Dun yazilan receteyi bugun aldim. Komferfol ve calciday d3 yazmis. Koca bi canta ilacim oldu cok sukur
Canım normal doğumu hemen hemen her anne ister ama mecburi sezaryen olma durumunda anne niye kendini üzer, bunu dert eder, eksiklik hisseder? İşte bunu bir türlü anlayamıyorum. Önemli olan o bebeğin sağlıklı bir şekilde dünyaya gelmesi ve annenin de sağlıklı olması değil mi? Doktoruna bu konuda güveniyorsan eğer, doğum anı geldiğinde de güvenmelisin diye düşünüyorum. Sen zaten her türlü zorluğu aşıyorsun 280günlük sürecin büyük bir kısmında. Dediğin gibi düşünüp rahatla "Sadece bir bebek dünyaya getirmek bile eşsiz bir duygu"Ayni karisiklik benim kafamda da var. Zaman cok hizli geciyor, keske hep hamile olarak kalsak ama hicbir yerimiz agrimasa. Ve dogum olayina gelince, hamileyiz bir kere o dogum olacak Allah'in izniyle. Su son 1 ay icinde etrafimda 3 kisi dogum yapti, hepsi de normal dogum. Hele biri icin ben kesin yapamaz diyordum ama helal olsun. Simdi sira bende. Ben de insaallah normal dogum yapmayi cok istiyorum. Ama o an aciyla istemiyorum beni sezaryene alin, ya da epidural yapin diye haykirirsam, doktorlar da peki o zaman deyip hayallerimi yasayamazsam diye cok korkuyorum. Sonucta cok buyuk bir aci olacak biliyorum ama herkes bir sekilde yapabiliyorsa, ben de basarmaliyim. Ya da bir sekilde bir seyler Allah korusun ters gider de direkt sezaryene alirlarsa, mecburuz, bebegim icin, sagligimiz icin, ama yine cok uzulurum cok. Bu psikolojiden bir an evvel kurtulmak istiyorum ama olmuyor. Yani her ne sekilde olursa olsun sadece bir bebek dunyaya getirmenin essiz oldugunu idrak etmeliyim. Ama boyle lafta soylemek oluyor da hissederek inanamiyorum.
Tamam canım hallettik, idrar tahlili için sonra da olur dedi, hemogramı da şeker yüklemeyle beraber alacaklarmış zaten aç tok farketmez dedi onun için de. Neyse sonuçları alınca direk doktora giderim, problem olursa tekrar yaptırırım artık.Canım çok uzun zaman geçmemiş 1 hafta sonuçta illa aynı gün olacak gibi bir durum yoksa bi şey olmaz inşallah
Online sonuç varsa bak çok çabuk çıkıyor sonuçlar
Şeker değerime bakılmıştı canım hatta düşük çıkmıştı 70 in altındaydı. 2 tüp kan aldılar şeker yükleme ve hemogram için , idrar tahlili de sonra yaptırabilirsiniz dedi, rutin yaptırdığımız tahlil gibiymiş.Yakin zamanda verdigin kan tahlilindeki seker degerine bak canim. Seker degerine bakilmamissa uzgunum ama testi tekrarlaman gerekcek.
D3 lu olani bana kalsiyumu icin verdi. Geceleri kramplarim oluo dedm. Krampin varsa verir belkiBen de bi daha sorcam vitamin vermedin diye
D vit hiç şansım yok onu zorlamayım ama belki vitamin verir hahaahah :)
Canım diyet zor geliyorsa beyaz ekmeği, meyveyi, pirinç, patates, bezelyeyi tüketmemeye çalış. Özellikle meyve porsiyonlarına dikkat edersen sonuçların güzel çıkacaktır inşallah :) en önemlisi de stres. Unut düşünme şimdilik yüklemeyi :)Bende gidicem haftayaaa seker yüklemesine sanırm bu diyabet diyetini uygulayamadımm inss insülün kullanmak zorunda kalmam :/
D3 lu olani bana kalsiyumu icin verdi. Geceleri kramplarim oluo dedm. Krampin varsa verir belki
Tesekkür ederim canımm benim iççm rahatlattın ins gerek kalmazzCanım diyet zor geliyorsa beyaz ekmeği, meyveyi, pirinç, patates, bezelyeyi tüketmemeye çalış. Özellikle meyve porsiyonlarına dikkat edersen sonuçların güzel çıkacaktır inşallah :) en önemlisi de stres. Unut düşünme şimdilik yüklemeyi :)
Nasıl oldun canım bugun daha iyimisiniz
Kızlar yarın merkeze gideceğim 1 aydan sonra insanlar alışverişmerkezleri vitrinler göreceğimbana bir çatlak kremi önerir misiniz ne kullanıyorsunuz ve memnun musunuz. Bu arada Hindistan cevizi yağı duymuştum iyi geliyor diye duyan var mı? Bende henüz çatlak yok ama belki olur diye şimdiden alıp kullanmaya başlamak istiyorum.
Rabbim tez vakitte sana ve kızına kavuştursun eşini canım. Sayılı gün çabucak geçer inşallah:)Kocası gider selifor aranıza döner tabi şuan berbat bir durumdayım kalbimi söküp aldılar götürdüler sanki öyleyim ama iyi ki kızım var kıpırtilariyla teselli ediyor beni babamız iyi olsun sagsalim dönsün bize başka ne isteriz simdide birikenleri okuma zamanı
Canım gittin mi doktora İnşAllah hersey yolundadır
Saracoglu'nun hamilelik beslenmesi icin baska ne tavsiyeleri var biliyor musunuz?Doktora pazartesi gidiyoruz kızlar havuc suyu icmeye basladım bebegin suyuna iyi geldigini söylemiş Saraçoğlu bi deneyim dedim. İnsallah guzel haberler alırız cok sagolun
Saracoglu'nun hamilelik beslenmesi icin baska ne tavsiyeleri var biliyor musunuz?
Ben gratisden hindistan cevizi yapı aldım birde eczaneden lierac diye bir krem eczacım önerdi ve bebek yağıda sürüyorumm suan catlama yok ama ilerleyen haftalarda olabılır benim ablam annem hepsinde var olmasın diye elimden geleni yapıyorum ama çatlarsam da bebeğimin canı saolsun onun bıraktığı kutsal iz olarak teselli bulucam :)Kızlar yarın merkeze gideceğim 1 aydan sonra insanlar alışverişmerkezleri vitrinler göreceğimbana bir çatlak kremi önerir misiniz ne kullanıyorsunuz ve memnun musunuz. Bu arada Hindistan cevizi yağı duymuştum iyi geliyor diye duyan var mı? Bende henüz çatlak yok ama belki olur diye şimdiden alıp kullanmaya başlamak istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?