2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Kizlar sizinde karniniz sertlesiyo mu sık sık oglumda hamileyken hatirlamiyorum bundada 1 aydir karnim sertlesiyo bugun cok sert gunduzden beri

Benim sabah bazen unutuyorum ikisini de üsyüste içiyorum normalde de ilacı sevmem ben iyice zorlaşıyor

Günaydın kızlar, bugün şeker yüklemem var. 9.30 da gidicem. Hani devlette yaptıranlar diyorsunuz ya önce 50mg sonra sonuca göre 100 mg yapılıyor diye. Hatta ikisini ardarda bekleyen arkadaşlar olmuştu , benim bugün gideceğim yer laboratuvar, önceden sordum nasıl yapıldığını , sadece 50 mg yapılıyormuş , sonucu doktora gösterdikten sonra gerek varsa 100 ü yapıyorlarmış. Haftaiçi malum okul var izin almakla uğraşacağıma , buraya gideyim dedim hem evime çok yakın yürüme mesafesinde, beklerken kötü olmam inş. arada eve gelirim diye düşündüm.

Benim aynı anlattığın gibi oldu canm

Gittim.kan idrar verdim
50 ml lik GLUKOZ u 500 ml lk pet şişenin yarısına bosalttim içtim ( istersen tamamına boşalt ama 500 ml hepsini bitirmen lazım )

1 saat bekledim kan verdim

Sonuç gün içerisinde çıktı devlet hastanesi hem.de eğer yüksek ciksaydi o zaman Diğer aşamalara geçilecekti

Ben Allaha şükür beklerken kötü olmadım sonlara doğru uyku bastırdi bi de hafif baş ağrısı acliktan ama sonra araba kullandım

Ben de yanıma bi su şişesi götüreyim o zaman canım , sağol , testten sonra yazarım yaşadıklarımı :)

Günaydin kizlar
Bu sabah tepiklerle uyandim ..sag tarafima dogru karnimin ustune yatmisim nasil vuruyordu anlatamam hatta ruya goruyordum o sira ruyamda karnimi tutuyorum pat pat sert sert vuruyor diye sonra birden uyandim baktim karnima carsafin izleri cikmis nasil yuklendiysem ustune ..hemen soluma döndüm simdide hic vurmuyo rahatladi heralde demi ..nasil sinirlenmişse artik :))))
Acaba böle istemsizce ustune yatinca yada sirtustu falan yatinca bisi olmaz demi yaaa annelik işte endise etmeden duramiyoruz galibaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…