2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Kızlar bu aylar çatlamak için erken zaten genelde doğuma yakın veya bir ay öncesinden başlıyor çatlama durumları bol bol yağlanın kremlenin :)

Allah tez zamanda hayırlısıyla kavuştursun inşallah cnm

aa çok ayıp etmişler ben civar ilçeleri aradım aradığım 4 ilçede de çok güzel anlattılar sorduğum tüm sorulara da cevap verdiler belki burası küçük bir il diye bu kadar ilgililerdir..

İyiyim cok sukur hastanede yatisa devam kanamam kesildi sukur ciksam bile yatmaya devam.

canım çok geçmiş olsun bu ara pek giremedim ama mesajını gördüğümden beri aklımdasın hiç merak etme bebeğinin kalbi atıyorsa kanamanın pek önemi yokmuş ben de yattım hastanede kanamadan dolayı. hatta bu kesin düşer diye beni kürtaja hazırlamaya başlamışlardı çok şükür şimdi herşey yolunda. umarım bebeğini sağsalim kucağına alırsın

Zorbuisler sen de aklımdasın dualarım sizinle. hiç merak etme herşey yoluna girecek inşallah doktor haftaya tekrar bakalım demiş çok ciddi birşey olsa asla yollamazdı. ultrason verileri o kadar değişken ki kilo boy su her ölçümde farklı çıkabiliyor. ve bu veriler genel bir istatistiğe göre değerlendiriliyor. sende azdır belki ama sağlıklı olmadığı anlamına gelmez. ben 20 yaşımdayken grip oldum ve hastaneye gittim tansiyonum 5e 3 idi ve vücut ısım 35 hipotermi sınırındaydı 10 gün hastanede yatırdılar gribim iki günde geçti ama tansiyonum ve ısım hep düşüktü. normal bir insanın şok geçirmesi lazımmış ama ben gayet sağlıklıydım. doktorlar fizyolojik dedi. sen de merak etme belki senin için normal değer de budur. inşallah güzel haberlerini bekliyoruz.

S selifor Allah kavuştursun canım bebeşini sağlıcakla kucağına alınca kocayı falan unutursun :)

Kizlar hastanede kapi susu dusunuyor musunuz?
Evet canım ben aynalı modellerden düşünüyorum.pinterest te bir kaç beğendim kaydettim, kendim yapıcam, bir de keçeden balonlu yapmak istiyorum, geçen sene okuldan arkadaş için yapmıştık çok güzel oluyor. Bakın begendiklerim bunlar.

Eklentiler

• Screenshot_2017-08-27-13-06-54-770.webp
    25,9 KB · Görüntüleme: 74
  • Screenshot_2017-08-27-11-14-57-615.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 73
  • Screenshot_2017-10-07-21-13-30-274.webp
    15,5 KB · Görüntüleme: 70
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…