2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
iyi akşamlar kızlar nasılsınız bir kaç gündür yoğundum giremedim pek

Aynen artık fazla yormamak gerekecek kendimizi , bazen hamile olduğumu unutup 3-5 çıkıyorum merdivenleri, koşar adım yürüyorum sabahları.. tempoyu düşürmem lazım
ben de senin gibiyim :) hızlı hareket ediyorum ama kısa sürede nefesim kesiliyor çarpıntım oluyor hamile olduğumu hatırlıyorum :)

mide bulantın ishalden olabilir canım iki gün benim de ishalim oldu midem bulandı ve karnım sancılandı bu ara yine salgın var diyorlar bol bol su iç. ben çok kaçırırsam mide yanması oluyor hemen biraz süt içiyorum iyi geliyor

Süt aklimdan gecti ama icesim gelmemisti mecbur icicem simdi o zaman canım cok dikkat etmek lazım dışarı çıkmaya gelmiyor ya ben daha eminonune gidip gezicem cok ilerlemeden gitmem gerekicek anlaşılan

İnsan çıkarınca rahatliyor zaten, dikkat et kendine seliforcum.

Lohusa sepeti var canım güzel modeller var fiyati uygun mu bilmiyorum piyasasindan haberm yok ama netten alicaksn kaliteliymis deger gibi

ben gittim iç çamaşırı mağazasından denedim de aldım lohusa pijama takımı sabahlık 100 lira hem de çok kaliteli benim de piyasadan haberim yok ama kumaşına göre ucuz geldi

Süt aklimdan gecti ama icesim gelmemisti mecbur icicem simdi o zaman canım cok dikkat etmek lazım dışarı çıkmaya gelmiyor ya ben daha eminonune gidip gezicem cok ilerlemeden gitmem gerekicek anlaşılan

canım benim göbeğim çok büyüdüğü içindir belki ama çok zorlanmaya başladım artık yatakta dönemiyorum ve sırt ağrıları başladı her yürüdüğümde de ayaklarım şişiyor bence alışverişleri bir an önce halletmek gerek

İnsan çıkarınca rahatliyor zaten, dikkat et kendine seliforcum.
Sağol canım benim hepimizn dikkat etmesin lazım soguklar başladı salginlar arttı bizim bagisiklik zayif zaten iki cana yetmeye calisinca bünye bol bol vitamin almamiz gerek ben dikkat etmedim son günlerde nikaha gitmstm usuttm birde galiba

ben gittim iç çamaşırı mağazasından denedim de aldım lohusa pijama takımı sabahlık 100 lira hem de çok kaliteli benim de piyasadan haberim yok ama kumaşına göre ucuz geldi
Gidp görmek mantıklı canım ama nette kampanya görünce falan denerm ben eminonune gidince bir gecelik alicam belkide bir pijama takimi o kadar sağlıkla giyelim insaAllah bol bol emzirelim

Bende bacak ağrısı fena canım ne yana yatsam ağrıyor erken başladı sanki daha da büyucek karnimizi napcaz bilmiyorum uykular haram olucak belliki birde soguklara denk geliyoruz cok gezmek iyi gelmez kasim sonu diyordum alisversler icin ama goruyorumki o zaman bile geç he birde benim yururken kendini geriyormu napıyor 1-2 dklik kasılma oluyor kasiklarimda cisim geliyor hemen

ben şimdiden zor uyumaya başladım sırtım çok ağrıyor eşim biraz masaj yapıyor ama masaj bitince ağrı yine duruyor. yarın şeker yüklemesine gideceğim gitmişken fizik tedavi bölümüne gidip sırt ağrısı için bir kaç egzersiz öğreneceğim. geçen hafta doktor git sana göstersin demişti üşenmiştim yarın kesinlikle danışmam lazım bu hafta çok fenayım.
o kasılma gibi şey benim bebişte de oluyor oturunca çok tekmeliyor kalkmasam geriliyor huysuz kızım :)

Çok teşekkür ederim içime su serptiniz.Küçük seylerde olsa insanın ister istemez morali bozuluyor boyle duyunca.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…