2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
iyi akşamlar kızlar bende dün aksam pelerin gibi polar aldim mantomu giyemeyecegim için çok iyi oldu kışlık sorunum kalkti aradan

önceki gün polar hırka gördüm ayy çok şirin diye daldım magazaya yumuş yumuş gri olanından beğendim bir giydim eşimle gülme krizine girdik bildiğin boz ayı gibi oldum çok komikti ben de boy kısa göbek devasa olunca çok komik durdu

Evet tabi hepimiz dikkat etmeliyiz , havalar soğudu iyice, akşamları çok soğuk oluyor özellikle

Zorbuisler ve turkuaz kızlar merak ettim kusura bakmayın bir kaç gün giremedim şimdi geçmiş 100 sayfayı okuyana kadar iki gün geçer..
nasıl oldunuz var mı gelişme?

Canım ben gittim doktora cok sukur suyum artmış biraz haftaya tekrar kontrole gidicez

şükürler olsun canım çok sevindim içim rahatladı inşallah haftaya daha da artmış olur bebişinin hareketleri azalmıştı bir ara şimdi nasıl? suyla mı alakalıymış?

şükürler olsun canım çok sevindim içim rahatladı inşallah haftaya daha da artmış olur bebişinin hareketleri azalmıştı bir ara şimdi nasıl? suyla mı alakalıymış?

Sagol canım innsallahh :) suyla alakalıdır diye dusunuyorum cunku azaldığında hissetmiyordum arttığında hissetmeye basladım canım

Sırt bacak hepsi kötü canım ya git usenme öğren sonra sonra daha zor olur şeker yuklenmede güzel geçer insaAllah
Kızlarımız fena ya kendi istedikleri gibi olcak illaki iyi olsunlarda

Sırt bacak hepsi kötü canım ya git usenme öğren sonra sonra daha zor olur şeker yuklenmede güzel geçer insaAllah
Kızlarımız fena ya kendi istedikleri gibi olcak illaki iyi olsunlarda

inşallah güzel geçer canım kusarım diye korkuyorum sen yaptırmadın di mi henüz

hiç sorma çok inatçı vallahi tekme yemekten karnımın içi acıyor bazen artık yeni bir huyu var yemek yaparken ya da yerken kaşık tabak sesine tepki gösteriyor sağ sol nereyi bulsa yorulana kadar tekme atıyor

Haftaya salı yaptiricam ben canım iyi düşün insaAllah kusmadan kotulesmeden gecer
Ilgincmis canım yemegi sevicek demekki masaAllah

Kizlar perşembe günü doktora gitcem oğluşumu görmeye ❤

25+4 olcam o gün. Bu günlerde gittiğinizde bebeğiniz kac gramdi. Cok merak ediyorum büyümüş mü diye :)

26. Hafta 1007 gramdı
Ama beneklerin hiç belli olmaz biranda farklı olabiliyor

Kızlar sizde saçma sapan rüyalar görüyor musunuz ben artık uyumak istemiyorum şu rüyalar yüzünden hayattan soğudum

Ah rüyalar İnan bıktım kocamın sürekli beni aldatmasından

Kızlar cinsel ilişkiye devam mı biz şimdi 6 aylık olduk ya tehlikeli mi acaba erken doğumu tetikler mi diye korkuyorum

Erken Doğum riskim var ama yine de sık sık olmada da devam

Şimdi size muhteşem bir soru soracağım.
İkinci doğumu olanlara özellikle

2 gündür göğsümden süt geliyor damla damla tırsmaya başladım normalde 37dwm sonra falan gelir ben kendimi çok iyi hissediyorum ama hiç öyle sancım da yok

Çok teşekkür ederim içime su serptiniz.Küçük seylerde olsa insanın ister istemez morali bozuluyor boyle duyunca.
Canınızı hiç sıkmayın böyle şeyler olabiliyor benim de detaylıca bebeğimin kafasında kist vardı önemli değil geçer dediler ben hiç takmadım sabırla bekledim bugün kontrol de geçmişti kist artık yok büyüme zamanı olabilir böyle durumlar her bebek farklı büyüyor sizde bir dahaki kontrol e gittiğinizde yetişir belkide o gerilik içinizi ferah tutun

ilk hastahaneden cıkarken cok sogukkanlıydım ama sonra dusununce ıster ıstememez tedirginlik basladı.Mudahale edebilecegimiz surec olmayınca sanırım sabırla dua ile beklemek kalıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…