- 3 Mayıs 2017
- 730
- 873
- 53
- 31
Lohusa takımı alan arkadaşlar hangi siteden aldınız acaba?
Lohusa sepeti var canım güzel modeller var fiyati uygun mu bilmiyorum piyasasindan haberm yok ama netten alicaksn kaliteliymis deger gibiLohusa takımı alan arkadaşlar hangi siteden aldınız acaba?
ben de senin gibiyim :) hızlı hareket ediyorum ama kısa sürede nefesim kesiliyor çarpıntım oluyor hamile olduğumu hatırlıyorum :)Aynen artık fazla yormamak gerekecek kendimizi , bazen hamile olduğumu unutup 3-5 çıkıyorum merdivenleri, koşar adım yürüyorum sabahları.. tempoyu düşürmem lazım
Keske gelmese canım midemiz daraldikca yasicaz galiba ve cok yiyemicez benim simdiden başladı ve dediğin gibi karışık yemistm doğrusu yağlı falan ondanda yanma var dünde doktora tok gidiyim dedim yedim lavobaya girdim bir anda çıkardım ne yediysem suandada kussam kusarm
Süt aklimdan gecti ama icesim gelmemisti mecbur icicem simdi o zaman canım cok dikkat etmek lazım dışarı çıkmaya gelmiyor ya ben daha eminonune gidip gezicem cok ilerlemeden gitmem gerekicek anlaşılaniyi akşamlar kızlar nasılsınız bir kaç gündür yoğundum giremedim pek
ben de senin gibiyim :) hızlı hareket ediyorum ama kısa sürede nefesim kesiliyor çarpıntım oluyor hamile olduğumu hatırlıyorum :)
mide bulantın ishalden olabilir canım iki gün benim de ishalim oldu midem bulandı ve karnım sancılandı bu ara yine salgın var diyorlar bol bol su iç. ben çok kaçırırsam mide yanması oluyor hemen biraz süt içiyorum iyi geliyor
İnsan çıkarınca rahatliyor zaten, dikkat et kendine seliforcum.Keske gelmese canım midemiz daraldikca yasicaz galiba ve cok yiyemicez benim simdiden başladı ve dediğin gibi karışık yemistm doğrusu yağlı falan ondanda yanma var dünde doktora tok gidiyim dedim yedim lavobaya girdim bir anda çıkardım ne yediysem suandada kussam kusarm
Lohusa sepeti var canım güzel modeller var fiyati uygun mu bilmiyorum piyasasindan haberm yok ama netten alicaksn kaliteliymis deger gibi
Benim bulantilarin sebebi sanirim kan hapi sabahlari korkunç ......Ay o bulantılar geri gelmesin noluryediklerine dikkat et canım, çok fazla şey karıştırma, az ye sık ye mideye pek yer kalmıyor zaten içerde
Süt aklimdan gecti ama icesim gelmemisti mecbur icicem simdi o zaman canım cok dikkat etmek lazım dışarı çıkmaya gelmiyor ya ben daha eminonune gidip gezicem cok ilerlemeden gitmem gerekicek anlaşılan
Sağol canım benim hepimizn dikkat etmesin lazım soguklar başladı salginlar arttı bizim bagisiklik zayif zaten iki cana yetmeye calisinca bünye bol bol vitamin almamiz gerek ben dikkat etmedim son günlerde nikaha gitmstm usuttm birde galibaİnsan çıkarınca rahatliyor zaten, dikkat et kendine seliforcum.
İnstagramda öyle bir site var ama orası mı acabaBen almadım ama gruba yazan arkadaşlar
Lohusa sepeti diye bi siteden bahsetttiler çok kaliteli çıkmış ve disariya göre daha uygunmuş yazmilardi
Bakayım hele :)Lohusa sepeti var canım güzel modeller var fiyati uygun mu bilmiyorum piyasasindan haberm yok ama netten alicaksn kaliteliymis deger gibi
Ya ben bugün mağazaya gittim 190 liraydı. Çok begendim ama pahalı geldi.ben gittim iç çamaşırı mağazasından denedim de aldım lohusa pijama takımı sabahlık 100 lira hem de çok kaliteli benim de piyasadan haberim yok ama kumaşına göre ucuz geldi
Gidp görmek mantıklı canım ama nette kampanya görünce falan denerm ben eminonune gidince bir gecelik alicam belkide bir pijama takimi o kadar sağlıkla giyelim insaAllah bol bol emzirelimben gittim iç çamaşırı mağazasından denedim de aldım lohusa pijama takımı sabahlık 100 lira hem de çok kaliteli benim de piyasadan haberim yok ama kumaşına göre ucuz geldi
Bende bacak ağrısı fena canım ne yana yatsam ağrıyor erken başladı sanki daha da büyucek karnimizi napcaz bilmiyorum uykular haram olucak belliki birde soguklara denk geliyoruz cok gezmek iyi gelmez kasim sonu diyordum alisversler icin ama goruyorumki o zaman bile geç he birde benim yururken kendini geriyormu napıyor 1-2 dklik kasılma oluyor kasiklarimda cisim geliyor hemencanım benim göbeğim çok büyüdüğü içindir belki ama çok zorlanmaya başladım artık yatakta dönemiyorum ve sırt ağrıları başladı her yürüdüğümde de ayaklarım şişiyor bence alışverişleri bir an önce halletmek gerek
afiyet olsun canim benim sık sık yemiyorsan sorun etmeAkşamın bir vakti eşimi cips aldırmaya gönderdimdört gözle gelmesini bekliyorum ancak vicdanen de rahatsızım puf
Gidp görmek mantıklı canım ama nette kampanya görünce falan denerm ben eminonune gidince bir gecelik alicam belkide bir pijama takimi o kadar sağlıkla giyelim insaAllah bol bol emzirelim
Bende bacak ağrısı fena canım ne yana yatsam ağrıyor erken başladı sanki daha da büyucek karnimizi napcaz bilmiyorum uykular haram olucak belliki birde soguklara denk geliyoruz cok gezmek iyi gelmez kasim sonu diyordum alisversler icin ama goruyorumki o zaman bile geç he birde benim yururken kendini geriyormu napıyor 1-2 dklik kasılma oluyor kasiklarimda cisim geliyor hemen
Yeni bşr arkadas doğum yaptı canım onada bu haftalarda doktor karın cevresinde gerilik var hatta organları bile gelişmemiş olabilir dedi ama bebek 3.5 kilo doğdu tam zamanında vede gayet sağlıklı hiç merak etme seninki de sağlıkla doğacak İnşAllah: )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?