2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Canım normal doğumu hemen hemen her anne ister ama mecburi sezaryen olma durumunda anne niye kendini üzer, bunu dert eder, eksiklik hisseder? İşte bunu bir türlü anlayamıyorum. Önemli olan o bebeğin sağlıklı bir şekilde dünyaya gelmesi ve annenin de sağlıklı olması değil mi? Doktoruna bu konuda güveniyorsan eğer, doğum anı geldiğinde de güvenmelisin diye düşünüyorum. Sen zaten her türlü zorluğu aşıyorsun 280günlük sürecin büyük bir kısmında. Dediğin gibi düşünüp rahatla "Sadece bir bebek dünyaya getirmek bile eşsiz bir duygu"

Canım çok uzun zaman geçmemiş 1 hafta sonuçta illa aynı gün olacak gibi bir durum yoksa bi şey olmaz inşallah

Online sonuç varsa bak çok çabuk çıkıyor sonuçlar
Tamam canım hallettik, idrar tahlili için sonra da olur dedi, hemogramı da şeker yüklemeyle beraber alacaklarmış zaten aç tok farketmez dedi onun için de. Neyse sonuçları alınca direk doktora giderim, problem olursa tekrar yaptırırım artık.

Yakin zamanda verdigin kan tahlilindeki seker degerine bak canim. Seker degerine bakilmamissa uzgunum ama testi tekrarlaman gerekcek.
Şeker değerime bakılmıştı canım hatta düşük çıkmıştı 70 in altındaydı. 2 tüp kan aldılar şeker yükleme ve hemogram için , idrar tahlili de sonra yaptırabilirsiniz dedi, rutin yaptırdığımız tahlil gibiymiş.

Ben de bi daha sorcam vitamin vermedin diye

D vit hiç şansım yok onu zorlamayım ama belki vitamin verir hahaahah :)
D3 lu olani bana kalsiyumu icin verdi. Geceleri kramplarim oluo dedm. Krampin varsa verir belki

Bende gidicem haftayaaa seker yüklemesine sanırm bu diyabet diyetini uygulayamadımm inss insülün kullanmak zorunda kalmam :/

Bende gidicem haftayaaa seker yüklemesine sanırm bu diyabet diyetini uygulayamadımm inss insülün kullanmak zorunda kalmam :/
Canım diyet zor geliyorsa beyaz ekmeği, meyveyi, pirinç, patates, bezelyeyi tüketmemeye çalış. Özellikle meyve porsiyonlarına dikkat edersen sonuçların güzel çıkacaktır inşallah :) en önemlisi de stres. Unut düşünme şimdilik yüklemeyi :)

D3 lu olani bana kalsiyumu icin verdi. Geceleri kramplarim oluo dedm. Krampin varsa verir belki

Var dedim.magnezyum verdi ama çok çok az kullan dedi

Verdikten sonra kramplar kesildi. Cok olmuyordu zaten yine de siftah yaptım içtim geçenlerde çok sevdim Hahahaha :)

Tesekkür ederim canımm benim iççm rahatlattın ins gerek kalmazz

Kocası gider selifor aranıza döner tabi şuan berbat bir durumdayım kalbimi söküp aldılar götürdüler sanki öyleyim ama iyi ki kızım var kıpırtilariyla teselli ediyor beni babamız iyi olsun sagsalim dönsün bize başka ne isteriz simdide birikenleri okuma zamanı

Kızlar yarın merkeze gideceğim 1 aydan sonra insanlar alışverişmerkezleri vitrinler göreceğim bana bir çatlak kremi önerir misiniz ne kullanıyorsunuz ve memnun musunuz. Bu arada Hindistan cevizi yağı duymuştum iyi geliyor diye duyan var mı? Bende henüz çatlak yok ama belki olur diye şimdiden alıp kullanmaya başlamak istiyorum.

Canım piyasada insanlar şunları kullanıyor hepsi de aşağı yukarı aynı fiyatlar farklı tabii :)

1. Has zeytinyağı

2. Hindistan cevizi yağı

3. Aktardan yag karışımı kayısı yağı badem yagi falan oluyor içinde genelde

4. Palmers

5. Lierac

6. Bio oil

7. Müstela

8. Kakao yağı

Seç beğen al :)

Rabbim tez vakitte sana ve kızına kavuştursun eşini canım. Sayılı gün çabucak geçer inşallah:)

Ben gratisden hindistan cevizi yapı aldım birde eczaneden lierac diye bir krem eczacım önerdi ve bebek yağıda sürüyorumm suan catlama yok ama ilerleyen haftalarda olabılır benim ablam annem hepsinde var olmasın diye elimden geleni yapıyorum ama çatlarsam da bebeğimin canı saolsun onun bıraktığı kutsal iz olarak teselli bulucam :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…