzda 15 gun hastalanir yatardim. Cok sukir bu yil hastalanmadm derken agzim burnum tutmuyo. Pastil de kullanamioruz dimi. Cok perisanim
Canım dün doktorum redoxon c yazdı grip için kullanırsan çabuk atlatırsın dedi. Bal içine zencefil rendeleyip 1 tatlı kaşığı yut canım ama üzerine hemen su içme. Geçmiş olsun.

Vallahi mi yarin hemen alayim. Cunku faranjitim de soguk alginligiyla birlikte ilerlio zencefil yatistirir biraz

Canım dün doktorum redoxon c yazdı grip için kullanırsan çabuk atlatırsın dedi. Bal içine zencefil rendeleyip 1 tatlı kaşığı yut canım ama üzerine hemen su içme. Geçmiş olsun.
Doktoruma sormadim sabah iyiydim. Yarin sabah sorayim belki bana da verir

Kızlar benim kanımda düşük doktor kan hapının yani sıra ayda 6 kilo et yememi tavsiye etti günlük 200 gr denk geliyor. Ben ayrıca 3 haftada bir ciğer de yiyorum. Ona rağmen pek yükselmiyor

Hic icmedim daha once. Bitki caylariyla aram.yok. sallama cay olan diilde demleme olandan alip icsem keske ne guzel olur

Ben 3 kg almisim smdiye kadar. 6 daha alacaksam isimiz var
Yok zaten sallama olmasın , ben de hemen 5dakka demliyorum sabahları, kahvaltını mutlaka yap, vücut direncini toparlamak lazım.

Okurken yoruldum valla, nasıl yapıcan canım o kadar işi, yorma kendini yavaş yavaş hallet.

Ben de evdeki kargaşaya baktıkça yoruluyorum.. Yarına bıraktım kalan yıkanacakları, asacak yer de kalmadı zaten..

Hamilelik başlangıcına göre 4 kilo aldım şimdiye kadar.. İlk 3 ayda bulantılardan verip de geri aldıklarımızı saymıyorum

@Dns90 geçmiş olsun canım.. Ihlamur demle, içine bal, zencefil filan katıp iç, iyi gelir.. Bir de acılı tarhana çorbası.. Ya da bol limonlu tavuk suyu çorbası..
Kan için de keçiboynuzu pekmezi yiyebilirsin..

ben 8 buçuk kilo aldim 6 kilo cepden gelecekse yuvarlak 15 kilo oluyor yani bende durum bu

Şu an 55 kiloyum. Hedefim en fazla 60la doğuma girmek inşallah tabii :)

Selaam uykusuzlara
son güneşli havanın tadını çıkarttım buyün artık hep yağmurlu olacakmış.
Benden doktor kan için test istemedi aman istemesinde zaten içtiğim 2 ilacı bile bazen unutuyorum.

Selaam uykusuzlara
son güneşli havanın tadını çıkarttım buyün artık hep yağmurlu olacakmış.
Benden doktor kan için test istemedi aman istemesinde zaten içtiğim 2 ilacı bile bazen unutuyorum.

Bana da zor geliyor su ilaçlar progestan, multivitamin, demir olmak üzre gunluk 3 hap iciyorum hepsini de yatmadan evvel AC karnına iciyorum az once cok acıktım atıstırdım simdi nasıl içicem hapları diye dsunuyoruum :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…