- 18 Mayıs 2017
- 1.134
- 2.080
- 48
iyi akşamlar kızlar bende dün aksam pelerin gibi polar aldim mantomu giyemeyecegim için çok iyi oldu kışlık sorunum kalkti aradan
Evet tabi hepimiz dikkat etmeliyiz , havalar soğudu iyice, akşamları çok soğuk oluyor özellikleSağol canım benim hepimizn dikkat etmesin lazım soguklar başladı salginlar arttı bizim bagisiklik zayif zaten iki cana yetmeye calisinca bünye bol bol vitamin almamiz gerek ben dikkat etmedim son günlerde nikaha gitmstm usuttm birde galiba
Yok canım yemiyorum kirk yilin basi iste ama eşim zararli yiyorsun çocuğa zararli o diyince o mu beni ben mı onu yiyorum anlamıyorumafiyet olsun canim benim sık sık yemiyorsan sorun etme
Zorbuisler ve turkuaz kızlar merak ettim kusura bakmayın bir kaç gün giremedim şimdi geçmiş 100 sayfayı okuyana kadar iki gün geçer..
nasıl oldunuz var mı gelişme?
İnstagramda öyle bir site var ama orası mı acaba
Canım ben gittim doktora cok sukur suyum artmış biraz haftaya tekrar kontrole gidicez
şükürler olsun canım çok sevindim içim rahatladı inşallah haftaya daha da artmış olur bebişinin hareketleri azalmıştı bir ara şimdi nasıl? suyla mı alakalıymış?
Sırt bacak hepsi kötü canım ya git usenme öğren sonra sonra daha zor olur şeker yuklenmede güzel geçer insaAllahben şimdiden zor uyumaya başladım sırtım çok ağrıyor eşim biraz masaj yapıyor ama masaj bitince ağrı yine duruyor. yarın şeker yüklemesine gideceğim gitmişken fizik tedavi bölümüne gidip sırt ağrısı için bir kaç egzersiz öğreneceğim. geçen hafta doktor git sana göstersin demişti üşenmiştim yarın kesinlikle danışmam lazım bu hafta çok fenayım.
o kasılma gibi şey benim bebişte de oluyor oturunca çok tekmeliyor kalkmasam geriliyor huysuz kızım :)
Aksamlari çıkmiyorum dışarı cikmis olsam halim nolur bilmiyorumEvet tabi hepimiz dikkat etmeliyiz , havalar soğudu iyice, akşamları çok soğuk oluyor özellikle
Sırt bacak hepsi kötü canım ya git usenme öğren sonra sonra daha zor olur şeker yuklenmede güzel geçer insaAllah
Kızlarımız fena ya kendi istedikleri gibi olcak illaki iyi olsunlarda
dün önünden geçerken kompedana baktım. 3lü takımlar 100 liraydı. Dantelli süslü püslü 2liler de 100 liraydı bu arada :)https://www.lohusasepeti.com/feyza-3117-welsoft-yelekli-ve-terlikli-lohusa-pijama-takimi
Direk lohusasepeti.com canim
Haftaya salı yaptiricam ben canım iyi düşün insaAllah kusmadan kotulesmeden gecerinşallah güzel geçer canım kusarım diye korkuyorum sen yaptırmadın di mi henüz
hiç sorma çok inatçı vallahi tekme yemekten karnımın içi acıyor bazen artık yeni bir huyu var yemek yaparken ya da yerken kaşık tabak sesine tepki gösteriyor sağ sol nereyi bulsa yorulana kadar tekme atıyor
Kizlar perşembe günü doktora gitcem oğluşumu görmeye ❤
25+4 olcam o gün. Bu günlerde gittiğinizde bebeğiniz kac gramdi. Cok merak ediyorum büyümüş mü diye :)
Kızlar sizde saçma sapan rüyalar görüyor musunuz ben artık uyumak istemiyorum şu rüyalar yüzünden hayattan soğudum
Kızlar cinsel ilişkiye devam mı biz şimdi 6 aylık olduk ya tehlikeli mi acaba erken doğumu tetikler mi diye korkuyorum
Ben penti nın super mom serisini aldım elbise sabahlık alt üst takim pijama ve emzirme atleti şeklinde internet sitesinden de bakabilirsiniz ben çok beğendim normal zamanda da kullanılacak bir takımLohusa takımı alan arkadaşlar hangi siteden aldınız acaba?
Canınızı hiç sıkmayın böyle şeyler olabiliyor benim de detaylıca bebeğimin kafasında kist vardı önemli değil geçer dediler ben hiç takmadım sabırla bekledim bugün kontrol de geçmişti kist artık yok büyüme zamanı olabilir böyle durumlar her bebek farklı büyüyor sizde bir dahaki kontrol e gittiğinizde yetişir belkide o gerilik içinizi ferah tutunÇok teşekkür ederim içime su serptiniz.Küçük seylerde olsa insanın ister istemez morali bozuluyor boyle duyunca.
Canınızı hiç sıkmayın böyle şeyler olabiliyor benim de detaylıca bebeğimin kafasında kist vardı önemli değil geçer dediler ben hiç takmadım sabırla bekledim bugün kontrol de geçmişti kist artık yok büyüme zamanı olabilir böyle durumlar her bebek farklı büyüyor sizde bir dahaki kontrol e gittiğinizde yetişir belkide o gerilik içinizi ferah tutun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?