Günaydin kizlar
Bu sabah tepiklerle uyandim ..sag tarafima dogru karnimin ustune yatmisim nasil vuruyordu anlatamam hatta ruya goruyordum o sira ruyamda karnimi tutuyorum pat pat sert sert vuruyor diye sonra birden uyandim baktim karnima carsafin izleri cikmis nasil yuklendiysem ustune ..hemen soluma döndüm simdide hic vurmuyo rahatladi heralde demi ..nasil sinirlenmişse artik :))))
Acaba böle istemsizce ustune yatinca yada sirtustu falan yatinca bisi olmaz demi yaaa annelik işte endise etmeden duramiyoruz galibaa
Bende agrida oluyo oyle oldumu artik doktora sorarim gittigimdeBenim karnım genel olarak hep gergin..
Canim hiiic bisi olmaz. Ben ilk kani verip 50 ml glukozu ictikten sonra hastanede odalari gezdim dogum ucretlerini konustum falan derken bi bakktim.bi saat gecmis. Yesanin dedigi gibi cok hafif bi bas agrisi ve uyku hissi gelio ama umdugumdan basit bi islem.oldu acikcasiGünaydın kızlar, bugün şeker yüklemem var. 9.30 da gidicem. Hani devlette yaptıranlar diyorsunuz ya önce 50mg sonra sonuca göre 100 mg yapılıyor diye. Hatta ikisini ardarda bekleyen arkadaşlar olmuştu , benim bugün gideceğim yer laboratuvar, önceden sordum nasıl yapıldığını , sadece 50 mg yapılıyormuş , sonucu doktora gösterdikten sonra gerek varsa 100 ü yapıyorlarmış. Haftaiçi malum okul var izin almakla uğraşacağıma , buraya gideyim dedim hem evime çok yakın yürüme mesafesinde, beklerken kötü olmam inş. arada eve gelirim diye düşündüm.
Vay be kızlar hamileliğimi ilk farkettiğimde ortalama 250gün vardı doğuma şimdi 88.zaman nasıl geçiyor. Hamile olmak çok zevkli ama artık yavaş yavaş zorlaşmaya başladım. Doğum daha zor. Kafalar karışık
Ayni karisiklik benim kafamda da var. Zaman cok hizli geciyor, keske hep hamile olarak kalsak ama hicbir yerimiz agrimasa. Ve dogum olayina gelince, hamileyiz bir kere o dogum olacak Allah'in izniyle. Su son 1 ay icinde etrafimda 3 kisi dogum yapti, hepsi de normal dogum. Hele biri icin ben kesin yapamaz diyordum ama helal olsun. Simdi sira bende. Ben de insaallah normal dogum yapmayi cok istiyorum. Ama o an aciyla istemiyorum beni sezaryene alin, ya da epidural yapin diye haykirirsam, doktorlar da peki o zaman deyip hayallerimi yasayamazsam diye cok korkuyorum. Sonucta cok buyuk bir aci olacak biliyorum ama herkes bir sekilde yapabiliyorsa, ben de basarmaliyim. Ya da bir sekilde bir seyler Allah korusun ters gider de direkt sezaryene alirlarsa, mecburuz, bebegim icin, sagligimiz icin, ama yine cok uzulurum cok. Bu psikolojiden bir an evvel kurtulmak istiyorum ama olmuyor. Yani her ne sekilde olursa olsun sadece bir bebek dunyaya getirmenin essiz oldugunu idrak etmeliyim. Ama boyle lafta soylemek oluyor da hissederek inanamiyorum.Vay be kızlar hamileliğimi ilk farkettiğimde ortalama 250gün vardı doğuma şimdi 88.zaman nasıl geçiyor. Hamile olmak çok zevkli ama artık yavaş yavaş zorlaşmaya başladım. Doğum daha zor. Kafalar karışık
Ayni karisiklik benim kafamda da var. Zaman cok hizli geciyor, keske hep hamile olarak kalsak ama hicbir yerimiz agrimasa. Ve dogum olayina gelince, hamileyiz bir kere o dogum olacak Allah'in izniyle. Su son 1 ay icinde etrafimda 3 kisi dogum yapti, hepsi de normal dogum. Hele biri icin ben kesin yapamaz diyordum ama helal olsun. Simdi sira bende. Ben de insaallah normal dogum yapmayi cok istiyorum. Ama o an aciyla istemiyorum beni sezaryene alin, ya da epidural yapin diye haykirirsam, doktorlar da peki o zaman deyip hayallerimi yasayamazsam diye cok korkuyorum. Sonucta cok buyuk bir aci olacak biliyorum ama herkes bir sekilde yapabiliyorsa, ben de basarmaliyim. Ya da bir sekilde bir seyler Allah korusun ters gider de direkt sezaryene alirlarsa, mecburuz, bebegim icin, sagligimiz icin, ama yine cok uzulurum cok. Bu psikolojiden bir an evvel kurtulmak istiyorum ama olmuyor. Yani her ne sekilde olursa olsun sadece bir bebek dunyaya getirmenin essiz oldugunu idrak etmeliyim. Ama boyle lafta soylemek oluyor da hissederek inanamiyorum.
Nasıl oldun canım bugun daha iyimisinizTesekkur ederim allah razi olsun hepinizden cok sukur simdilik iyiyiz oglusumla dogumhaneden servise aldilar tedaviye ve yatmaya devam
Canım gittin mi doktora İnşAllah hersey yolundadırKızlar çok endişeliyim27. Haftadayız 26ya kadar bebegim hareketliydi bu hafta hic hissetmiyorum sabah tekmeleyen gıdıklayan uyandıran geceleri durmayan kızım simdi hiicbi sey yapmıyor doktor suyumun azaldığını soyledi bol su ic haftaya tekrar bakalım dedi cumartesi gidicez insallah tekrar cok uzuluyorum daha Minnacık suyum biterse ne olucak alıcaklar mı yaşayabilir mi 800 gramcık cocuk cok kötüyüm
Sanırım ben bi yanlışlık yaptım , şekerli suyu içmeden önce kan alınıyor muydu? Laboratuvardaki kız bana sordu doktorunuz hemogram ve tam idrar tahlili de istemiştir emin misiniz diye ben de evet eminim dedim, sadece şeker yüklemesi istedi dedim ama şimdi eve gelip doktorun yazdığı o zaman net okuyamadığım reçete sandığım kâğıtta yazmış meğersem , bende onları demir ilacı ve vitamin sanmıştım daha bitmediler diye de eczaneye gitmemiştimCanim hiiic bisi olmaz. Ben ilk kani verip 50 ml glukozu ictikten sonra hastanede odalari gezdim dogum ucretlerini konustum falan derken bi bakktim.bi saat gecmis. Yesanin dedigi gibi cok hafif bi bas agrisi ve uyku hissi gelio ama umdugumdan basit bi islem.oldu acikcasi
Sanırım ben bi yanlışlık yaptım , şekerli suyu içmeden önce kan alınıyor muydu? Laboratuvardaki kız bana sordu doktorunuz hemogram ve tam idrar tahlili de istemiştir emin misiniz diye ben de evet eminim dedim, sadece şeker yüklemesi istedi dedim ama şimdi eve gelip doktorun yazdığı o zaman net okuyamadığım reçete sandığım kâğıtta yazmış meğersem , bende onları demir ilacı ve vitamin sanmıştım daha bitmediler diye de eczaneye gitmemiştimyaaa çok salak hissettim şimdi ama... Kan vermeye gidince idrar tahlilini bari yaptırayım ,poff...
Ben de senin gibi düşünüyorum canım, onlar yaptıysa biz de yapabilirizAyni karisiklik benim kafamda da var. Zaman cok hizli geciyor, keske hep hamile olarak kalsak ama hicbir yerimiz agrimasa. Ve dogum olayina gelince, hamileyiz bir kere o dogum olacak Allah'in izniyle. Su son 1 ay icinde etrafimda 3 kisi dogum yapti, hepsi de normal dogum. Hele biri icin ben kesin yapamaz diyordum ama helal olsun. Simdi sira bende. Ben de insaallah normal dogum yapmayi cok istiyorum. Ama o an aciyla istemiyorum beni sezaryene alin, ya da epidural yapin diye haykirirsam, doktorlar da peki o zaman deyip hayallerimi yasayamazsam diye cok korkuyorum. Sonucta cok buyuk bir aci olacak biliyorum ama herkes bir sekilde yapabiliyorsa, ben de basarmaliyim. Ya da bir sekilde bir seyler Allah korusun ters gider de direkt sezaryene alirlarsa, mecburuz, bebegim icin, sagligimiz icin, ama yine cok uzulurum cok. Bu psikolojiden bir an evvel kurtulmak istiyorum ama olmuyor. Yani her ne sekilde olursa olsun sadece bir bebek dunyaya getirmenin essiz oldugunu idrak etmeliyim. Ama boyle lafta soylemek oluyor da hissederek inanamiyorum.
Evet geçen hafta yaptırmıştım, normal çıkmıştı , kan 11.3 tü işte.. üzüldüm şimdi kız deseydi keşke bunlar beraber yapılıyor sabah başka yere mi yaptırdınız diye falan, ne bileyimÖnce aç karnına kan ve idrar
Sonra şekerli su 1 saat beklemë sonra tekrar kan
Ama sıkıntı olmaz bence canım yükleme sonrasına bakar artık
Yakın zamanda aç karnına kan vermişmiydin oradaki değer normal miydi
Evet geçen hafta yaptırmıştım, normal çıkmıştı , kan 11.3 tü işte.. üzüldüm şimdi kız deseydi keşke bunlar beraber yapılıyor sabah başka yere mi yaptırdınız diye falan, ne bileyim
Yakin zamanda verdigin kan tahlilindeki seker degerine bak canim. Seker degerine bakilmamissa uzgunum ama testi tekrarlaman gerekcek.Sanırım ben bi yanlışlık yaptım , şekerli suyu içmeden önce kan alınıyor muydu? Laboratuvardaki kız bana sordu doktorunuz hemogram ve tam idrar tahlili de istemiştir emin misiniz diye ben de evet eminim dedim, sadece şeker yüklemesi istedi dedim ama şimdi eve gelip doktorun yazdığı o zaman net okuyamadığım reçete sandığım kâğıtta yazmış meğersem , bende onları demir ilacı ve vitamin sanmıştım daha bitmediler diye de eczaneye gitmemiştimyaaa çok salak hissettim şimdi ama... Kan vermeye gidince idrar tahlilini bari yaptırayım ,poff...
Başa gelen çekilir allah o zaman o gücü veriyor şimdi çekeceğimiz sancıları acıyı düşünürsek işimizi zorlastiririz akışına bırakalım düşünmeyelim o kadarda zor olsaydı korkulacak olsa çevremizdeki bayanlar bu kadar çocuk doğuramazdi değilmiAyni karisiklik benim kafamda da var. Zaman cok hizli geciyor, keske hep hamile olarak kalsak ama hicbir yerimiz agrimasa. Ve dogum olayina gelince, hamileyiz bir kere o dogum olacak Allah'in izniyle. Su son 1 ay icinde etrafimda 3 kisi dogum yapti, hepsi de normal dogum. Hele biri icin ben kesin yapamaz diyordum ama helal olsun. Simdi sira bende. Ben de insaallah normal dogum yapmayi cok istiyorum. Ama o an aciyla istemiyorum beni sezaryene alin, ya da epidural yapin diye haykirirsam, doktorlar da peki o zaman deyip hayallerimi yasayamazsam diye cok korkuyorum. Sonucta cok buyuk bir aci olacak biliyorum ama herkes bir sekilde yapabiliyorsa, ben de basarmaliyim. Ya da bir sekilde bir seyler Allah korusun ters gider de direkt sezaryene alirlarsa, mecburuz, bebegim icin, sagligimiz icin, ama yine cok uzulurum cok. Bu psikolojiden bir an evvel kurtulmak istiyorum ama olmuyor. Yani her ne sekilde olursa olsun sadece bir bebek dunyaya getirmenin essiz oldugunu idrak etmeliyim. Ama boyle lafta soylemek oluyor da hissederek inanamiyorum.
Bende normal istiyorum ama muhtemelen o an nolursunuz epidural yapın lütfen beni sezeryana alın diye yalvaracağım şuan gözlerimin önünde gibi :)Ayni karisiklik benim kafamda da var. Zaman cok hizli geciyor, keske hep hamile olarak kalsak ama hicbir yerimiz agrimasa. Ve dogum olayina gelince, hamileyiz bir kere o dogum olacak Allah'in izniyle. Su son 1 ay icinde etrafimda 3 kisi dogum yapti, hepsi de normal dogum. Hele biri icin ben kesin yapamaz diyordum ama helal olsun. Simdi sira bende. Ben de insaallah normal dogum yapmayi cok istiyorum. Ama o an aciyla istemiyorum beni sezaryene alin, ya da epidural yapin diye haykirirsam, doktorlar da peki o zaman deyip hayallerimi yasayamazsam diye cok korkuyorum. Sonucta cok buyuk bir aci olacak biliyorum ama herkes bir sekilde yapabiliyorsa, ben de basarmaliyim. Ya da bir sekilde bir seyler Allah korusun ters gider de direkt sezaryene alirlarsa, mecburuz, bebegim icin, sagligimiz icin, ama yine cok uzulurum cok. Bu psikolojiden bir an evvel kurtulmak istiyorum ama olmuyor. Yani her ne sekilde olursa olsun sadece bir bebek dunyaya getirmenin essiz oldugunu idrak etmeliyim. Ama boyle lafta soylemek oluyor da hissederek inanamiyorum.
Yakin zamanda verdigin kan tahlilindeki seker degerine bak canim. Seker degerine bakilmamissa uzgunum ama testi tekrarlaman gerekcek.
1 hafta önce yaptırmış normal cikmiş canım Açlık kan değeri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?